Ivf Spain Madridban

pma Spanyolországban 2
Írta Manuella

Minden, amit a spanyolországi MAP-ról és IVF-ről tudni kell! Mennyi az átlagos ár Barcelonában? Tanácsaink a sikeres MAP & IVF-hez Spanyolországban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a spanyolországi MAP-ról és IVF-ről, és segít lefoglalni egy műtétet képzett orvosoknál. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül az Ivf Spain Madridban?

Az egy petesejttel végzett IVF-ciklus költsége Spanyolországban 3800 és 5500 euró között mozog, míg a petesejtdonációval végzett ciklus költsége 4100 és 7500 euró között mozog. Az IVF átlagos költsége Spanyolországban 5000 euró körül van, míg a petesejtdonáció átlagos költsége Spanyolországban 7000 euró.

IVF ICSI3100 €
IVF ICSI Tojásadományozás3800 €
IVF ICSI Dupla petesejt-adományozás4100 €
IVF ICSI Spermadonáció3900 €
IVF ICSI PGD6500 €
Spermadonáció800 €
Tojósejtek üvegezése2600 €
Mesterséges megtermékenyítés1000 €
Fehér etnikumú embrió adományozás3150 €
Fekete etnikumú embrió adományozása3490 €
ROPA technika (közös anyaság)5000 €
Terhességi garancia15000 €

Bár a gyermek utáni vágy gyakran a legerősebb, az anyatermészet nem mindig kegyes. Néha szeszélyes tud lenni, késleltetve a természetes folyamatot, amely lehetővé teszi, hogy egyes párok nemzenek és megtapasztalják a szülővé válás örömét.

Meddőség vagy fogamzási nehézség miatt sok pár folyamodik in vitro megtermékenyítéshez. Ez az orvosilag támogatott nemzés vagy MAP néven is ismert gyakorlat fejlett technológiát és tudományt alkalmaz a gyermek létrehozásához.

A világ számos országában gyakorolják, az IVF egyre keresettebb. Egyes helyeken azonban az IVF költségei nem mindenki számára elérhetőek, és az eljárás nem teljesen engedélyezett.

Európában például az IVF gyakran bonyolult eljárásokkal jár, és a hozzáférés korlátozott. Van viszont egy ország, ahol az IVF gyakorlatilag korlátlan: Spanyolország. Katalóniában, Barcelonában és Madridban az MAP gyakorlata egyszerűsített. Az eljárások, az árak és a kezelések mindenki számára elérhetőek. Itt megtudhat mindent, amit a spanyolországi IVF-ről tudni kell.

Orvosi csapatunk

Spanyolország: az in vitro megtermékenyítés legnépszerűbb célpontja

Ha Spanyolország az első számú választás Európában a gyermekre vágyó párok számára, az azért van, mert az ország sokkal könnyebb hozzáférést biztosít az eljáráshoz, és mindenekelőtt magas a sikerességi arány.

Hozzáférhetőség

A spanyolországi in vitro megtermékenyítés bárki számára elérhető, aki szeretné. Akár párkapcsolatban él, akár egyedülálló, akár heteroszexuális, akár homoszexuális, akár olyan nő, akinek nehézséget okoz a teherbeesés, vagy férfi meddőségben szenvedő férfi, a spanyolországi IVF nem támaszt semmilyen különleges feltételt a páciensek családi állapotával kapcsolatban.

Drapeau de l'Espagne
Spanyolország zászlaja

Korhatár

Spanyolországban az IVF-nek való alávetés korhatára 50 év. Néhány európai országban a korhatár 40 év. Mivel az eljáráshoz való hozzáférés egyszerűsített, az IVF-kérelmeket nagyon gyorsan feldolgozzák.

Várakozási idő

A petesejt- és spermadonoráció nagyon elterjedt Spanyolországban. A donoroknak akár 900 eurót is fizetnek. A mesterséges megtermékenyítéssel gyermeket vállalni kívánó pároknak ezért nem kell sokáig várniuk a petesejtekre.

Sikerességi arányok

Spanyolország innovatív technikákat fejlesztett ki, amelyek lehetővé teszik, hogy a mesterséges megtermékenyítések akár 75%-a sikeres legyen. A reprodukciós orvostudomány új utakat jár be, és a pácienseknek az IVF módszerek és eljárások széles választékát kínálja Spanyolországban.

