All-on-6 árak Tunéziában

all on 6 tunézia 1
Írta Laura

A tunéziai all-on-6 fogászati implantációs eljárást a páciens szájának helyreállítására alkalmazzák, ha az egyik vagy mindkét állkapocsból jelentős számú fogat veszített el.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai all-on-6-ról, és segít lefoglalni a műtétet képzett tunéziai sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Az all-on-6 ára Tunéziában

Egy tunéziai All-on-6 Tunéziában átlagosan 6000 euróba kerül. Az Ön igényeitől függően az ár 5500 € és 6500 € között változhat.

EljárásÁr Tunézia
All-on-6 6000 €

Mi az All-on-6?

Ezt az eljárást általában akkor végzik el a páciens szájának helyreállítására, ha az egyik vagy mindkét állkapocsból jelentős számú fogat vesztett el. Az eljárás lehetővé teszi, hogy a páciens az összes fogát hat természetes megjelenésű fogászati implantátummal helyettesítse.

A tunéziai All-On-6 fogászati implantátumok általában nem igényelnek csontátültetést, ami azt jelenti, hogy tökéletes megoldást jelentenek az alacsony állcsontsűrűséggel vagy csontmennyiséggel rendelkező betegek számára. A bevezetése óta számos páciens részesült a helyreállított fogak előnyeiből, és az All-On-6® fogászati implantátum a pácienseknek a fogsor erősebb, egészségesebb pótlását kínálja.

HOGYAN MŰKÖDNEK AZ ALL-ON-6® FOGÁSZATI IMPLANTÁTUMOK?

Az All-On-6® fogászati implantátum eljárás Tunéziában hat fogászati implantátum segítségével hoz létre végleges fogpótlást. Ezek egy híd vagy fogpótlás rögzítésére szolgálnak. Hat implantátumot helyeznek be a felső vagy alsó állkapocsba, hogy a fogpótlást tartósan rögzítsék. A fogorvos a digitális röntgensugarak és a 3D kúpossugaras szkenner segítségével végzett alapos vizsgálatot követően felméri a száj anatómiai struktúráit. A fogorvos ezután felméri a csontveszteséget, és lenyomatot vesz az új mosoly elkészítéséhez.

Idővel az állkapocsba ültetett implantátumok összeolvadnak az állcsonttal, képviselve a természetes gyökereket és helyreállítva a természetes mosolyt.

AZ ALL-ON-6® FOGÁSZATI IMPLANTÁCIÓS ELJÁRÁS ELŐTT

Az All-On-6® eljárás általában nem igényel csontátültetést. A páciens csontsűrűségétől függően azonban szükség lehet rá. A fogorvos az eljárás megkezdése előtt felméri és ellenőrzi a szájat, és erről tájékoztatja Önt.

AZ ALL-ON-6 FOGÁSZATI IMPLANTÁCIÓS ELJÁRÁS SORÁN

Az orvos helyi érzéstelenítésben vagy intravénás szedálásban helyezi be a fogászati implantátumokat az állkapocsba. Ezután az implantátumokhoz a gyógyulás ideje alatt ideiglenes fogpótlást lehet rögzíteni, hogy még aznap gyönyörű mosolya lehessen.

AZ ALL-ON-6 FOGÁSZATI IMPLANTÁCIÓS ELJÁRÁS UTÁN

A beavatkozást követő első három hónapban a száj gyógyul. A csont és az íny alakja megváltozik, hogy alkalmazkodjon az új rögzítéshez. Ebben az időszakban a pácienseknek ügyelniük kell arra, hogy ne egyenek kemény vagy nagyon rágós ételeket. Miután az implantátumok beolvadtak az állkapocsba, állandó megoldást helyeznek el föléjük, például egy foghíd vagy kivehető protézis.

AZ ALL-ON-6 FOGÁSZATI IMPLANTÁTUM ELŐNYEI

  • Gyors gyógyulás.
  • Élvezze újra az étkezéseket és a beszélgetéseket.
  • Gyöngyházfehér mosoly.
  • Nincs szükség kivehető fogsorra.
  • Azonnali életkor visszafordítása.
  • Ugyanúgy haraphat és rághat ételt, mint a természetes fogak.
  • Megoldás egy életre. A fogászati implantátumok gyakran végleges megoldást jelentenek a hiányzó fogakra.

KINEK VAN SZÜKSÉGE ALL-ON-6® FOGÁSZATI IMPLANTÁTUMOKRA?

Az All-On-6® fogászati implantátumokkal történő kezelés olyan páciensek számára ajánlott, akiknek teljes fogsoruk hiányzik. Alkalmas olyan, részlegesen hiányzó fogakkal rendelkező páciensek számára is, akik a meglévő fogakat helyettesítő, teljes fogívű fogászati implantátumot szeretnének kapni. Az All-On-6® eljárás stabil, hosszú távú alternatívát kínál a hagyományos protézisekkel szemben.

MENNYI IDEIG TART ÉS MENNYIBE KERÜL AZ ALL-ON-6® FOGÁSZATI IMPLANTÁCIÓS ELJÁRÁS?

Az eljárás egy nap alatt elvégezhető, és gyakran 2-4 óra között tart, a pácienstől függően. Ez az egynapos eljárás lehetővé teszi, hogy a páciensek már másnap gyönyörű mosollyal térjenek vissza a munkahelyükre!

Európában az All-On-6® fogászati implantátumok átlagosan 7000-9000 euróba kerülnek állkapcsonként. Ez az ár általában magában foglalja az összes műtét előtti vizsgálatot, beleértve a kúpnyalábos szkennelést, az All-On-6® első és az All-On-6® utolsó ciklusát. A konkrét költségek megismeréséhez fel kell keresnie a San Franciscó-i fogorvosi rendelőnket.

AZ ALL-ON-6® FOGÁSZATI IMPLANTÁTUM BEÜLTETÉSE UTÁNI RUTINLÁTOGATÁSOK A FOGORVOSNÁL.

A beavatkozást követően a pácienseknek gyakran kell felkeresniük fogorvosukat, különösen az első három hónapban, majd évente két-három alkalommal. A szövődmények vagy fertőzések elkerülése érdekében fontos, hogy azonnal forduljon fogorvosához, ha valami nem tűnik rendben lévőnek. Miután fogászati implantátumai stabilizálódtak, a folyamatos gondozás és a jó szájhigiénia együttesen segít a tökéletes mosoly és a kiváló szájhigiénia elérésében.

A helyes diagnózis és a pontos implantátumtervezés elengedhetetlen a sikeres implantátumrehabilitációhoz. A pontos lenyomatok és a részletekre való aprólékos odafigyelés képezik a sikeres implantációs fogszabályozás alapját. A protetikai komponensek körének alapos ismerete elengedhetetlen, és gyakran csak klinikai tapasztalat révén szerezhető meg.

Amikor a páciensnek már nincsenek fogai, az arc üregesnek tűnik, ami az illetőt sokkal idősebbnek mutatja, mint amilyen valójában; a fogak ideális elhelyezése azonnal megfordítja a korhatást. A fogászati implantátumok azonnal megváltoztathatják és visszaállíthatják a kiegyensúlyozott, természetes és sugárzó mosolyt. Ez a folyamat önmagában is legalább 15-20 évvel fiatalabbá teszi Önt!

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️