Fogászati ellátás Tunéziában

fogászati ellátás Tunézia 1
Írta Maria

A tunéziai fogászati kezelés lehetővé teszi fogai állapotának helyreállítását és javítását. Tunézia igazi referencia a parodontológiai gyakorlatban, ahol a világ legjobb szakembereit találja. Ha fogászati nyaraláson gondolkodik Tunéziában, használja átfogó útmutatónkat, hogy tájékozódjon a fogászati kezelések árairól és eljárásáról.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai fogászati ellátásról, és segít lefoglalni egy műtétet képzett fogorvosoknál. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A fogászati kezelés ára Tunéziában

A Hollywood Smile ára Tunéziában 3400 euró. Egy fogászati implantátum ára 500 euró. Egy fogkorona ára 180 euró. A foghomlokzat burkolása Tunéziában 250 euróba kerül, a fogfehérítés pedig 350 euróba. Ezek az árak a klinika presztízsétől és a fogorvos tekintélyétől függően változhatnak.

EljárásÁr euróban
Hollywood Smile (14 fog)3400 €
Fogászati implantátum500 €
Fogászati korona180 €
Fogászati burkolat250 €
Fogfehérítés350 €

Milyen a fogászati ellátás Tunéziában?

A fogászati kezelés kizárólag fogászati klinikán történik. Önt egy fogorvos fogja ellátni, aki az Ön kívánságainak és a felmerülő problémának megfelelően kezeli fogait vagy ínyét.

Ínyápolás és sebészet

Először is, Tunéziában az ínykezelések széles skáláját lehet elvégezni. Lehetőség van ínyátültetésre nagyon kifejezett recesszió esetén, amely befolyásolhatja a mindennapi életét.

Sokan Tunéziába jönnek a fogínyes mosoly kezelése miatt is, ami egy kisebb műtét, amely helyreállíthatja a jól arányos mosolyt.

A hollywoodi mosoly

A tunéziai Hollywood Smile, vagy más néven a sztárok mosolya, tökéletesen igazított, fehér fogakat és káprázatos mosolyt állít helyre.

A fogak felszínére egy vékony porcelánréteg kerül, amely alkalmazkodik a fogak formájához, helyzetéhez és méretéhez. A fehér több árnyalata közül választhat.

Fogászati furnérok

A fogak számos okból sérülhetnek, elszíneződhetnek vagy repedezetté válhatnak. A fogászati burkolatokkal azonnal újjávarázsolhatja fogait, és gyönyörű mosolyt és jobb szájhigiéniát kaphat.

Ma már Tunéziában olyan foghomlokzatokat lehet készíteni, amelyek pontosan úgy néznek ki, mint a természetes fogzománc. Sőt, a forma és az árnyalat az Ön kívánságaihoz és ízléséhez igazítható.

Fogfehérítés

A fogfehérítés olyan kezelés, amely fehérebb fogakat biztosít anélkül, hogy azok alakja vagy mérete megváltozna.

Az eljárás során egy gélt közvetlenül a fogak felszínére visznek fel, majd egy speciális kék lámpa segítségével felerősítik a peroxid hatását, így a fogak akár 9 árnyalattal fehérebbek lesznek.

Fogászati implantátumok

Ha elvesztett egy vagy több fogat, tudnia kell, hogy ezt teljes mértékben orvosolni lehet a tunéziai fogászati implantátummal. Ez egy mesterséges gyökér, amely egy hidat vagy pótfogat tart a helyén.

Az implantátumok egy titáncsavar formájában kerülnek közvetlenül a csontra, hogy szilárd alapot biztosítsanak a hidak vagy koronák számára.

Milyen az ideális jelölt profilja ennek a műtétnek?

A tunéziai fogászati kezelés és a fogak és a száj különböző esztétikai eljárásai a fogászati problémákkal küzdő embereknek szólnak. A páciensek általában tökéletes, hibátlan mosolyra vágynak.

Az olyan kozmetikai kezeléseknél azonban, mint a fogfehérítés, a furnérok vagy a Hollywood Smile, nem szabad, hogy szájproblémák legyenek. A páciens fogainak és ínyének egészségesnek kell lennie.

