IVF PGD Spanyolországban: A baba nemének kiválasztása

pma petesejt-adományozás 1
Írta Laurence

Minden, amit az IVF-ről és a baba nemének kiválasztásáról tudni kell Spanyolországban! Mennyi az átlagos ár Barcelonában? Tanácsaink a sikeres IVF-hez nemválasztással Spanyolországban

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a spanyolországi IVF-ről , és segít lefoglalni egy műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Sommaire
 [show]

    A PGD IVF ára Spanyolországban a baba nemének megválasztásával

    A spanyolországi PGD IVF nemválasztással Spanyolországban, Barcelonában a PGD IVF átlagos költsége 4400 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 3800 euró és 8200 euró között változhat.

    IVF ICSI PGD PGD petesejt-adományozás8200 euró
    IVF ICSI PGD PGD Spermadonáció6700 euró
    IVF ICSI petesejt adományozás5200 euró
    IVF ICSI PGD6300 euró

    Meg lehet-e választani a baba nemét PGD IVF-vel Spanyolországban?

    Ma már lehetséges a baba nemének megválasztása, de vajon a nemválasztás 100%-ban pontos?

    A PGD IVF-et magában foglaló technikák alkalmazásával ez 99,9%-os. A nem befolyásolásának minden más módszere nem bizonyult hasznosnak. A spanyolországi termékenységi klinikák már évek óta alkalmazzák ezeket a technikákat, nagyon magas sikerességi aránnyal.

    Azok a párok, akiknek egy vagy több egynemű gyermekük született, választhatják a következő gyermekük ellenkező nemét.

    Kiválaszthatjuk a megfelelő kromoszómával rendelkező embriót?

    A nők IVF ICSI-nek vetik alá magzatburok kinyerésével és a férfi partnerük spermájával történő megtermékenyítéssel. Az embriók 3 nap alatt fejlődnek és osztódnak. Ezután egyetlen sejtet vesznek ki, és elküldik kromoszómaelemzésre.

    A kiválasztott nemű embriókat 2 nappal később a méhbe helyezik. A spanyolországi termékenységi klinikák az aCGH nevű technikát alkalmazzák, amely lehetővé teszi a teljes kromoszómaelemzést.

    Ez biztosítja, hogy a megfelelő nemű, teljes kromoszómakomplementummal rendelkező embrió kerüljön a páciensbe.

    Orvosi csapatunk

    Teljes fájl: Ciprus a legjobb célpont a PGD IVF-hez a baba nemének kiválasztásával a legjobb áron, magas sikerességi aránnyal.

    Statisztikák

    Azok a páciensek, akiknek már született 2 vagy 3 azonos nemű gyermekük, mindig elgondolkodnak azon, hogy lehetséges-e még ellenkező nemű gyermeket vállalni. a közelmúltban 23 beteg esett át nemi szelekción. Majdnem minden párnak a megfelelő nemű embriót ültettek be a méhbe.

    A 23 pár közül csak 3 párnál nem a megfelelő nemű embrió került a méhbe, minden korosztályba tartozó nőnél. 80%-ban az átültetések legalább egy embrió beültetéséhez vezetett, a terhességi arány 50%-os volt.

    Anekdota

    Egy másik meglepő tény a preferált nem kiválasztása volt. Amikor a spanyol klinikák elkezdték kínálni ezt a szolgáltatást, a legtöbb pár fiút szeretett volna. Ez a világ legtöbb országában így van. Néhány páciensnél azonban, a kaukázusi párok körében, a párok több mint 90%-a női gyermeket szeretne.

    Olvassa el még: IVF Törökországban a baba nemének megválasztásával

    Miért van ez így? Nos, Európában a nők, akiknek általában az utolsó szó a családi ügyekben, lányt szeretnének. Ez megfigyelhető Európában, ahol négyből három pár lányt szeretne.


    Ha nehezen dönt, mi segítünk Önnek, hogy a műtét sikerrel járjon, ráadásul kedvezményes áron.

    Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

    Kérésre és
    az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

    100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

    A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

    A szerzőről

    Laurence

    A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

    ‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️