ROPA módszer Spanyolországban

ár módszer ropa spanyolország 1
Írta Émilie

A ROPA módszer Barcelonában, Spanyolországban kiváló választás a leszbikus párok számára, akik családot szeretnének alapítani, és lehetővé teszi mindkét partner számára, hogy részt vegyenek a terhesség folyamatában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a spanyolországi ROPA-módszerről, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Sommaire
 [show]

    A ROPA módszer ára Spanyolországban

    A ROPA módszer átlagos költsége Spanyolországban Barcelonában 4800 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 4400 euró és 5000 euró között változhat.

    PMAÁr euróban
    IVF ICSI3100 euró
    IVF ICSI Petesejt-adományozás3800 euró
    IVF ICSI Dupla petesejt-adományozás4100 euró
    IVF ICSI Spermadonáció3200 euró
    Spermadonáció800 euró
    Tojósejtek üvegezése2600 euró
    Mesterséges megtermékenyítés1000 euró
    Embrió adományozás3150 euró
    ROPA technika (közös anyaság)4800 euró
    Garantált vagy visszatérítettterhesség 15 000 euró

    Mi az a ROPA módszer?

    A barcelonai spanyol klinikák nemcsak a legjobb szakembereket, hanem a legátfogóbb és leginnovatívabb kezeléseket is kínálják Önnek, mint például a kölcsönös IVF leszbikus párok számára (ROPA-módszer). Ez az eljárás kiváló választás azon leszbikus párok számára, akik családot szeretnének alapítani, és lehetővé teszi, hogy mindkét partner részt vegyen a terhesség folyamatában.

    HOGYAN MŰKÖDIK A KÖLCSÖNÖS IVF A ROPA-MÓDSZERREL SPANYOLORSZÁGBAN?

    A leszbikus párok számára végzett kölcsönös IVF ugyanúgy működik, mint a hagyományos IVF. A ROPA-módszer Barcelonában, más néven “közös anyaság”, a “partnertől származó petesejtek fogadása” rövidítése. A mesterséges megtermékenyítés mellett a spermadonációval végzett IVF a szokásos első vonalbeli kezelés a családot alapítani kívánó azonos nemű párok számára.

    A kölcsönös IVF abban különbözik a hagyományos IVF-től, hogy mindkét partner fizikailag is részt vehet a gyermekük fogantatásában. Az egyik partner biztosítja a petesejteket, amelyeket az IVF során használnak fel, míg a másik partner kihordja a terhességet, mivel a keletkező embriókat az ő méhébe ültetik be. Mindkét partner fontos szerepet játszik a családalapításban: az egyik nő a gyermek biológiai anyja (ő adja a petesejtet), míg a másik a terhességben részt vevő anya (ő hordozza ki a terhességet és hozza világra a gyermeket).

    A spanyolországi klinikák kifejlesztettek módszereket a termékenységi kezelés várható sikerességének meghatározására. A vizsgálat ingyenes, és a vizsgálat eredményeit előzetesen, mindig a kezelés megkezdése előtt megkapja, így minden egyes kezelési ciklusban teljes mértékben tisztában van a pozitív eredmény elérésének esélyeivel.

    A ROPA-MÓDSZER SPANYOLORSZÁGBAN LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

    A spanyolországiROPA-módszer lehetővé teszi, hogy két nő osztozzon a szülési folyamaton, és a következő szakaszokból áll:

    1. PETEFÉSZEK-STIMULÁCIÓ A PETESEJTEKET SZOLGÁLTATÓ PARTNER ESETÉBEN

    A petesejteket szolgáltató partner a petefészek-stimulációs cikluson és a petesejt-kinyerési eljáráson megy keresztül, amely megegyezik a szokásos IVF-eljárásokkal. A petefészek-stimuláció során hormonok segítségével több petesejt termelődik. Egy természetes menstruációs ciklusban a nő csak egy petesejtet termel. A termékenységi gyógyszereket a petefészkek serkentésére használják, hogy több petesejtet termeljenek. Ez azt jelenti, hogy több petesejtet lehet összegyűjteni a megtermékenyítéshez.

    Mivel több megtermékenyített petesejt van, nagyobb lesz a választék a kezelés során felhasználható embriókból. Rendszeres ultrahangvizsgálatokat és bizonyos esetekben hormonális vérvizsgálatokat végeznek a tüszőnövekedés nyomon követése és a stimulációra adott optimális válasz biztosítása érdekében.

    2. EGYEK VISSZAVÉTELE

    Amint a tüszők elérnek egy bizonyos, ultrahanggal mért mérhető méretet, egy másik hormont fog kapni, hogy segítse a petesejtek érését. Körülbelül 36 óra elteltével a petesejtek készen állnak a petesejtek kinyerésére. A petesejtkivételt egy műtőben, könnyű érzéstelenítésben (szedációban) végzik, hogy Ön teljesen kényelmesen érezze magát, és ne érezzen fájdalmat az eljárás során.

    A petesejt-eltávolítás mindössze 10-15 percet vesz igénybe. Ultrahangos irányítás mellett végezzük, hogy láthatóvá tegyük a méh üregét, és elérjük a petefészket és a tüszőket. Az eljárás gyakorlatilag kockázatmentes.

    3. MEGTERMÉKENYÍTÉS ÉS EMBRIÓK TENYÉSZTÉSE

    A begyűjtött petesejteket a laboratóriumban egy apró steril pipetta (üvegcső) segítségével összekeverik az Ön partnerétől vagy adott esetben a donortól származó spermával. Másnap ellenőrzik, hogy megtermékenyültek-e (a megtermékenyített petesejtet zigótának nevezik).

    4. A PARTNER, AKI KIHORDJA A TERHESSÉGET

    A terhességet kihordó partnert felkészítik az embrióátültetésre. Ön egy egyszerű, közvetlen kezelésen fog átesni, hogy előkészítsék méhét és méhnyálkahártyáját (a méh belső bélését) az embrióátültetésre. Ez a kezelés segít abban, hogy méhét jó állapotban tartsa az átültetésig. Ön gyógyszeres kezelést kap (közismert nevén hormonpótló terápiát), hogy megvastagítsa a méhnyálkahártyát. Számos ellenőrzésre lesz szükség annak biztosítása érdekében, hogy a felkészülés jól haladjon.

    Mindkét partner menstruációs ciklusát össze kell hangolni. Ha a szinkronizáció nem lehetséges, a létrehozott embriókat le lehet fagyasztani, és egy későbbi hormonális előkészítés során át lehet ültetni a partnerbe.

    5. EMBRIÓÁTÜLTETÉS

    Az embrióátültetés az utolsó döntő lépés a kölcsönös IVF utáni terhesség elérésének folyamatában. Az embrióátültetés az eljárás döntő fontosságú szakasza, és általában a petesejtek kinyerése után 72 órával (3 nappal) végzik el. Eljárásonként legfeljebb két embrió átültetésére kerül sor.

    Az embrióátültetés folyamata nagyon egyszerű, és a műtőben történik, csakúgy, mint a petesejt-eltávolítás. Az embriókat egy vékony, rugalmas cső (embrióátültetési katéter) segítségével helyezik a méhbe, amely nem károsítja a reproduktív traktust (a méh üregének nyálkahártyáját). Az embrióátültetés fájdalommentes, és nem igényel nyugtatót vagy érzéstelenítést.

    Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

    Kérésre és
    az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

    100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

    A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

    A szerzőről

    Émilie

    A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

    ‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️