Terhességi garancia Spanyolországban

terhességi garancia Spanyolország 1
Írta Maria

A spanyolországi terhességi garancia egy olyan IVF-visszatérítési program, amely teljes vagy részleges visszatérítés lehetőségét kínálja terhesség sikertelensége esetén. Ezeket a programokat néha “kockázatmegosztásnak” is nevezik, mivel a spanyol klinika is vállalja annak kockázatát, hogy a páciens által befizetett pénz egy részét vagy egészét vissza kell térítenie.

Egy olyan világban, ahol szinte bármit meg lehet vásárolni, nagyon ijesztő lehet, ha valaki asszisztált reprodukciós kezelésnek veti alá magát azzal a bizonytalansággal, hogy vajon eléri-e a célját. Olyan, mintha egy dobozt vennénk meg anélkül, hogy tudnánk, van-e benne valami.

Ezért létezik Spanyolországban, néhány termékenységi klinikán, Madridban és Barcelonában a “Terhességi garancia” program, amely lehetővé teszi, hogy a terhesség sikertelensége esetén részben vagy egészben, de bizonyos feltételek mellett visszatérítést kapjunk

Ez a program Spanyolországban három-hat IVF-ciklusért átalánydíjat számít fel. Az átalánydíj általában (de nem mindig) alacsonyabb, mint amit akkor fizetett volna, ha minden egyes ciklusért külön-külön fizetett volna.

A spanyolországi IVF kockázatmegosztó programok előnyei és hátrányai

Számos tényezőt kell mérlegelnie, mielőtt eldönti, hogy az IVF kockázatviselési program megfelelő-e az Ön számára.

ElőnyökHátrányok
Visszatérítés sikertelenség eseténNem fogad el minden jelentkezőt
Megfizethetőbb eljárásDrága, ha gyorsan tervez
Nyugalmat biztosítNincs visszatérítés vetélés esetén
Kevesebb az esélye az elhagyásnak38 év felett tilos

Jogosultság a terhességi garanciaprogramra Spanyolországban

Nem mindenki igényelhet IVF visszatérítési programot Spanyolországban. Minden programnak más-más feltételei vannak, és nem valószínű, hogy elfogadják a kérelmét, ha a siker esélye alacsony.

Sok programban például 40 év feletti nők nem vehetnek részt. Másoknál alacsonyabb, 38 éves kortól van a részvételi küszöb. Hasonlóképpen, ha Önnek már több sikertelen IVF-ciklusa volt, előfordulhat, hogy nem jogosult a visszatérítési programra.

Egyes termékenységi klinikák donor petesejt-visszatérítési programokat kínálnak, amelyek a 40 év feletti nők számára jelenthetnek lehetőséget. De még ezeknél a programoknál is meg kell felelnie bizonyos feltételeknek ahhoz, hogy részt vehessen bennük.

Mi a csapda?

A spanyolországi Garantált Terhesség programok olyan jól hangzanak. Ha nem jár sikerrel, visszakapja a pénzét. Szóval… mi a bökkenő? Miért tesznek ilyen ajánlatot a madridi vagy barcelonai termékenységi klinikák?

Az a helyzet, hogy mivel az ajánlatot gyakran csak olyan pároknak teszik, akiknek jó esélyük van a sikerre, és talán a legtöbbjük még azelőtt megfogan, hogy a már kifizetett három vagy hat ciklusukat elhasználnák.

A terhességi garanciaprogram által nem fedezett költségek a következők :

  • Szűrési eljárások, beleértve a vérvizsgálatokat, a spermavizsgálatokat és a méh állapotfelmérését.
  • Monitoring költségek, beleértve az irodai látogatásokat és az ultrahangvizsgálatokat.
  • A termékenységi gyógyszerek költségei
  • Érzéstelenítés a petesejt-eltávolításhoz
  • Az alapvetőbb IVF-eljárások, például az asszisztált keltetés, az ICSI, a beültetés előtti genetikai diagnosztika (PGD), a blasztociszta tenyésztés és a kriokonzerválás díjai.
  • Ha petesejtdonort vagy béranyát vesz igénybe, ügynökségi és jogi díjak.
  • Az embriókonzerválás költségei

Egyes terhességi garanciarendszerek a fenti költségek egy részét fedezik, de mielőtt aláírja a szerződést, mindenképpen kérjen részletes magyarázatot arról, hogy mi tartozik és mi nem tartozik a költségek közé.

