Fogászati burkolatok Tunéziában

fogászati furnérok ára 1
Írta Maria

Minden, amit a tunéziai foghomlokzatról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres fogászati furnérozáshoz Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai foghomlokzatról, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a fogászati furnér Tunéziában?

Tunéziában egy fogászati furnér átlagos költsége 250 euró. Az eljárást helyi érzéstelenítésben végzik, és egy hétig tart. A tartózkodás időtartama 7 nap. Az ár tartalmazza az érzéstelenítést, a műtétet és a gyógyszereket. A végeredmény azonnal látható.

EljárásÁr Tunézia
Fogászati burkolat250 €

Mi az a fogászati furnér?

A tunéziai foghomlokzatok olyan vékony, ellenálló anyagból készült csíkok, amelyeket a fog elülső részére helyeznek, elfedve a mögötte lévő hibák sokaságát.

Méretre készülnek, és színük az Ön fogainak színéhez igazodik. Pontosan úgy néznek ki, mint az eredeti fogai, csak jobban! A furnérokat fel lehet helyezni egyetlen fogra, több fogra vagy az összes fogra, de a legtöbb ember, aki a teljes mosolyátalakítást választja, csak azokra a fogakra helyezi fel a furnérokat, amelyek mosolygáskor láthatóak – általában hat vagy nyolc egymás utáni fogra.

Jó jelölt vagyok a fogászati furnérozásra?

Aki a foghéjhéjbevonatot fontolgatja, annak optimális szájhigiéniával kell rendelkeznie, aktív ínybetegség vagy szuvas területek nélkül. Bár a furnérok tisztán kozmetikai kezelésnek számítanak, ha az Ön fogainak alapvetően rossz az egészsége, a furnéroknak nem lesz esélyük, és leeshetnek.

Milyen előnyei vannak a fogászati furnéroknak?

  • A fogászati burkolatoknak számos előnye van, többek között:
  • Gyors megoldást jelentenek a görbe fogakra, ellentétben a fogszabályozással, amely évekig tart.
  • Hosszú távúak
  • Megfelelnek saját fogainak
  • Foltállóak
  • A koronákkal ellentétben a fogak szerkezetét nem veszélyeztetik túlzottan.
  • Érzékeny fogakkal és fogínyvel rendelkező páciensek számára is járható út.

Milyen hátrányai vannak a furnéroknak?

Nemcsak egészséges fogakra és ínyre van szükség ahhoz, hogy a fogak és a fogíny egészségesek legyenek, hanem arra is ügyelnie kell, hogy kiváló szájhigiéniai rendszert tartson fenn, hogy elkerülje a betegségek kialakulását, ami nem csak a szájüregi egészségére, hanem a furnérok számára is káros lenne.

Azok a páciensek, akik bruxizmusban (fogcsikorgatásban és/vagy állkapocs-összeszorításban) szenvednek, valószínűleg nem jó jelöltek a tunéziai foghéjhéjakra, mivel a túlzott erőhatások károsíthatják a héjakat.

Egy másik hátránya a költségek, mivel egy teljes mosolyátalakítás (több mint egy tucatnyi furnér felhasználásával) az Egyesült Királyságban öt számjegyű összegbe kerül. Mivel azonban Tunéziában akár 80%-os megtakarítást is elérhet, ezt a hátrányt egyszerűen kiküszöbölheti, ha felpattan egy repülőre!

Mi a foghomlokzati furnérok eljárásának menete?

A foghomlokzatok felhelyezéséhez általában két-három fogorvosi látogatásra van szükség Tunéziában néhány nap alatt, ami a következőképpen foglalható össze:

1: Konzultáció, vizsgálat és a kezelés megtervezése

A tunéziai fogorvos alaposan megvizsgálja az Ön száját, és megbeszéli Önnel a reményeit és elvárásait. Elmagyarázza Önnek, hogy mit kell tudnia a furnérozás előtt, valamint a felhasznált anyagokat.

2: Fogainak előkészítése

Ezt a szakaszt általában a fent leírt tervezési szakasz után (azaz ugyanazon időpont keretében) végzik el.

Fogorvosa az eljárást azzal kezdi, hogy minden egyes furnérozandó fog előlapjáról eltávolít egy kis darab zománcot. Így a furnér felhelyezésekor az egy szintben lesz a többi foggal. Miután fogait előkészítették, lenyomatot vesznek, és elküldik a laboratóriumba, ahol az új foghéjburkolatokat méretre készítik.

3: A furnérok felhelyezése

Néhány nap múlva visszatér fogorvosához, hogy felhelyezzék új foghéjait. A fogorvos a fogaihoz fogja őket, hogy ellenőrizze a színt és az illeszkedést, és elvégez minden szükséges kisebb korrekciót, mielőtt a furnérokat fényaktivált ragasztóval rögzíti a fogakhoz.

CAD/CAM fogászat

Ha az Ön tunéziai fogorvosa rendelkezik (CAD/CAM) (számítógépes tervezés/számítógépes gyártás) rendszerrel, lehetőség van arra, hogy a helyszínen, várakozás közben elkészíttesse a furnérokat, különösen, ha csak egy vagy két darabra van szüksége.
Ha nagyszámú furnérra van szüksége, azokat valószínűleg továbbra is egy laboratóriumban kell elkészíteni. Az egész folyamat mindenesetre csak néhány napot vesz igénybe.


Gondjai vannak a megfelelő klinika kiválasztásával a legjobb áron? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek a sikeres tunéziai műtét érdekében. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️