All-on-4 és Tunisie

Ár minden a 4 tunisie 1
Írta Laura

Minden, amit az all-on-4-ről tudni kell Tunéziában! Mennyi az átlagár Tunisz városában? Tippjeink a sikeres all-on-4-hez Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai all-on-4-ről, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Az all-on-4 ára Tunéziában

Tunéziában az all-on-4 átlagos költsége 2800 euró. Az eljárást helyi érzéstelenítésben végzik, és egy hétig tart, 3 fogorvosi látogatással. A tartózkodás időtartama 7 nap. Az ár tartalmazza az érzéstelenítést, a műtétet és a gyógyszereket. A végeredmény azonnal látható.

EljárásÁr Tunézia
All-on-42800 €

Mi az az all-on-4 Tunéziában?

Ha Ön elvesztette fogait, akár betegség vagy baleset következtében, a teljes szájüregi fogászati implantátumok beültetésének megfontolása nagyon üdvözlendő megoldás lehet.

Amikor a fogak hiányoznak, sok mindenre hatással van. Nemcsak a rágás és a megfelelő étkezés képességét veszítette el, hanem az arcformája is megváltozhat, és sokkal idősebbnek tűnhet, mint amilyen valójában. A beszédre is hatással lesz. Fogorvosaink azonban egy kifinomult fogászati implantációs kezeléssel segítenek Önnek, amely helyreállítja mosolyát, és ahelyett, hogy hónapokig kellene szenvednie, mindez egyetlen nap alatt elvégezhető.

Akár 4, akár 6 fogászati implantátumot kap, az eljárás ugyanaz lesz. Négy vagy hat implantátumot helyeznek be az állcsontba. Ezek a titánból készült felépítmények szolgálnak majd gyökérként az új fogak számára, amelyeket az implantátumok fölé rögzítenek.

A tunéziai all-on-4 implantátumokkal végzett kezelés során 4 vagy 6 implantátumot helyeznek be az állcsontba. A titán fém felépítmények lesznek az Ön fogainak új gyökerei, amelyeket ezekhez az implantátumokhoz rögzítenek.

Fogászati implantátumok – All on 4 és All on 6

Jelenleg az “all-on-4” vagy az “all-on-6” fogászati implantátumkezelés a két lehetőség a gyakran “fogak egy nap alatt” néven emlegetett kezelésre. Ez a kezelés mindazoknak szól, akiknek több foga is hiányzik, és a felső és alsó íven lévő fogak pótlásával egyetlen nap alatt megoldja a problémát. A pótlás az Ön fogászati implantátumaihoz rögzített rögzített híd segítségével történik.

Lásd még: All-on-4 kezelés Törökországban

Ez a kezelés azért különösen népszerű, mert a pácienseknek nem kell hosszabb ideig nélkülözniük a fogaikat, mivel a teljes kezelés egyetlen nap alatt történik. Azok számára, akiknek fontos, hogy életükre, beszédükre és étrendjükre a lehető legkisebb hatással legyenek, ez a kezelés tökéletes megoldás lehet.

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR?

  • Az első lépés a kezelés gondos megtervezése a fogorvosával, hogy az új fogakat még aznap be lehessen illeszteni, és az új mosolya már néhány óra múlva megjelenhessen.
  • Az ívet vagy fogsort mindössze 6 vagy 4 implantátum támasztja alá, ami anyagi előnyt jelent a nyolc-tíz implantátumot tartalmazó alternatívával szemben.
  • A hiányzó fogaknak ez a megoldása áll a legközelebb ahhoz, hogy visszakapja saját fogait.
  • A hosszabb implantátumokat gyakran alkalmazzák a kevesebb csonttal rendelkezőknél, és így elkerülhető a csontátültetés szükségessége.
  • Természetesen a fogászati implantátumok megfelelő ápolást és karbantartást igényelnek, de a műfogsorral ellentétben nem okoz problémát a kopás, a meglazulás, a csúszás vagy az ínyen való súrlódás.
  • A kezelés nagyon gyors, még aznap eredményt ad.
  • Ezek a megoldások olyan bonyolultabb esetekben is hatékonyak lehetnek, amelyek esetében korábban nem volt lehetőség hasonló megoldásra.

AZ ELJÁRÁS

A kezelés megkezdése előtt fogorvosunk alaposan megvizsgálja Önt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elegendő csonttömeg áll rendelkezésre a fogpótlások rögzítéséhez. Ebben a szakaszban szükség lehet röntgenfelvételekre vagy CT-vizsgálatokra, hogy a szükséges információkat megszerezzük. Az All-on-4 behelyezés Tunéziában a legsikeresebb eljárás, mivel a fiatal implantátumok behelyezése előtt alapos tervezésre és munkára kerül sor. Büszkék vagyunk a fogászati implantátumok nagyon magas sikerességi arányára.

  • A beavatkozás előtt fogairól vagy fogainak korábbi állapotáról modellt készítünk, amelyet az Ön igényei szerint javíthatunk és módosíthatunk.
  • A beavatkozás kezdetén a fogorvos kis bemetszéseket ejt az ínyen, hogy behelyezhesse a titán felépítményeket.
  • Ebben a szakaszban egy ideiglenes fogsor kerül rögzítésre az implantátumhoz.
  • Miután a fogorvos meggyőződött arról, hogy a csont regenerálódott, és a bemetszések okozta sebek begyógyultak, a kezelés megkezdődhet.
  • A végleges fogpótlást körülbelül 4-6 hónap múlva illesztik be. A fogászati implantátumok funkcionálisan és esztétikailag nem különböztethetők meg a természetes fogaktól.

IMPLANTÁTUM UTÁNI GONDOZÁS

Az újonnan beültetett implantátumok gondozása nem nehéz. Ön továbbra is a szokásos fogkefével mossa fogait, és fogselymet használ. Teljes körű utasításokat kap az új implantált fogak ápolására vonatkozóan. Rendszeres kontrollvizsgálatokra is jár majd, hogy a fogorvos ellenőrizni tudja a száját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az implantátumok megfelelően működnek.


Gondjai vannak a megfelelő klinika kiválasztásával a legjobb áron? Ingyenes koordinátorunk segít Önnek abban, hogy tunéziai műtétje sikeres legyen. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️