Fontos megjegyzés: Győződjön meg arról, hogy a spanyolországi IVF költségtérítési program a sikert a baba megszületésével határozza meg. Egyes programok ugyanis a sikert a pozitív terhességi teszt vagy egy bizonyos hetet elérő terhesség alapján határozzák meg. Ez azt jelenti, hogy ha elvetél, nem kap költségtérítést.

Miért érdemes jelentkezni?

Mindezen hátrányok ellenére is vannak jó okok arra, hogy jelentkezzen egy spanyolországi garantált terhességi programra. Először is, ha nem jár sikerrel, legalább a pénzének egy részét visszakapja. Ez lehetővé teheti, hogy folytassa a gyermek utáni vágyakozást, vagy legalábbis kifizesse a teherbeesési kísérletei során felmerült adósságok egy részét.

A másik ok, amiért a párok jelentkeznek, a lelki nyugalom. Tisztában vannak azzal, hogy kockáztatják, hogy ciklusonként többet fizetnek, mintha egy-egy ciklust végeztek volna, de jobban érzik magukat, ha tudják, hogy ha nem járnak sikerrel, akkor sem mennek teljesen tönkre.

Ráadásul, mivel a kockázatmegosztó programokban általában meghatározott számú cikluson kell részt venni ahhoz, hogy visszakapják a pénzüket, kisebb az esélye annak, hogy a programból kiszállnak vagy feladják.

Ha például a második ciklus sikertelensége után úgy érzi, hogy fel akarja adni, akkor is folytathatja a harmadik ciklusban, mert nem akarja elveszíteni az esélyét a visszatérítésre. És ez a harmadik ciklus lehet az, amelyik beválik Önnek.

Mi számít sikernek?

A költségtérítési program sikeresnek tekinti a pozitív terhességi tesztet? A terhesség egy bizonyos szakaszának elérése, például a szívverés megfigyelése vagy a 16. hét elérése az alapja?

Ideális esetben olyan költségtérítési programot szeretne, amely az élő baba születését tekinti sikernek. Ha igen, akkor van megoldásunk az Ön számára.

Íme a program, amelyet kínálni tudunk Önnek:

  • Neves klinika Barcelonában;
  • Tartalmaz 3 teljes IVF-ciklust petesejtadományozással (vagy saját petesejtekkel), embriófagyasztással, gyógyszeres kezeléssel és embrióátültetési ciklusokkal;
  • Nincs időbeli korlátozás. Ön dönti el, hogy mikor hagyja abba;
  • Ha nem születik baba, a költségek 100%-át visszatérítik.

Következtetés

Segítünk Önnek abban, hogy a kezelés sikeres legyen, méghozzá versenyképes áron.

Ha érdeklia garantált terhesség program Spanyolországban vagy bármely más asszisztált reprodukciós kezelés, kérjük, vegye fel a kapcsolatot koordinátorunkkal.

1

Coordinatrice

Hagyja meg elérhetőségét az űrlap segítségével. Koordinátorunk felveszi Önnel a kapcsolatot üzenetben Whatsappon vagy e-mailben egy ingyenes előzetes diagnózis elkészítése céljából.

2

Médecin

Ha az orvos képes megfelelni az Ön céljainak, ingyenes, kötelezettség nélküli, személyre szabott árajánlatot küldünk Önnek.

És ha beleegyezik, megszervezzük Önnek: a taxit, a szállodát, a kezelést, a gyógyszereket és egy kellemes városnézést.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️