A kettős donációs IVF ára Spanyolországban

fiv dupla adományozási díj 1
Írta Erika

A kettős donációs IVF olyan IVF, amely során az embriók adományozott petesejtekből és adományozott spermiumokból származnak. A pácienseket általában egészségügyi problémákra szűrik.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a spanyolországi Double Donation IVF-ről, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészekkel. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A kettős donációs IVF ára Spanyolországban

A kettős donációs IVF átlagos költsége Spanyolországban 4100 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 3900 euró és 4200 euró között változhat.

MAPÁr euróban
IVF ICSI3100 euró
IVF ICSI Petesejt-adományozás3800 euró
IVF ICSI Dupla petesejt adományozás4100 euró
IVF ICSI Spermadonáció3200 euró
Spermadonáció800 euró
Tojósejtek üvegezése2600 euró
Mesterséges megtermékenyítés1000 euró
Embrió adományozás3150 euró
ROPA technika (közös anyaság)5000 euró
Garantált vagy visszatérítettterhesség 15 000 euró

Mi az a kettős donációs IVF?

A kettős donációs IVF olyan IVF, amely során az embriók adományozott petesejtekből és adományozott spermiumokból származnak. Az embrióadományozás a harmadik fél általi reprodukció egy olyan formája, amelynek során egy egyén vagy pár in vitro megtermékenyítési (IVF) kezelése után megmaradt, fel nem használt embriókat egy másik egyénnek vagy párnak adományoznak. Az IVF során gyakran keletkezik többlet megtermékenyített petesejt (embrió), amelyet egy személy vagy pár úgy dönthet, hogy krioprezervál, hogy későbbi fagyasztott embrióátültetésekhez felhasználhassa, ha az első kezelés sikertelen volt, vagy a család bővítése érdekében. Ha azonban a család már teljes, a fagyasztott embriók maradhatnak.

Ezekkel az embriókkal kapcsolatos lehetőségek a következők:

  • Határozatlan ideig kriokonzerválva maradnak
  • Az embriókat kutatásra adományozni
  • Az embriókat egy másik személynek vagy párnak adományozni

Ha az embriókat egy másik egyénnek vagy párnak adományozzák, a donor pár egy másik személynek adja meg a lehetőséget a terhesség és a gyermek születésének megtapasztalására. A donor embrió(ka)t a méhbe ültetik be, abban a reményben, hogy beágyazódnak és lehetővé teszik a sikeres terhességet. Az így létrejövő gyermek az embrió befogadója – függetlenül attól, hogy az utódok genetikai tulajdonságai az embriódonorokéi.

Az embriódonorok nem részesülnek semmilyen kompenzációban, kivéve bizonyos költségeket, például az esetlegesen szükséges orvosi szűrővizsgálatokat.

A pácienseket általában az embriók létrehozásához szükséges petesejt- és spermiumnyerés előtt, az első IVF-kezelés elvégzése előtt egészségügyi szűrővizsgálatoknak vetik alá. Ahhoz, hogy embriódonorok lehessenek, a donorokat az embrióadományozás idején újra meg kell vizsgálni, hogy minimálisra csökkentsék a fertőző betegségek átvitelének valószínűségét. A donor embriók recipienseinek is át kell esniük orvosi szűrésen és vizsgálatokon.

A donor embriók örökbefogadása

Ha egy magánszemély vagy pár úgy dönt, hogy donorembriót használ, akkor ezt embrió-örökbefogadásnak nevezhetjük, ami téves elnevezés: a jelenlegi jogszabályok szerint a valódi örökbefogadás csak a gyermek születés utáni családba helyezésére vonatkozik.mivel az így született gyermekek családba születnek, nem történik örökbefogadás.

Az embrióadományozás választása hasonló a családalapításhoz, mint a petesejt- vagy spermaadományozás választása. Az örökbefogadást fontolgató páciensek érdeklődhetnek a donor embrióátültetés iránt is, mint az örökbefogadási folyamat alternatívájaként, amely néha hosszú, költséges és bizonytalan lehet.

Sikerességi arányok

A kettős embrióadományozás fejlődő terület. A sikerességi arány, amelyet az embrióátültetésenkénti élveszületések számaként mérnek, függ az embrió minőségétől, a petesejtdonor korától, az átültetett embriók számától és az embrió fagyasztáskori fejlődési állapotától. A CDC adatai szerint az embrióadományozással járó élveszületések aránya 43% és 45% között van.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Erika

A nevem Erika. Több mint 10 év orvosi kutatás után úgy döntöttem, hogy 2018-tól a tudományos és orvosi írásnak szentelem magam. Különböző területekre kiterjedő szakértelmet alakítottam ki, mint például a kozmetikai, fogászati, bariátriai és szemészeti sebészet. Ez az új irány lehetővé teszi számomra, hogy megosszam tudásomat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️