Fogadó infrastruktúra

A laboratóriumok számának növekedésével számos szálloda és orvosi turisztikai lehetőség alakult ki a MAP számára Spanyolországban, megfizethető áron.

A spanyol klinikák biztonsága

A regionális önkormányzatoknak rendszeresen ellenőrizniük kell az összes PMA központot, hogy azok megfeleljenek a hatályos minőségi és biztonsági előírásoknak. A spanyol klinikák által használt egyik legnépszerűbb akkreditációs rendszer az ISO-szabvány.

Melyek a különböző in vitro megtermékenyítési eljárások Spanyolországban?

Spanyolországban, és különösen Barcelonában az IVF számos kezelési eljárást kínál agyermekvállaláshoz. A “kémcsöves baba” kifejezést fogják használni. A módszer kiválasztása aztán az egyes páciensek problémái alapján történik:

Mesterséges megtermékenyítés a páciens saját ivarsejtjeinek felhasználásával

Ez a lehetőség olyan párok (férfi és nő) számára ideális, akik természetes úton nem tudnak szaporodni. Ennek oka lehet a rossz minőségű petefészek vagy spermiumok, illetve a meddőség.

A módszer hormonkezelést és ellenőrzött, személyre szabott petefészek-stimulációt foglal magában a minőségi petesejtek kinyerése és a jobb terhességi arány garantálása érdekében. Ugyanakkor a partnernek is biztosítania kell a megtermékenyítéshez szükséges minőségi és mennyiségi spermiumokat.

Ezután a nő tüszőpunkción (petesejt aspiráción) esik át, hogy a petesejteket kivegyék és a partner spermájával megtermékenyítsék. Miután az embrió megtermékenyült, megtermékenyítik a nőt.

Vérification du résultat de la fécondation in vitro
Az in vitro megtermékenyítés eredményének ellenőrzése

IVF petesejt-adományozással

Ez a lehetőség 40 év feletti párok számára ideális. Ebben a korban a petesejt minősége romolhat, de fennáll a rendellenességek kockázata is. Ez az eljárás olyan pároknak is ajánlott, akiknél fennáll a genetikai betegségek kialakulásának kockázata.

A módszer magában foglalja a petesejtadományozást és a beültetés előtti genetikai vizsgálatot, hogy biztosítsák az embriók életképességét és sikerességét.

ICSI IVF

Az ICSI-eljárás során egy petesejtet mikroinjekcióval, spermiummal termékenyítenek meg. Ez az eljárás olyan esetekben ajánlott, amikor a spermiumok mennyisége vagy mozgékonysága nem megbízható.

IVF spermadonációval

Ez a reprodukciós gyógyászati módszer egyedülálló nők vagy párok számára készült, akik gyermeket szeretnének. Ha a petesejtek jó minőségűek, nem lesz szükség petesejtdonációra. E két profil esetében két másik módszer is szóba jöhet.

A ROPA módszer

Ez a módszer csak azonos nemű párok számára elérhető. Ennek során az egyik partnertől a másiknak adnak át petesejteket, így mindketten részt vehetnek az orvosilag támogatott nemzésben.

Az ilyen fogantatásból származó kémcsőbabának tehát két biológiai anyja van. A két nő közül az egyik nő petefészek-stimuláción és punkción esik át. Az embriókat ezután tenyésztik és átültetik abba a nőbe, aki a gyermeket kihordja.

A sikeres IVF egyéb eljárásai Spanyolországban

Ezek a következők :

  • Oocyta vitrifikáció: ez a petesejtek konzerválásából áll. Különösen ajánlott fiatal, egyedülálló nők számára, akik még nem szeretnének gyermeket, de később a petesejtjeik minősége romolhat.
  • Kriokonzerválás: ez az eljárás lehetővé teszi, hogy az át nem ültetett embriókat további vizsgálatok céljából megőrizzék, ha az első transzferek sikertelenek voltak.
une femme enceinte
terhes nő

Ezen kívül kínálunk olyan formulákat, amelyek teljes mértékben az afrikai páciensek (fekete etnikai csoport) számára készültek

IVF fekete nők számára (afrikai etnikumú nők)

Tanulmányok szerint a fekete nők kétszer nagyobb valószínűséggel küzdenek termékenységi problémákkal, mint a fehér nők, de sokkal kisebb valószínűséggel keresnek vagy kapnak meddőségi kezelést.