Terhes vagy szoptatós nőknek a gélben lévő peroxid miatt nem szabad fogfehérítésen részt venniük. Általános szabályként a legjobb, ha bármilyen kezelés előtt kikéri háziorvosa tanácsát.

Fontos pontosítani, hogy bizonyos fogászati kezelések nem kombinálhatók. Nem tanácsos fogfehérítést végezni a furnérokon vagy a fogimplantátumokon, mivel ez károsíthatja azokat.

Hogyan zajlik a fogászati kezelés Tunéziában?

Most végigbeszéljük Önnek a teljes eljárást, hogy tudja, mire számíthat és hogyan készüljön fel.

Az eljárás előtt

A fogászati kezelés vagy eljárás előtt teljes körű vizsgálaton fog részt venni, hogy felderítsük az esetleges problémákat. A fogorvos először is kérdéseket tesz fel Önnek a kívánt kezeléssel kapcsolatban. Még az is lehet, hogy javaslatot tesz az Ön számára legjobb lehetőségekre.

Továbbá, ha a fogaival vagy az ínyével kapcsolatos problémát észlel, a fogorvos először azt fogja kezelni, mielőtt a kezeléssel folytatná.

Az eljárás során

A kezelés vagy eljárás időtartama attól függ, hogy mit kíván elvégezni, és 20 perctől 1 óráig terjedhet. A kezelések általában helyi érzéstelenítésben történnek.

A legtöbb beavatkozást ambulánsan végzik, ami azt jelenti, hogy a páciens még aznap elhagyhatja a klinikát.

A műtét után

Általánosságban elmondható, hogy minden fogászati beavatkozás gyakorlatilag fájdalommentes. Az orvos azonban az első napon fájdalomcsillapítót írhat fel, hogy korlátozza a fájdalom kialakulását.

A kezelés után 2-3 nap múlva be kell iktatni egy fogorvosi látogatást, hogy ellenőrizze, minden rendben ment-e a műtét során. A kezelést követően legalább évente egyszer rutinellenőrzést is be kell iktatni, hogy az esetleges problémákat fel lehessen fedezni és orvosolni lehessen.

Pasteur Tunis

Milyen óvintézkedéseket kell tenni a tunéziai fogászati kezelés után?

A fogászati kezelés általában rutineljárás, amelynek szinte nincsenek mellékhatásai. Fontos azonban a jó szájhigiénia fenntartása a gyulladások és fertőzések elkerülése érdekében.

Emellett egy olyan kezelés után, mint például a fogfehérítés, könnyen előfordulhat, hogy a fogak a szokásosnál érzékenyebbek lesznek. Emiatt a fogorvosok határozottan tanácsolják, hogy ne fogyasszon túl forró vagy túl hideg italokat.

Bármilyen fogászati kezelés esetén erősen ajánlott a dohányzás és a dohányfogyasztás minden formájának abbahagyása, hogy az eredmények hosszabb ideig tartsanak.

Fogászati implantátum beültetésekor ügyeljen arra, hogy a műtétet követő első 24 órában csak folyékony ételeket fogyasszon. Ezt követően csak puha ételeket fogyasszon, például lekvárt, tésztát vagy banánt.

Évente legalább egyszer rutinellenőrzésre is fel kell keresnie fogorvosát.

Mennyibe kerül a fogászati kezelés Tunéziában?

Egy tun éziaigyógykezelés teljes ellátást tartalmaz: szállást, repülőtéri transzfert, fogászati ellátást, gyógyszereket és tolmácsot. Mivel a fogászati kezelés nem egy nagyobb műtét, akár egy kis városnézésre is kihasználhatja a lehetőséget.

Itt egy árlista, hogy képet kaphasson az árakról. Lehetőség van arra, hogy részletesebb árajánlatot kapjon, ha már ott van:

  • Hollywood Smile: 3000 eurótól.
  • Fogászati implantátumok: 2000 eurótól.
  • Fogfehérítés: 800 eurótól.

Nem tudja kiválasztani a megfelelő klinikát a legjobb áron? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek abban, hogy tunéziai műtétje sikeres legyen. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️