Szépészeti sebészet Tunéziában

esztétikai sebészet tunézia 1
Írta William

A tunéziai kozmetikai sebészet óriási előrelépést tett az orvosi turizmus terén. A világ legjobb sebészei különböző műtéti típusokat kínálnak. Ha tunéziai kozmetikai műtéti tartózkodáson gondolkodik, használja teljes körű útmutatónkat, hogy megtudja, mennyibe kerül, és hogyan zajlanak a műtétek.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai plasztikai sebészetről, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A kozmetikai műtétek ára Tunéziában

Az arcfelvarrás ára Tunéziában 2400 euró. A szemhéjplasztika 1400 euróba kerül. Az orrplasztika 1700 euróba kerül. A mellnagyobbítás ára Tunéziában 1800 euró. A zsírleszívás 1900 euróba, a hajátültetés pedig 2200 euróba kerül. Ezek az árak a klinika szakértelmétől és a sebész tekintélyétől függnek.

EljárásokÁr euróbanA tartózkodás időtartama
Arcfelvarrás2400 €8 nap
Szemhéjplasztika1400 €4 nap
Orrplasztika1700 €6 nap
Mellnagyobbítás1800 €5 nap
Zsírleszívás1900 €6 nap
Hajátültetés2200 €4 nap

Mi a kozmetikai sebészet Tunéziában?

A kozmetikai sebészet Tunéziában a test helyreállítását jelenti egy rendellenesség, műtét vagy baleset után. A kozmetikai sebészetjavíthatja a test megjelenését is, és segíthet a komplexusokkal küzdő embereknek abban, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben.

A kozmetikai sebészeti műtéteket kizárólag a területen nagy tapasztalattal rendelkező szakorvosok végzik.

Arcplasztikai sebészet

Az arcplasztikai műtéteknek több típusa létezik. Az arcfeltöltés Tunéziában az egyik leggyakoribb műtét, és a ráncok és az öregedés által jellemzett arc helyreállítására, vagy a karcsúbb arcok teltségének visszaadására használható. A nyak megereszkedett bőrére létezik a nyak-arcfelvarrás is.

Egyéb arcplasztikai műtétek közé tartozik az orrplasztika az orr megjelenésének megváltoztatására, valamint a szemhéjplasztika a megereszkedett szemhéjak korrigálására. A dupla álltól szenvedők számára a genioplasztika is nagyon jó megoldás.

Az arcplasztika nemcsak az öregedés jeleit csökkenti, hanem bizonyos tökéletlenségeket is korrigál.

Testkontúrozó műtétek

Az alak és a végtagok kozmetikai műtétjének céljaa test harmonizálása és bizonyos hibák kijavítása. Az olyan műtétek révén, mint a zsírleszívás, a BBL és ahasplasztika, lehetőség nyílik a felesleges zsír eltávolítására a test bizonyos részeiről, különösen a hasról, a combokról és a karokról. Az e folyamat során eltávolított zsírt vissza is lehet injektálni, hogy növeljék a térfogatot és helyreállítsák a harmonikusabb testet. Ezt a gyakorlatot lipofillingnek nevezik.

Az alakra, sőt a végtagokra is többféle szépészeti műtét létezik. Még penoplasztikára is van lehetőség, amely meghosszabbíthatja és megnövelheti a férfi péniszének méretét.

Kozmetikai mellműtét

Amellplasztika szintén nagyon elterjedt Tunéziában. Lehetőség van a mellek térfogatának növelését célzó műtétre, amellnagyobbításra implantátumok segítségével. Lehetőség van arcfelvarrás elvégzésére is azok számára, akiknek komplexusuk van a megereszkedett melleik miatt.

Mellkisebbítést is végeznek azoknál, akiknek nagy melleik hátfájást okoznak.

Férfiaknál is végeznek beavatkozásokat a gynaecomastia kezelésére, melynek célja az emlő duzzanatának csökkentése.

Esztétikai helyreállító műtétek

Tunéziában számos helyreállító műtétet végeznek, hogy segítsenek a deformitásokban szenvedő vagy balesetet szenvedett embereknek visszanyerni a normális megjelenést.

Számos mellrekonstrukciós technikát végeznek olyan nők megsegítésére, akiknek eltávolították a mellét. Vannak olyan műtétek is, amelyek célja a normális, egészséges bőr helyreállítása égési sérülések után.

Milyen az ideális jelölt profilja a tunéziai kozmetikai sebészetnek?