Sok meddőséggel küzdő fekete nő azt mondja, hogy nehéz harcot kell vívniuk az ellátásért. A nehézségek között szerepel a fekete spermium- és petesejtdonorok hiánya. Itt vannak a képleteink:

IVF és petesejt-adományozás4600 €
IVF és 4 petesejt adományozása4250 €
Petesejt adományozás200 €
IVF és embrióadományozás3490 €

Hogyan történik az Ivf Spain Madridban?

Az IVF két szakaszból áll Spanyolországban:

Először is, miután meghozta döntését és konzultált orvosával, Spanyolországba kell utaznia, hogy személyre szabott petesejt-stimulációs kezelésben részesüljön. Ezt számos orvosi vizsgálat elvégzése után kapja meg. Ez a kezdeti tartózkodás 2-3 napig tart.

Miután visszatért Európába, megkezdi a hormonkezelést, amely körülbelül 15-20 napig tart.

Ezt követően vissza kell térnie Barcelonába a punkcióra. A petesejteket a spermiumok in vitro megtermékenyítik, és az embrió a laboratóriumban fejlődik ki. Az embriókat tenyésztik és néhány nap múlva átültetik. Erre a második tartózkodásra 10-15 napot kell hagyni.

A folyamat során endometriális ultrahangvizsgálatot végeznek. Az átültetés után hormonkezelést írhatnak elő.

Petesejt-adományozás esetén az Ivf Spain Madridban két tartózkodás során is elvégezhető. Az egyetlen különbség az időtartamban van. Először a klinikára kell mennie a ciklus megszervezéséhez és a sperma lefagyasztásához. Ez 2-3 napig tart. Másodszor, el kell végezni az embrióátültetést. Ez az eljárás 3-5 napig tart.

Mekkora az IVF sikerességi aránya Spanyolországban?

Az IVF sikerességi aránya Spanyolországban 70 és 95% között van. Ez elsősorban a nő korától és fizikai állapotától függ. Egy 30 és 40 év közötti nő esetében a terhesség valószínűsége 50%. 40 éves kor felett a terhesség esélye 30-40%

Hány IVF-kísérlet lehetséges Spanyolországban?

Barcelonában az IVF-kísérletek száma nincs korlátozva. Addig folytathatja, ameddig fizikai és egészségügyi állapota engedi. A spanyolországi IVF azonban az egyes alkalommal megtermékenyített embriók számát 3-ban korlátozza. Általánosságban azonban az elvégzett transzferek száma nem haladja meg a kettőt.

Lásd még: IVF árak Törökországban

Mennyibe kerül az Ivf Spain Madridban?

Spanyolországban a saját petesejtek felhasználásával végzett IVF esetében a költségek 3100 és 3500 euró között mozognak. Az adományozott petesejtek felhasználásával végzett IVF esetében a költségek 3 500 és 4 000 EUR között mozognak. Az embrióadományozással végzett IVF esetében a költségek 3000 és 3200 EUR között mozognak. A petesejtek lefagyasztásával végzett IVF esetében a költségek 3500 és 4700 EUR között mozognak.

Íme egy videóriport a spanyolországi MAP-ról

Meg lehet-e választani a baba nemét az IVF során?

Mint szinte minden európai országban, Spanyolországban sem megengedett a baba nemének megválasztása. Spanyolországban azonban orvosi okokból engedélyezett a preimplantációs genetikai diagnosztika elvégzése.

Szeretné megválasztani leendő gyermeke nemét? Cipruson megválaszthatja gyermeke nemét. Ez az egyik olyan ország, amely engedélyezi ezt a gyakorlatot. Érdekli a kérdés? Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot.

rendez vous à la clinique de fertilité
látogasson el a termékenységi klinikára

Hogyan kell kérelmezni az MAP-ot Spanyolországban?

Spanyolországban számos termékenységi klinika működik, amelyek túlnyomó többsége magánintézmény. Spanyolország-szerte találhatók, különösen Barcelonában, és nagyon könnyen megközelíthetők, mivel számos fapados légitársaság repül ezekbe a célállomásokba.

A spanyolországi MAP-akták megnyitásához koordinátorunk ingyenesen segít Önnek minden formaságban, és biztosítja az IVF sikerét. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi mindent elintézünk.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️