Hollywood Smile ára Tunéziában

hollywoodi mosoly-díj tunézia 1 1
Írta Laura

Minden, amit a tunéziai Hollywood Smile-ról tudni kell! Mennyi az átlagár Tunisz városában? Tippjeink a sikeres tunéziai Hollywood Smile-hoz.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai Hollywood Smile-ról, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A Hollywood Smile ára Tunéziában

Tunéziában a Hollywood Smile átlagos költsége 3400 €. Az eljárást helyi érzéstelenítésben végzik, és 6 napig tart. A tartózkodás időtartama 7 nap. Az ár tartalmazza az érzéstelenítést, a műtétet és a gyógyszeres kezelést. A végeredmény azonnal látható.

EljárásÁr Tunézia
Hollywoodi mosoly3400 €

Mi az a Hollywood Smile?

Atunéziai Hollywood Smile egy kozmetikai fogászati kifejezés, amely számos kozmetikai fogászati eljárást határoz meg, amelyek célja, hogy a fogak formája, színe és mérete a lehető legjobban illeszkedjen a szájhoz.

A hollywoodi mosoly legnépszerűbb kozmetikai kezelések közé tartoznak a koronák vagy hidak, az implantátumok, az ínyplasztika és a fogfehérítés.

Kiegészítő fogászati kezelések, például gyökérkezelés, kompozit tömések és foghúzás is rendelkezésre állnak, hogy a szájüreg állapota a mosoly átalakítási folyamathoz szükséges mértékben egészséges legyen, és hogy a folyamat előtt ne legyenek megoldandó problémák.

A hollywoodi fogak esetében a fogszínproblémák korrekciója és a fogak formájának tökéletesítése áll a középpontban. A hollywoodi mosolyhomlokzat burkolatokkal, koronákkal vagy fogfehérítéssel megváltoztatható a páciens fogainak színe, mérete és helyzete.

Gyakran szükség lehet kozmetikai ínyműtétre (például ínyplasztika) az ínyszélek megváltoztatásához és az új mosolyhoz való igazításához.

Miért a Hollywood Smile?

Ezek a terápiák a kozmetikai fogászati eljárások sorában orvosilag nem szükségesek. Egyes páciensek azon is elgondolkodhatnak, hogy miért van szükségük ezekre a kezelésekre. A vékony, fehér fogak a kozmetikai fogászati beavatkozások eredménye.

A terápiák után a páciensek magabiztosabbnak érzik magukat a megjelenésükkel kapcsolatban. Egy rossz mosoly lerombolhatja az önbecsülést, öntudatosabbá teheti az embert, és negatívan befolyásolhatja a társas kapcsolatokat.

Ezek a kezelések kijavíthatják a fogak hibáit, és lehetővé teszik, hogy ismét elégedett legyen a mosolyával. Ezeket a terápiákat előszeretettel alkalmazzák az olyan, rendkívül szociális területeken dolgozó páciensek is, mint a public relations, a műsorújságírás, a reklám vagy a marketing, és természetesen a showbizniszben dolgozók, például a közösségi média influencerek és a divatmodellek.

A vizuálisan nem vonzó mosoly befolyásolhatja az álláslehetőségeket olyan karrierekben, amelyek televíziós megjelenéseket vagy többszöri találkozást és üdvözlést foglalnak magukban. Ez a műtét azoknak a pácienseknek is előnyös lehet, akik szakmai célokra szeretnének szalonképesebb fogakat.

Hogyan történik a Hollywood Smile műtét?

A Hollywood Smile Tunéziában gyakran porcelánfurnérokból áll. Ezek egy vékony porcelánréteg, amelyet a fogorvos a fogzománc felszínére helyez. Az eljárás legfeljebb két ülést vesz igénybe; az első ülés során az orvos ellenőrzi a fogakat.

