Fogászati korona Tunéziában

fogászati korona ára 1
Írta Laura

Minden, amit a tunéziai fogkoronákról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres fogkoronázáshoz Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai fogászati koronákról , és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett tunéziai sebészekkel találkozhat. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A fogkorona ára Tunéziában

Tunisz, Tunézia városában egy fogkorona átlagos ára 180 €. Az Ön igényeitől függően az ár 150 euró és 210 euró között változhat.

EljárásÁr Tunézia
Fogászati korona180 €

Mi az a fogászati korona?

A fogkorona Tunéziában a fogak általános megjelenésének és a szájhigiéniának a javítására szolgál. Lényegében egy fog alakú sapkáról van szó, amelyet a fogra helyeznek, hogy helyreállítsák annak méretét, funkcióját és alakját. Olvasson tovább, hogy többet megtudjon a fogkorona eljárásról és arról, hogy szüksége van-e rá.

Miből készülnek a fogkoronák?

A fogkoronák készítéséhez különböző anyagokat használnak, többek között fémmel olvasztott porcelánt, fémötvözeteket, kerámiát, kompozitgyantát és porcelánt. A koronákat általában az Ön fogainak természetes színéhez igazodóan színezik. Fogorvosa ezeket a tényezőket figyelembe véve fogja elkészíteni az Ön számára legmegfelelőbb fogászati koronákat:

  • A fog színe vagy árnyalata
  • A fog funkciója és elhelyezkedése
  • az Ön személyes preferenciái
  • Az ínyszövet helyzete
  • a mosolygáskor látható fog mennyisége.

Mikor van szükség fogkoronára?

A fogat a következő helyzetekben állítják helyre fogkoronával:

  • Egy eldeformálódott vagy elszíneződött fog fedésére, hogy javítsa mosolyát.
  • Egy gyenge fog védelmére a szuvasodás, törés vagy repedés ellen.
  • A helyreállított fog védelmére, ha gyökérkezelésen esett át.
  • Törött fog helyreállítása
  • Olyan szuvas fog kezelésére, amely túl nagy a töméshez
  • Foghíd rögzítésére
  • Kozmetikai módosítás elvégzésére

Hogyan működik a fogkorona eljárás? Mennyi ideig tart?

A fogkorona-eljárás két fogorvosi látogatást igényel. Az alábbi lépéseket kell követni:

A fog előkészítése a fogkoronához

Ez a szakasz általában 50-90 percet vesz igénybe. Először a tunéziai fogorvos eltávolítja az esetleges szuvasodást, és megméri a foga külsejét, hogy a korona megfelelően és pontosan illeszkedjen. Ezután fogorvosa rekonstruálja a fog magját, ha a korona további alátámasztást igényel. Miután átformálta a fogát, fogorvosa digitális szkennerrel, paszta vagy gitt segítségével lenyomatot vesz róla, hogy elkészíthesse a koronát.

Az ideiglenes korona átvétele

A tunéziai fogorvos ideiglenes koronát ad Önnek, amely védi a preparált fogat, amíg a végleges fogkorona elkészül, ami kevesebb mint két hétig tarthat. A foga érzékennyé válhat a hidegre és a melegre, amikor ideiglenes koronát kap, ezért kerülje a ragadós ételek fogyasztását és a rágógumi rágását. A fogkoronát még aznap megkaphatja, ha fogorvosa rendelkezik a korona elkészítéséhez szükséges speciális eszközzel.

A végleges korona átvétele

Ideiglenes koronáját egy végleges korona fogja helyettesíteni a szájában, amikor az elkészül. Az új korona felhelyezése előtt fogorvosa ellenőrzi a korona illeszkedését és színét. Ha minden rendben van, a koronát becementezik a helyére. Ez általában 20-30 percet vesz igénybe.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️