Az állkapocsműtét ára Tunéziában

ára állkapocs sebészet tunézia 1
Írta William

Minden, amit az állkapocsműtétekről tudni kell Tunéziában! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres állkapocsműtéthez Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a tunéziai állkapocsműtétekről , és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást.

Az állkapocsműtét ára Tunéziában

Az állkapocsműtét átlagos költsége Tunéziában 1800 €. Az Ön igényeitől függően az ár 1600 euró és 2000 euró között változhat.

EljárásÁr Tunézia
Állkapocsműtét1800 €

Mi az állkapocsműtét?

Az állkapocsműtétet Tunéziában elsősorban az állkapocscsont szabálytalanságainak korrigálására és olyan állapotok kezelésére használják, mint például a csontváz túlnyúlásai. A műtét célja az állkapocs és a fogak újrarendezése a megjelenés és a funkció javítása érdekében.

Gyakran alkalmazzák a legsúlyosabb rendellenességek esetén, amikor más fogszabályozó kezelések önmagukban nem képesek megoldani a problémát.

Az állkapocsműtét vagy ortognatikus kezelés olyan súlyos állkapocsdeformitások kezelési lehetősége felnőtteknél, amelyek önmagukban fogszabályzóval nem korrigálhatók.

A tunéziai kezelés magában foglal egy fix fogszabályozóval végzett kezelési szakaszt, majd a fogszabályozó használata közben állkapocsműtétet. Ezt követi a rögzített fogszabályozó készülék viselésének rövid szakasza a harapás finomítása érdekében.

Az állkapocsműtétre azért van szükség, hogy az állkapcsok a megfelelő helyzetbe kerüljenek, hogy a fogak találkozhassanak, és a fogszabályzóval könnyen korrigálhatók legyenek. Az állkapocsműtét az állkapocsdeformitás nehézségétől és etiológiájától függően az egyik vagy mindkét állkapcsot érintheti. Ezt a döntést az Ön fogszabályozó orvosa és a sebész hozza meg a kezelés előtt vagy alatt.

Eredmények: Az állkapocsműtét :

  • Javíthatja a harapás igazodását
  • Megkönnyítheti a rágást és az étkezést
  • A beszéd- és nyelési problémák korrigálása
  • Megakadályozhatja a fogak túlzott kopását és csikorgatását a fogzománc és a fogak romlásának megelőzése érdekében.
  • Javítja az állkapocs záródási problémákat
  • Újra összehangolja az állkapcsát az arc egyensúlyával és szimmetriájával, megoldva az olyan problémákat, mint a túlharapás, keresztharapás, alulharapás, fordított harapás és kis áll.
  • Lehetővé teszi az ajkak kényelmes záródását
  • csökkenti a temporomandibuláris ízületi (TMJ) rendellenességek okozta fájdalmat.

AZ ORTOGNATIKUS KEZELÉS MEGELŐZÉSÉNEK VESZÉLYEI

A páciensek gyakran kérdezik, hogy szükséges-e a beavatkozás, és a döntés, mint mindig, az Öné.

Mindössze annyit tehetünk, hogy figyelmeztetjük Önt a lehetséges következményekre, ha elkerüli az állkapocs helyes és stabil helyzetbe való átigazítását.

Ha így tesz, akkor kockáztatja az állkapocsízületi fájdalom és diszfunkció, valamint az arcfájdalom kialakulását.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

William

A nevem William Royer, és orvosi szakíró vagyok, aki komplex tudományos adatok megírásában jártas. Szakterületem az immunológia és a hematológia. Nagy inspirációt jelent számomra a különböző egészségügyi szakemberekkel, köztük orvosokkal, ápolókkal és betegjogi képviselőkkel való szoros együttműködés. Emellett recenziókat is publikálok.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️