IVF-IPD Cipruson : A baba nemének kiválasztása

fiv ciprus szex választás baba 1
Írta Maria

Az orvosilag támogatott reprodukció (MAP) új módszerei lehetővé teszik, hogy a ciprusi termékenységi klinikák már a teherbeesés előtt kiválaszthassák a baba nemét.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a ciprusi IVF PGD-ről a baba nemének megválasztásával, és segít lefoglalni egy műtétet egy jó hírű klinikán. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az egészségügyi szakember tanácsát.

A ciprusi IVF PGD ára nemválasztással Cipruson

A ciprusi IVF nemválasztással történő IVF ára 5000 eurótól kezdődik. Az Ön igényeitől függően az all-inclusive csomag 3000 és 8500 euró között változhat.

EljárásÁr euróban
IVF (ICSI)3000 €
IVF spermadonációval4000 €
IVF petesejt adományozással5000 €
IVF embrióadományozással6250 €
Tandem IVF6500 €
IVF ROPA módszerrel5250 €
PGD: nemválasztás (PGT-A 5 kromoszóma) 2000 €

Előfordulhat, hogy egy párnak már vannak gyermekei, de acsaládi egyensúly érdekében szeretnék kiválasztani a következő gyermekük nemét. Egyes párok csak egy gyermeket szeretnének, és ennek a gyermeknek a nemét szeretnék megválasztani.

Másrészt egy pár a genetikai betegségek megelőzése érdekében dönthet a nemválasztás mellett. A gyermek nemének megválasztása potenciálisan csökkentheti annak valószínűségét, hogy gyermeke genetikai betegségben szenvedjen. Itt Cipruson már az embrió méhbe történő beültetése előtt meg tudjuk határozni az embrió nemét.

Még ha nincs is meddőségi problémája, és képes természetes úton, magától is megfoganni, a nemválasztáshoz meddőségi vizsgálaton kell részt vennie. Ez lehetővé teszi szakembereink számára, hogy meghatározzák az Ön számára legmegfelelőbb kezelési protokollt. Ez a legfontosabb lépésa ciprusi IVF-kezelés előtt.

Szükséges információk:

  • A beteg életkora ;
  • A fogamzási előzmények;
  • A páciens hormonszintjét a menstruáció második vagy harmadik napján meg kell vizsgálni, és ultrahangvizsgálatot kell végezni az antralis tüszők számának meghatározására;
  • A férfi partner spermájának elemzése.

A ciprusi felmérést követően képesek leszünk megfelelő kezelési protokollt összeállítani, hogy optimalizáljuk az Ön nemi kiválasztással történő IVF eredményeit.

Az Észak-Cipruson végzett PGD IVF-kezelésnek számos előnye van,

  • Ha a páciensek a PGT-A és az NGS tesztek valamelyikét kívánják elvégeztetni, akkor ezekkel a tesztekkel látjuk az embriók nemét, és el tudjuk magyarázni a páciensnek, hogy hány egészséges férfi és női embrió áll rendelkezésre. A páciensek ezután bármelyik egészséges embrió nemét kiválaszthatják, ami az Észak-Ciprusi Egészségügyi Minisztérium IVF-szabályai szerint megengedett.
  • Az IVF protokollt 55 éves korig (a legtöbb uniós országban az IVF 46 éves korig engedélyezett) nők esetében is elvégezhetjük.
  • Az átültetendő embriók számát a páciens és orvosunk közösen határozza meg.
  • Apároknak nem kell házasnak lenniük ahhoz, hogy IVF-kezelésben részesüljenek.
  • Az IVF-kezelés árai nagyon versenyképesek az európai, amerikai és kanadai árakhoz képest.
  • Észak-Ciprus a Földközi-tenger szigeteként számos gyönyörű tengerparttal van körülvéve, 20 homokos stranddal és évente több mint 300 napos napsütéssel rendelkezik.

Olvassa el dossziénkat: IVF a gyermek nemének megválasztásával Törökországban

Orvosi csapatunk

Sikerességi arányok

Orvosaink szakértelmének, a legújabb asszisztált reprodukciós technikáknak, a donorok (petesejtek, spermiumok és embriók) változatos hálózatának és a személyre szabott kezelési lehetőségeknek köszönhetően kórházunk sikerességi aránya a mikroinjekció és az IVF esetében 70-80%között van. (A 2019-2021-es donációs program eredményei).

LGBTQ KÓRHÁZ.

Büszkék vagyunk arra is, hogy LMBTQ-barátok vagyunk, és Észak-Cipruson az egyik első kórházként szereztük meg a minőségi tanúsítványt. Számos IVF kezelési lehetőséget kínálunk meleg/leszbikus párok és egyedülálló nők számára.

Milyen nyelven beszélünk?

