A fogászati híd ára Tunéziában

fogászati híd árak Tunézia 1
Írta William

Minden, amit a tunéziai foghidakról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres foghidakhoz Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai foghidakról , és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A foghíd ára Tunéziában

Egy foghíd átlagos költsége Tunéziában 500 €. Az Ön igényeitől függően az ár 420 eurótól 580 euróig terjedhet.

EljárásÁr Tunézia
Fogászati híd500 €

Mi az a foghíd?

A foghíd Tunéziában egy általánosan használt fogászati eszköz, amely egy vagy több műgyantából vagy porcelánból készült műfogból áll, amelyek a hiányzó természetes fogakat pótolják. Gyakran nevezik hiánypótlónak, műfogsornak vagy részleges fogpótlásnak, a híd koronákhoz kapcsolódik, amelyek az eszközt a természetes fogakhoz rögzítik.

A korona két vagy több fogat is fedhet, hogy megfelelően rögzítse a hidat és a helyén tartsa a műfogakat. Ha természetes fogak nem állnak rendelkezésre, fogorvosa javasolhatja, hogy a híd megtartása érdekében mindkét oldalon fogakat ültessen be.

Mire számíthat a beültetés során

Miután fogorvosával megállapította, hogy a foghíd a legjobb megoldás hiányzó fogainak pótlására, fogorvosa megkezdi a rögzítőfogak vagy felépítmények előkészítését. Ezt az előkészítő kezelést általában helyi érzéstelenítésben végzik, és a folyamat általában nem tekinthető fájdalmasnak.

A második találkozón a híd beillesztésére kerül sor. Közvetlenül a híd behelyezése után az új híd terjedelmesnek tűnhet, de ez az érzés az új protézishez való hozzászokás során csökkenni fog. A harmadik és egyben utolsó utóvizsgálat lehetővé teszi fogorvosának, hogy ellenőrizze a hidat, és elvégezze a szükséges módosításokat, ha bármilyen kellemetlenséget vagy fájdalmat tapasztal.

Karbantartás és nyomon követés

A foghíd karbantartása nem sokban különbözik a természetes fogainak karbantartásától. Az Amerikai Fogászati Társaság ajánlja a rendszeres, napi kétperces fogmosást puha sörtéjű fogkefével. A rendszeres fogselyem használata szintén segít megelőzni az ínybetegségeket és a szuvasodást.

A híd használatakor a fogselymet a természetes fogai körül kell vezetnie, és a híd alapja és az ínyszövet között kell mozgatnia.

A naponta egyszeri fogselyem használata a leghatékonyabb módja a lepedék és a törmelék eltávolításának a híd aljáról. A hagyományos fogselyem is elegendő lehet, de sok fogszabályozóval rendelkező páciens a Waterpiks kényelmét részesíti előnyben.

Kapcsolódó költségek

A foghíd Tunéziában az egyik legolcsóbb lehetőség a hiányzó fogak pótlására, és nagyobb valószínűséggel fedezi a fogászati biztosítás is.

Egy foghíd átlagosan 500 és 1200 dollárba kerülhet foganként, míg egy fogbeültetés 1000 és 3000 dollárba foganként. Fogorvosa segíthet Önnek megtalálni az Ön költségvetéséhez legjobban illeszkedő megoldást.

A foghíd nem állandó megoldás

Megfelelő karbantartás esetén egy minőségi foghíd évtizedekig is eltarthat. A felesleges károsodások megelőzhetők a rágógumizás és a kemény ételek, például a diófélék, a fagylalt és a kemény édességek fogyasztásának kerülésével.

A kiváló szájhigiénia és a rendszeres fogorvosi látogatások segíthetnek abban, hogy a beültetés kényelmes, tiszta és tartós maradjon. Bár tartós, a foghíd nem tekinthető a hiányzó fogak végleges megoldásának.

A hiányzó fogak pótlásának egyéb lehetőségei

A hiányzó fogak pótlásának tartósabb és kevésbé korlátozó megoldására a fogászati implantátumok jelenthetnek megfontolandó lehetőséget. A fogászati implantátumok egyik legfontosabb előnye, hogy kevésbé terhelik a környező fogakat, miközben elősegítik a csontozat és az íny egészségét. Általánosságban elmondható, hogy egy jó minőségű fogászati implantátum egy életen át tarthat.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

William

A nevem William Royer, és orvosi szakíró vagyok, aki komplex tudományos adatok megírásában jártas. Szakterületem az immunológia és a hematológia. Nagy inspirációt jelent számomra a különböző egészségügyi szakemberekkel, köztük orvosokkal, ápolókkal és betegjogi képviselőkkel való szoros együttműködés. Emellett recenziókat is publikálok.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️