IVF PGD a baba nemének kiválasztása Törökországban

prix fiv choix sexe bebe Turquie pas chere 1
Írta Erika

A MicroSort a beültetés előtti genetikai diagnosztika új tudományos módszere, amelynek célja, hogy növelje a párok esélyét arra, hogy a kívánt nemű gyermekük szülessen.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi nemi szelektív IVF-ről, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A PGD IVF ára a baba nemének megválasztásával Törökországban

A törökországi nemválasztással járó IVF átlagos költsége 3200 euró. Ezek a költségek magukban foglalják a nemválasztási technikával végzett PGD IVF-eljárást (2900 euró), valamint a gyógyszerköltséget (300 euró). A kezelés Isztambulban körülbelül 15 napig tart, a sikerességi arány 75%.

IVF PGD nemválasztás3200 €
IVF ciklus gyógyszeres kezeléssel2100 €
IVF kezelés ICSI-vel2250 €
In vitro megtermékenyítés2200 €

Mi az az IVF a baba nemének megválasztásával?

A MicroSort a beültetés előtti genetikai diagnosztika új tudományos módszere, amelynek célja, hogy növelje a párok esélyét arra, hogy a kívánt nemű gyermekük szülessen. A MicroSortot a fogamzás előtt alkalmazzák a spermiumok szétválasztására női (X) vagy férfi (Y) kromoszómákat tartalmazó spermiumokra.

Contraception
Fogamzásgátlás

A kívánt nemű kromoszómákat tartalmazó spermiumokat IUI segítségével be lehet juttatni a méhbe, vagy fel lehet használni a törökországi IVF-kezelési ciklusokban.

Sok olyan pár, akiket nem érint a meddőség, a MicroSortot a család nemének kiegyensúlyozására vagy a csak az egyik nemet érintő genetikai betegség átvitelének megelőzésére használja.

A törökországi IVF PGD új lehetőséget kínál a genetikai problémák miatt meddőséggel küzdő párok számára. A petefészek tartalékot a petefészek-stimuláció előtt felmérik, hogy elegendő számú érett petesejtet nyerjenek.

Az in vitro megtermékenyítés után nyert egészséges embriókat beültetés előtti diagnosztikának vetik alá az esetleges genetikai rendellenességek kimutatása érdekében.

A kiválasztott embriókat ezután az anya méhébe helyezik át méhen belüli beültetés céljából. A terhességi arány bíztató, és reményt ad az egészséges kisfiú vagy kislány fogantatására vágyó betegek számára.

Orvosi csapatunk

Meddőségi kezelés MicroSorttal

Azoknak a betegeknek, akik a MicroSortot a nemek kiegyensúlyozására szeretnék használni a családjukban, a következőkre van szükségük :

  • Házasok
  • Legalább egy gyermekük van
  • Nemi szelekciót szeretnének alkalmazni, hogy a legkevésbé reprezentált nemű gyermek fogantatását elősegítsék. (Példa: négy lányt nevelő szülők a MicroSort segítségével egy fiút tudnának megfogantatni).

Az öröklött genetikai betegségek nemhez köthetők. A MicroSort segíthet megelőzni, hogy a gyermek nemhez kötött betegséget örököljön.

Femme enceinte
Terhes nő

MicroSort kezelési folyamat

A MicroSort egy fogamzás előtti nemválasztási technológia. A MicroSort nem jár embriók létrehozásával a tesztelés és szelekció céljából. A MicroSort eljárás egyszerűen a spermiumokat nemük szerint szortírozza a megtermékenyítési folyamat előtt.

A spermiumok határozzák meg a gyermek nemét. Az X hordozó spermiumok lányokat, az Y hordozó spermiumok pedig fiúkat hoznak létre. MicroSort nélkül a spermaminták körülbelül 50%-ban X-hordozó és 50%-ban Y-hordozó spermiumokból állnak.

A páciens családjának igényeitől függően a MicroSort-technológia nagy százalékban X-hordozó spermiumokat (lányok) vagy nagy százalékban Y-hordozó spermiumokat (fiúk) képes előállítani.

