IVF a baba nemének megválasztásával Dubaiban

öt választani szex baba dubai 1
Írta Maria

Egyes párok számára fontos a baba neme. A beültetés előtti genetikai szűréshez (PGD) használt technológiának köszönhetően itt, Dubajban már az embrió méhbe történő beültetése előtt meg tudjuk határozni az embrió nemét. Így biztos lehet benne, hogy ha gyermeke megfogan, az az Ön által választott nemű lesz.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a dubaji nemi szelektív IVF-ről, és segít lefoglalni a műtétet egy jó hírű klinikán. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a nemszelektív IVF Dubaiban?

A nemszelektív IVF ára Dubajban 4500 eurónál kezdődik. Az Ön igényeitől függően az all-inclusive csomag ára 4 500 € és 9 500 € között változhat.

EljárásÁr Dubai
IVF a baba nemének megválasztásával6500 €

Mit jelent a családi egyensúly?

Az orvosilag asszisztált reprodukció területén a családi kiegyensúlyozás a Dubaiban használt kifejezés a nemválasztással történő IVF-re. Ez egy olyan eljárás, amelynek célja a két nem kiegyensúlyozottabb képviselete a családban.

Ha például egy párnak lánya van, és fiút szeretne, vagy fordítva, acsaládi kiegyensúlyozás segíthet a kívántnem kiválasztásában az IVF-eljárás során.

A beültetés előtti genetikai diagnosztika (PGD) néven ismert technológia segítségével, amely az embrió kromoszómális összetételének vizsgálatát jelenti, csak a kívánt nemű embriók kerülnek vissza a páciens méhébe, ami nagy pontosságot biztosít.

Hogyan működik?

Családi egyensúly az IVF-NGS-nek köszönhetően

A mai fejlett reprodukciós technológiáknak köszönhetően az IVF-nek és az új generációs szekvenálásnak (NGS), más néven preimplantációs genetikai vizsgálatnak (PGT) köszönhetően lehetséges az embriók nemének meghatározása a terhesség előtt. Ezt kombinálják a spermiumok kiválogatására szolgáló MicroSort módszerrel is.

Dubaiban az NGS és az IVF kombinált módszere a ma elérhető legpontosabb módszer, közel 100%-os pontossággal, ami biztonságossá és hatékonnyá teszi a pár számára a családegyesítést.

Olvassa el továbbá: IVF a baba nemének megválasztásával Törökországban

Mi az a teljes kromoszómaszűrés?

Az újgenerációs szekvenálással (NGS) végzett teljes kromoszómaszűrés (CCS), más néven embriószűrés, az embrióból nyert néhány sejten végzett vizsgálat, amely a következő előnyökkel jár:

  • Mind a 24 kromoszóma szűrése kromoszóma-rendellenességek, például Down-szindróma és Edward-szindróma esetén.
  • Az embriók nemének azonosítása
  • A kromoszóma-rendellenességek nélküli embrióknál kisebb a vetélés kockázata.

Az eljárás

A CCS befejezése egy IVF-ICSI-ciklussal nem változtatja meg a kezelés időtartamát. A petesejtek kinyerése után, ha a petesejtek sikeresen megtermékenyültek, minden egyes embrióból biopsziát vesznek, és SCC-vel vizsgálják meg. A kívánt nemű egészséges embriókat ezután a méhbe helyezik át.

A következő szakaszok 15-20 nap alatt zajlanak le.

Szakasz

Petefészek-stimuláció (1-12. nap)

A menstruációs ciklus első napján gyógyszert írnak fel a petefészekben lévő több tüsző növekedésének serkentésére. Ebben az időszakban a tüszőnövekedést ultrahanggal követik nyomon, ahogyan az petesejtekké alakul. A gyógyszeres protokollokat szükség esetén módosítják.

a tervezett petesejt-eltávolítás előtt 36-40 órával hCG “trigger” injekciót adnak, hogy a petesejtek érését meghatározott időn belül megindítsák.

2. szakasz

Peteérés (OPU)

A petesejteket egy finom, ultrahanggal vezetett tű segítségével, rövid, nyugtatásban végzett eljárás során nyerik ki. A kinyert petesejtek száma a szervezet gyógyszerre adott válaszától függ.

3. lépés

Spermagyűjtés és ICSI

A petesejtek kinyerésének napján spermamintát vesznek a kinyert petesejtek megtermékenyítéséhez. A megtermékenyítés esélyének növelése érdekében az ICSI-nek nevezett módszer során egy precíziós tű segítségével egyetlen spermiumot fecskendeznek minden egyes petesejtbe.

4. lépés

Teljes kromoszómaszűrés (CCS) újgenerációs szekvenálással (NGS)

A teljes kromoszómaszűrést (CCS) a családi kiegyensúlyozottság érdekében vagy bármilyen kromoszóma-rendellenesség kiszűrésére végzik el. a petesejtek kinyerése után 3-5 nappal minden egyes embrióból biopsziát vesznek, amelyet a genetikai laboratóriumban vizsgálnak. Az embriók egészségi állapotát és nemét az embrióátültetés előtt azonosítják és megbeszélik Önnel.

5. lépés

Embrióátültetés

Az embrióátültetés egy kisebb beavatkozás, amely nem igényel nyugtatót, és általában ultrahangos irányítás mellett történik. Az eljárást követően a hormonszinteket vérvizsgálattal ellenőrzik, hogy 10-12 nap múlva megerősítsék a terhességet.

Következtetés

Segítünk Önnek abban, hogy az eljárás sikeres legyen, ráadásul csökkentett költséggel.

Ha érdekli a dubaji IVF nemválasztással vagy bármely más asszisztált reprodukciós kezelés, forduljon a koordinátorhoz. Szolgáltatásaink nemzetközi páciensek számára is elérhetőek.

1

Coordinatrice

Hagyja megelérhetőségét az űrlap segítségével. Koordinátorunk Whatsappon vagy e-mailen keresztül felveszi Önnel a kapcsolatot egy ingyenes előzetes diagnosztika elvégzése érdekében.

2

Médecin

Ha az orvos képes megfelelni az Ön céljainak, ingyenes, kötelezettség nélküli, személyre szabott árajánlatot küldünk Önnek.

És ha beleegyezik, megszervezzük Önnek: a taxit, a szállodát, a kezelést, a gyógyszereket és egy szép dubaji idegenvezetést.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️