Sok embernek komplexusa van a külsejével és testének bizonyos aspektusaival kapcsolatban, és ez nagy hatással lehet az önbecsülésére. Az esztétikai sebészet néha az egyetlen megoldás, amely segíthet a pácienseknek, hogy jobban érezzék magukat az általuk hibaként érzékelt hibák kijavításával.

Ahelyreállító műtétek viszont lehetővé teszik, hogy a balesetek vagy deformitások áldozatai visszatérhessenek a többé-kevésbé normális élethez. Fizikailag és mentálisan is segít nekik.

Általánosságban elmondható, hogy a kozmetikai sebészet olyan embereknek szól, akik ezt szeretnék:

  • Fiatalabbnak tűnni;
  • Helyrehozni a nem tetsző külsőségeket;
  • Jobban érezni magukat a saját testükben;
  • Jobban nézzenek ki és magabiztosabbnak érezzék magukat.

Természetesen nem szabad elfelejtenie, hogy a kozmetikai sebészet olyan orvosi beavatkozás, amely altatást igényel. A szükséges műtét típusától függően az érzéstelenítés lehet helyi vagy általános, ezért a jó felkészülés elengedhetetlen, és a döntést nem szabad félvállról venni.

Hogyan működik a kozmetikai sebészet?

A kozmetikai műtétet több vizsgálat és konzultáció után szakorvos vég zi. A műtét időtartama a műtét típusától és mindenekelőtt a páciens állapotától függ. A szemhéjplasztika például 40 perctől 2 óráig tarthat, az arcfelvarrás akár 3 órát is igénybe vehet, a mellplasztika pedig akár 5 órát is.

Felkészülés a műtétre

Az első lépés az, hogy találkozzon azzal az orvossal, aki a szépészeti műtétet elvégzi. A cél az, hogy megbeszéljük a választás okát és az Ön motivációit.

Ezután általános vizsgálaton vesz részt, hogy felmérjék egészségi állapotát, és műtét előtti fényképek készülnek. Számos vizsgálatot is elvégeznek, és találkozik az altatóorvossal.

Pasteur Tunis

A kozmetikai műtéti eljárás

A műtét napján fontos, hogy kövesse az orvos ajánlásait, ezért fiatalon érkezzen, és az előző 15 napban ne szedjen semmilyen gyógyszert.

A műtőbe viszik, ahol az altatóorvos elaltatja Önt. A követendő eljárás a műtét típusától függ, de általában 40 és 4 óra között van (a szükséges műtét típusától függően). A műtét végeztével a lábadozóba viszik, és fájdalomcsillapítót kap, ha fájdalmat érez.

A műtét utáni utókezelés

Egyes műtétek esetében előfordulhat, hogy két napig kórházban kell maradnia. A műtét után néhány nappal ellenőrzésre kerül sor, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben ment.

Ezt követően egy hónap múlva, majd hat hónap múlva, végül pedig évente egyszer lesz kontrollvizsgálat.

A kozmetikai műtétet követő óvintézkedések

Bár a kozmetikai műtét nem jár sok kockázattal, mégis vannak bizonyos óvintézkedések, amelyeket a műtét után meg kell tennie.

Általános szabály, hogy az orvosi tartózkodás után célszerű néhány napot kivenni a munkából, hogy megfelelően ki tudjon gyógyulni a műtétből.

A műtétet követő 10 napig kerülje az úszást, és a műtétet követő 3 hónapig kerülje a napozást a jobb gyógyulás érdekében.

Mennyibe kerül a kozmetikai műtét Tunéziában?

Atunéziai gyógyászati tartózkodás ára több tényezőtől függ, többek között a klinikán töltött éjszakák számától és az Ön által választott műtéttípustól. Önt a legjobb sebészek kezelik, és az első konzultáció során pontos becslést lehet készíteni.

Íme néhány műtét árai:

  • Arcfelvarrás: 2400 euró ;
  • Szemhéjplasztika: 1400 euró ;
  • Orrplasztika: 1700 euró;
  • Mellnagyobbítás: 1800 euró;
  • Teljes zsírleszívás: 1900 euró;
  • Hajátültetés: 2200 euró.

Gondot okoz a megfelelő klinika kiválasztása a legjobb áron? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek a sikeres tunéziai műtét érdekében. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

William

A nevem William Royer, és orvosi szakíró vagyok, aki komplex tudományos adatok megírásában jártas. Szakterületem az immunológia és a hematológia. Nagy inspirációt jelent számomra a különböző egészségügyi szakemberekkel, köztük orvosokkal, ápolókkal és betegjogi képviselőkkel való szoros együttműködés. Emellett recenziókat is publikálok.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️