A spermiumok nemek szerinti szétválasztása sejtválogatást igényel az X- és Y-hordozó spermiumok genetikai anyagának mennyiségi különbsége alapján. A sejtválogató gép fluoreszcens festékeket és ultraibolya lézereket használ az X és Y spermiumok azonosítására.

Jelentés az IVF-ről

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

A PGD IVF során előfordulhat néhány ritka kockázat:

  • Hőhullámok ;
  • Depressziós vagy ingerlékeny érzés ;
  • Fejfájás ;
  • petefészek túlstimulációs szindróma.

Ezért bízzon meg bennünk, hogy segítünk Önnek kiválasztani az orvosát Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

Mozgáskorlátozottság esetén kerekesszék kölcsönző szolgáltatás áll rendelkezésre, hogy biztosítsuk kényelmét az itt tartózkodás alatt.

Mennyire sikeres a MicroSort a nemek kiválasztásában?

A MicroSortot alkalmazó termékenységi klinikák nem garantálják, hogy a MicroSort spermaválogatásból eredő terhességből a kívánt nemű gyermek fog születni.

A MicroSort nem szünteti meg teljesen az ellenkező nemű kromoszómákat a spermamintából, a felhasznált sperma genetikai összetétele egyszerűen csak nagyobb százalékban tartalmazza a kívánt nem kromoszómáit.

Jelenleg a női nemi szelekcióra szolgáló MicroSort spermiumszeparálás (XSort) átlagosan 91%-ban X-hordozó spermiumot eredményez a kiválasztott mintákban. A férfi nemek szelekciójához használt MicroSort spermiumszeparálás (YSort) átlagosan 74%-ban Y-hordozó spermiumot eredményez a szelektált mintákban.

Mi több, ha növelni szeretné a PGD IVF sikerességi arányát, akkor javasoljuk a Cipruson történő kiválasztást, amely elengedhetetlen a baba nemének kiválasztásához.


Ha nehézségei vannak a választással, mi segítünk Önnek abban, hogy az eljárás sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Megválaszthatom a gyermekem nemét a törökországi IVF során?

Ha Törökországban IVF-nek vetik alá magát, nem választhatja meg a baba nemét. A nem meghatározására csak orvosi szükség esetén kerülhet sor, például a nemhez kapcsolódó betegségek kizárása érdekében. Ehhez azonban előzetesen genetikai diagnózisra van szükség.

A petesejtek kinyerése 20-30 percet vesz igénybe. Az isztambuli IVF-hez 13-18 napra lesz szüksége. Ebbe beletartozik a 3-4 napos petesejtnyerés, az 5 napos laboratóriumi megtermékenyítés, majd a különböző vizsgálatok és a beültetés.

A törökországi orvosilag támogatott nemzés során 4 próbálkozása van a gyermekvállalásra. Az átültetett egészséges embriók számát azonban semmilyen módon nem szabályozzák. És minden egyes szülés után további 4 próbálkozása van.

Az Ön törökországi in vitro megtermékenyítésének sikere elsősorban az Ön életkorától függ. Ha még fiatal vagy, körülbelül 40-50%-os esélyed lehet, egyes klinikákon akár 75%-os is. A 40 év feletti párok esetében a sikerességi arány 25-30%, maximum 50%.

A törökországi IVF-hez először is házaspárnak kell lennie. Emellett olyan vizsgálatokon is át kell esnie, amelyek bizonyítják, hogy terméketlen. A nőnek 46 év alattinak kell lennie, ami a törökországi IVF korhatára.

A szerzőről

Erika

A nevem Erika. Több mint 10 év orvosi kutatás után úgy döntöttem, hogy 2018-tól a tudományos és orvosi írásnak szentelem magam. Különböző területekre kiterjedő szakértelmet alakítottam ki, mint például a kozmetikai, fogászati, bariátriai és szemészeti sebészet. Ez az új irány lehetővé teszi számomra, hogy megosszam tudásomat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️