All-on-8 árak Tunéziában

mind a 8 1-re
Írta Laura

Minden, amit az all-on-8-ról tudni kell Tunéziában! Mennyi az átlagár Tunisz városában? Tippjeink a sikeres all-on-8-hoz Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai All on 8-ról, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Az All-on-8 ára Tunéziában

Tunézia városában az All-on-8 Tunéziában átlagosan 7500 EUR. Az Ön igényeitől függően az ár 7000 € és 8000 € között változhat.

Mik azok az all-on-8 implantátumok?

Természetes fogainak elvesztése kihat a mosolyára, és megakadályozza, hogy tisztán rágjon és beszéljen. Szerencsére a fogászati implantátumok ideális megoldást jelentenek az Ön problémájára.

Az All on 8 fogászati implantátumok áttekintése Tunéziában

Az all on 8 fogászati implantátumok Tunéziában egy olyan fogászati eljárás, amelynek során mindkét állkapocsba nyolc implantátumot rögzítenek, és ezek egy rögzített foghíd rögzítésére szolgálnak.

A tunéziai All on 8 implantátumokat elsősorban azok választják, akik elvesztették fogaik 80%-át. Az implantátumokra ható rágóerők egyenletes eloszlása szükséges a tökéletes mosolyhoz, a kényelemhez, valamint az implantátumok és a csont hosszú távú egészségéhez.

Mivel az All on 8 koncepcióban a terhelés megfelelően oszlik meg, minden egyes implantátumra kevesebb, a rágás által kiváltott okkluzális stressz nehezedik, mint az All on 4 koncepcióban.

Ezenkívül az All on 8 implantátumok a protetikai lehetőségek szélesebb skáláját kínálják, mint az All on 4 implantátumok. Mivel az egyes fogászati implantátumok közötti távolság minimális egy íven, a fogászati híd esztétikus anyagokból, például porcelánból vagy cirkónium-dioxidból készíthető. Nyolc implantátum 12-14 fogból álló hidat támogat.

Mi az eljárás az All on 8 fogászati implantátumok esetében Delhiben?

1. szakasz – Konzultáció

Az All on 8 fogászati implantátumkezelés megkezdése előtt egy alapos konzultációra kell ellátogatnia a klinikára Delhibe. Diagnosztikai röntgenfelvételeket és szkenneléseket készítenek, hogy ellenőrizzék, elegendő-e az állcsontja az eljáráshoz. Ha nem, előfordulhat, hogy csontátültetésen kell átesnie.

2. szakasz – Beültetés

Az implantológus behelyezi az implantátumokat az állkapcsába, ami körülbelül 2-4 órát vesz igénybe. Ezután azonnal egy ideiglenes protézist rögzítünk.

3. szakasz – Gyógyulás

A gyógyulás körülbelül három hónapig tart, ez idő alatt az íny és a csontok alakja megváltozik, hogy befogadják az implantátumokat. Amint az osszeointegráció befejeződött, digitális lenyomatokat veszünk a végleges protézis elkészítéséhez. Ez lehet kivehető protézis vagy foghíd, attól függően, hogy Ön mit szeretne.

Ki választhatja az All on 8 fogászati implantátumokat?

Az All on 8 fogászati implantátumokat Tunéziában azoknak a pácienseknek ajánljuk, akik elvesztették az összes fogukat a felső vagy alsó állcsontban, vagy akik a megmaradt fogak kihúzását és implantátumokkal történő helyreállítását tervezik. Az implantátumok stabil, hosszú távú megoldást jelentenek a hagyományos fogsorral szemben.

Nem biztos azonban, hogy jó jelölt az implantátumokra, ha dohányzik vagy cukorbeteg.

Mennyibe kerülnek az All on 8 implantátumok?

Az All on 8 fogászati implantátumok ára Tunéziában elfogadható. A költség tartalmazza a foghúzást, az eljárást, az ideiglenes protézist és a végleges hidat.

A költségek azonban az Ön által választott végleges protézis típusától és az implantátum márkájától függően változnak. Ezenkívül az ár emelkedhet, ha csontbeültetésre van szüksége, ami plusz 100 euróba kerül.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️