Pácienskoordinátoraink folyékonyan beszélnek törökül, spanyolul, angolul, németül, franciául, olaszul, perzsául, arabul és albánul.

Nemi kiválasztási módszerek

A ciprusi termékenységi klinikákon két különböző nemválasztási módszer létezik:

MicroSort spermaválogatás

A MicroSort egy szabadalmaztatott technológia, amely lehetővé teszi a spermiumok szétválogatását.

Az X kromoszóma a női nem nemzéséért, az Y kromoszóma pedig a férfi nemzésért felelős.

A MicroSort egy mechanikus eljárás, amely a spermiumokat két különböző rekeszre választja szét: az X és az Y kromoszómát hordozó spermiumokra. A MicroSort eljárás elvégzése után a kiváló minőségűspermamintát az IVF-ciklusban a kívánt nemű embriók előállításárahasználják fel.

Ez a módszer a férfi nemek kiválasztása esetén körülbelül 75%-os, a női nemek kiválasztása esetén pedig körülbelül 90%-os pontossággal működik.

A MicroSort technológia egyik előnye, hogy lehetővé teszi számunkra, hogy nemi szelekciót kínáljunk nem invazív IUI-ciklusokkal. Az IUI-ciklusok sokkal kíméletesebb gyógyszeres kezelést igényelnek, és nem igényelnek sebészeti beavatkozást. A legtöbb pár számára jó lehetőség, hogy invazív eljárások nélkül választhatja meg a baba nemét.

Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a MicroSort IUI leginkább a húszas éveikben járó fiatal párok számára alkalmas, és hogy az IUI-ciklusokkal történő terhességek általános sikerességi aránya 25% körüli. Ez egy olcsó és nem invazív lehetőség, de a sikerességi aránya nem lesz olyan magas, mint az IVF kezelési lehetőségeké.

A nemi kiválasztás költségei Cipruson

MicroSort IUI-val

Ez a legkevésbé invazív nemválasztási lehetőség olyan fiatal, termékeny párok számára, akik a családi egyensúly érdekében szeretnék meghatározni a következő gyermekük nemét. A MicroSort spermaválogató technológiaméhen belüli megtermékenyítéssel (IUI ) kombinálva segít a pároknak a kívánt nemű gyermek fogantatásában.

A MicroSort IUI-val együtt Cipruson 3000 euróba kerül.

MicroSort IVF-fel

Ennél a kezelési lehetőségnél a spermaválogatás folyamata mindig ugyanaz. A spermamintát X és Y hordozósejtekre válogatják. Ebben az esetben, mivel a páciensek IVF-cikluson mennek keresztül, érett petesejteket vesznek ki a petefészekből, amelyeket a laboratóriumban a válogatott spermamintával megtermékenyítenek.

A MicroSort IVF-fel történő mikroszűrés ára Cipruson 4200 euró.

MicroSort IVF-fel és PGD-vel

A MicroSort IVF / PGD-vel az a kezelési lehetőség, amelyet az idősebb korosztályba tartozó pácienseknek ajánlunk. Az öregedő petesejtnél problémák merülhetnek fel, beleértve a mitokondriális diszfunkciót, az aneuploidiát és az epigenetikai változásokat. Annak biztosítása érdekében, hogy az embriók ne szenvedjenek kromoszómaaneuploidia (rendellenesség) miatt, a 30 év feletti pácienseknek ajánlott a PGD-szűrés elvégzése.

A MicroSort IVF-fel együtt Cipruson 6 200 euróba kerül.

A nemi szelekcióval végzett IVF sikere Cipruson

A siker nagymértékben függ a páciens korától, a petefészek funkciójától és a férfi partner spermájának elemzésétől. Minél magasabb az életkor, annál kisebb a termékenységi kezelés bármely formájának sikere.

Következésképpen a 35 év alatti betegek sikerességi aránya lényegesen magasabb, mint a magasabb biológiai életkorúaké.

Következtetés

Segítünk Önnek, hogy a beavatkozás Cipruson sikeres legyen, ráadásul csökkentett költséggel.

Ha érdekli a nemi kiválasztással történő IVF Cipruson vagy bármely más asszisztált reprodukciós kezelés, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a koordinátorral. Szolgáltatásaink nemzetközi páciensek számára is elérhetőek.

1

Coordinatrice

Hagyja meg adatait az űrlap segítségével. Koordinátorunk Whatsappon vagy e-mailen keresztül felveszi Önnel a kapcsolatot egy ingyenes előzetes diagnosztikai vizsgálat céljából.

2

Médecin

Ha az orvos képes megfelelni az Ön céljainak, ingyenes, kötelezettség nélküli, személyre szabott árajánlatot küldünk Önnek.

És ha beleegyezik, megszervezzük Önnek: Taxi, szálloda, IVF PGD kezelés, gyógyszeres kezelés és egy kellemes idegenvezetés Cipruson.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️