Néha digitális mosolyprogramot használnak, hogy a fogorvos elkészíthesse az Ön szépségtervét. A digitális terv hasonló az építészeti látványtervhez, amelyben az emberek 3D-s animációban látják, hogyan néz ki a házuk, mielőtt felépítenék.

Ezután a fogorvos lenyomatot vehet a fogairól, hogy laminált porcelánfurnérokat készíthessen. A lenyomatokat elküldi a laboratóriumba, hogy elkészíthessék a modelleket.

Ez legfeljebb egy hetet vesz igénybe, és az orvos hívhatja Önt a második időpontra. Orvosa a második vizit alkalmával folytatja az anyagok felhelyezését. Előtte azonban megtisztítja a felületet, és a zománc egy részét lecsiszolja.

A fogorvosok ezt okkal teszik. Azért, hogy helyet csináljanak a porcelánfurnéroknak, és hogy legyen egy érdes felület, amelyen a porcelánfurnérokat elhelyezhetik. Ez biztosítja, hogy a furnér hosszú ideig a helyén maradjon. Ezt a műveletet követően a fogorvos egy speciális ragasztót ad a furnérokhoz, hogy a fogakhoz ragassza azokat.

Ezután egyszerűen levágja a felesleget, hogy a fogak normálisan nézzenek ki. Ez egy fontos lépés, mivel a furnérnak tökéletesen kell illeszkednie az Ön szájába. A fogorvos arra is megkérheti Önt, hogy a furnérok felhelyezése után további időpontokat kérjen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden megfelelően működik.

Fogászati furnérok

Ha nem elégedett fogai természetes árnyalatával, és hosszú távú megoldást keres, a furnérok javíthatnak az esztétikán. Genetikánk nagymértékben meghatározza fogaink színét.

Vannak, akik megnyerik a genetikai lottót a ragyogóan fehér fogakkal, míg másoknak a sárgához közelebb álló fogai vannak. Bizonyos esetekben az elhalt idegek sárgává vagy szürkéssé tehetik a fogzománcot, ilyenkor a fogfehérítő termékek nem lesznek hatékonyak.

A foghomlokzati burkolatok célja nem a fogak színének visszaállítása. Ha a fogai sárgák, akkor a fogak burkolhatók furnérral, hogy fehérebbnek tűnjenek, mint amilyenek természetes módon lennének.

A furnérok vékony porcelánból vagy gyantából készült héjakból készülnek, amelyeket úgy terveznek, hogy illeszkedjenek az Ön fogainak alakjához. A fogorvos tartósan rögzítheti a furnérokat fogai felszínére, hogy drámaian javítsa azok megjelenését.

A furnérok felhelyezése után Ön normálisan moshat, használhat fogselymet, ehet és beszélhet. A furnérok nem igényelnek különösebb ápolást. A furnérok kialakításakor a színt a fogorvos és a páciens közösen választhatja meg.

A fogak színének kiemelése érdekében természetes fehérre is elkészíthetők. Mosolya gyöngyházfehér lesz, amikor a furnérokat felhelyezik.

A fogak formájának javítására is használhatók. Ha mosolyát elrontja egy görbe vagy repedt fog, a furnérral könnyen helyreállíthatja annak formáját, így mosolya természetesebbnek tűnik.

A furnérok az egyik legkeresettebb fogászati termék a mosoly szebbé és esztétikusabbá tételére. Az eljárás viszonylag egyszerű és nem bonyolult. Két vagy három látogatást igényel. Az első látogatás alkalmával felkeresheti az egyik fogszakorvos szakembert, aki megvizsgálja fogait és lenyomatot vesz. Ezt a lenyomatot fogja felhasználni a furnérok megtervezéséhez.

A fogorvos megbeszéli a furnér jelöléseit és az Ön által preferált anyagot. Egy árnyékolási útmutatót is ad Önnek, hogy kiválaszthassa a furnérok színét. Miután Ön és fogorvosa véglegesítette a tervet, azt elküldi a laboratóriumba, ahol a héjakat elkészítik.

A furnérok elkészítése két napot vesz igénybe, és amint elkészülnek, értesítjük Önt. A második látogatáskor a fogorvos csúcstechnológiás precíziós gépekkel ragasztja a furnérokat az Ön fogaira.

Amint a furnérokat beragasztották, Ön készen van. A legmagasabb minőségű anyagokkal feljavított új megjelenés azonnal látható lesz.

Fogászati koronák

A furnérokhoz hasonlóan a koronákat is a fogaira ragasztják, hogy javítsák azok megjelenését. A fogkorona a teljes fogat befedi, ellentétben a furnérokkal, amelyek csak a fog felszínét fedik. A tökéletes hollywoodi mosoly elérése érdekében a koronák használata erősen ajánlott, hogy fogainak színét és megjelenését egyaránt javítsa.

A korona olyan, mint egy sapka, amely befedi a fogait. A koronákat klinikánkon egyedileg készítik el, hogy hasonlítsanak a furnérokhoz. Egy csúnya szín vagy más olyan szempont elfedésére, amely tönkreteheti mosolyát, koronát kaphat az összes elülső fogára. A koronák egy vagy két olyan fog javítására is erősen ajánlottak, amelyek elronthatják mosolyát.

A Hollywood Smile megfelelő számomra?

A műtét egyik legmeghatározóbb szempontja az egyméretűség. Függetlenül fogai állapotától, fogsorának megjelenésétől és fogászati problémáitól, ha fogainak állapota befolyásolja önbecsülését, a tunéziai Hollywood Smile átalakítás megoldja a problémáját. Legyen szó fogfoltokról, fogcsipkékről, szuvas fogakról vagy torz fogakról, a Hollywood Smile szinte minden hibát eltüntet, hogy természetes eredményt nyújtson.

Mennyi ideig tart a Hollywood Smile?

Ez olyan tényezőktől függ, mint a műtétet végző orvoscsoport, a felhasznált eszközök jellege és a páciens utókezelése. Ez egy élethosszig tartó kezelés, és a fogorvosi csapat kiváló minőségű termékeket és berendezéseket használ egy jól felszerelt fogászati klinikán.

A konzultáció során röntgenfelvétel segítségével alapos vizsgálatot végeznek, hogy meghatározzák a szükséges kezeléseket, amelyek hosszú távú hollywoodi mosolyt biztosítanak Önnek.

Különösen az olyan kezelési lehetőségeket, mint a fogászati implantátumok vagy koronák, úgy tervezték, hogy hosszabb ideig tartson, mint a tömések vagy a furnérok. A kezelés elvégzése után az orvosi személyzet részletes tájékoztatást nyújt Önnek a további gondozásról.

Fájdalmas a Hollywood Smile kezelés?

Ezt a kérdést nagyon sok páciens teszi fel igen gyakran. Valójában ez egy fájdalommentes kezelés. Néhány páciens azonban arról számol be, hogy bizonyos mértékű kellemetlen érzést érez a fogainak a furnérokhoz való előkészítése során.

Miközben a fogorvos eltávolítja a fogzománc egy részét, egy kis szerszámmal meg kell csiszolnia a felszínt. És ez az a pillanat, amit a páciensek kellemetlenségként írhatnak le.

A kezelés után

Fontos, hogy úgy kezelje a furnérokat, mintha azok a normál fogai lennének. Tisztításra, ápolásra és higiéniára van szükségük. Nem normális, hogy a kezelés után a fogai elszíneződnek, de talán a foggal érintkező szélek.

Igyekezzen tehát általában kerülni az ételeket, amelyek elszíneződést okozhatnak, és próbáljon távol maradni a kemény anyagoktól, hogy megőrizze a műtét minőségét.


Gondjai vannak a megfelelő klinika kiválasztásával a legjobb áron? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek a sikeres tunéziai műtét érdekében. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️