IVF Törökországban

fiv ár pulyka 2
Írta Laurence

A törökországi IVF ára és az isztambuli magas sikerességi arány sok olyan embert vonzott, akik babát szeretnének fogantatni.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi IVF-ről, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészeknél lehet jelentkezni. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Az IVF ára Isztambulban, Törökországban

A Törökországban, Isztambulban végzett IVF átlagos költsége 2100 euró. Az ár a termékenységi kezelés típusától, a szükséges ciklusok számától, a gyógyszerektől, a szükséges elővizsgálatoktól és az orvos díjától függően változik. A kezelés Isztambulban körülbelül 15 napig tart, a sikerességi arány 75%.

IVF ciklus gyógyszeres kezelés nélkül2000 €
IVF ciklus gyógyszeres kezeléssel2250 €
IVF kezelés ICSI-vel2250 €
IVF kezelés PGD-vel3500 €

Mi az IVF?

Az elmúlt években Törökország az orvosi turizmus Mekkájává vált, és az IVF-kezelést kereső párok számára a legkedveltebb célállomássá vált. A törökországi IVF magas sikerességi aránya sokakat vonzott, akik a megfelelő termékenységi kezelésnek köszönhetően Törökország legjobb kórházában szeretnék megfogantatni gyermeküket.

A törökországi IVF-klinikák figyelemre méltó növekedést tapasztaltak magas sikerességi arányuknak és a nőgyógyászati és szülészeti ellátásban való jártasságuknak köszönhetően.

Lásd még: IVF a baba nemének megválasztásával Törökországban

Schéma de spermatozoïdes et d'un ovule
Spermium és petesejt diagram

A jelentések szerint 2018-20-ban 15-20% körüli volt a Törökországba termékenységi kezelésre érkező külföldi betegek számának növekedése, és ez az arány a következő években várhatóan tovább fog nőni.

A legjobb törökországi IVF-kórház kutatói és szakemberei mind szakértők és képzettek a meddőségi problémák megoldására azáltal, hogy a megfelelő és tökéletes termékenységi kezelést javasolják a párnak.

Azok a betegek, akik Törökországot választják IVF célállomásként, a legjobb kezelést kapják olcsó és ésszerű IVF költségekkel Törökországban.

Orvosi csapatunk

Tudjon meg többet a törökországi IVF költségeiről

Olyan nők történeteit kerestük, akik külföldre utaztak IVF céljából. A nők arról számoltak be, hogy 2000 és 3000 euró közötti összeget költöttek a törökországi IVF-kezelésre Isztambulban.

Ezek a költségek magukban foglalják az IVF-hez kapcsolódó összes költséget, beleértve az intracitoplazmatikus spermiuminjekciót (ICSI) és a termékenységi gyógyszereket. Ezek a költségek egy vagy két személy utazási költségeit is tartalmazzák.

Bár ezek a csökkentett költségek vonzónak tűnhetnek, tisztában kell lennie azzal, hogy néhány külföldi utazás és néhány IVF-ciklus is szükséges lehet ahhoz, hogy hazahozhasson egy gyermeket.

Ovule au microscope
Petefészek mikroszkóp alatt

Az európai létesítmények a kínált szolgáltatások miatt is többet számíthatnak fel, beleértve a tanácsadókat, akik átvezetik Önt az IVF szenvedélyes szorongásán, és a táplálkozási szakembereket, akik a termékenységi diétát úgy alakítják ki, hogy segítsenek elérni az ideális testsúlyt.

Felteheti magának a kérdést: inkább a kevésbé stresszes alternatívát választja, hogy otthonához közel marad és helyi szakemberekkel dolgozik, vagy inkább spórol egy kis pénzt és vállalja a külföldi utazás okozta szorongást?

Akárhogy is, a törökországi IVF tényleges költségei a különböző központok és klinikák között változhatnak, de egy pár a legjobb törökországi IVF-központban találhatja meg a leghitelesebb és legvalódibb árat.

Schéma d'un spermatozoïde et d'un ovule
A spermium és a petesejt ábrája

MEGJEGYZÉS – A petesejt-, sperma- és embrióadományozás Törökországban teljes mértékben tilos.

Schéma d'un spermatozoïde et d'un ovule
Egy spermium és egy petesejt ábrája

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

Az in vitro megtermékenyítésnek vannak ritka kockázatai:

  • Görcsök és puffadás ;
  • A mellek érzékenysége
  • Székrekedés
  • Fejfájás;
  • Hasi fájdalom.

Ezért bízzon bennünk, hogy segítünk kiválasztani a megfelelő orvost Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

Mi több, az IVF engedélyezett az iszlámban. Ez halal, nem pedig haram műtét, mivel orvosi hasznot nyújt és javítja az ember életminőségét.

Csapatunk képzett, hogy speciális segítséget nyújtson a mozgáskorlátozottaknak.

IVF törvény Törökországban

Más országokkal ellentétben a török törvények nem engedélyezik a petesejtek, spermiumok és embriók adományozását, ezért Törökországban az IVF-kezelés mindig saját petesejtekkel és spermiumokkal történik, elfogadható áron.

Ez a török törvény meglehetősen korlátozónak tűnik, de az IVF ára Törökországban majdnem fele a nyugati országokénak, és ez az, ami Törökországot az IVF-kezelés egyik kedvelt országává teszi.

Videó az isztambuli IVF-ről

A törvény kimondja:

  • Spermium, petesejt és embrió adományozása nem megengedett.
  • A béranyaságot a kormány nem engedélyezi.
  • A pároknak házasnak kell lenniük ahhoz, hogy IVF-kezelésen vehessenek részt.
  • Egyedülálló nők és leszbikus párok nem részesülnek kezelésben.
  • A PGD és a PGS engedélyezett, de ha egy pár meg akarja tudni a baba nemét, az illegális.
  • Nincs törvény, amely meghatározná a recipiens méhébe helyezhető embriók számát.

Mennyibe kerül az IVF Törökországban?

Az IVF átlagos költsége Isztambulban, Törökországban 2150 euró. Ez az ár tartalmazza a petefészek-stimulációt, az ultrahangvizsgálatokat, a petesejtek kinyerését, az általános érzéstelenítést, az IVF vagy ICSI, a lézerrel segített keltetés, az embriószűrés, az embrióátültetés, az utókezelés és az eredményekkel kapcsolatos konzultáció költségeit. Az ár tartalmazza a szállodai elhelyezést és a repülőtéri transzfert is.


Ha nehezen dönt, mi segítünk Önnek, hogy a beavatkozás sikerrel járjon, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Mi a korhatár a mesterséges megtermékenyítéshez Törökországban?

Törökországban az in vitro megtermékenyítés korhatára 46 év. Ezt a korhatárt a menopauza szabja meg. A menopauza kezdete jelentősen csökkenti a nő esélyeit a gyermekvállalásra, mielőtt végleg lehetetlenné tenné az eljárást.

Törökországban számos klinika kínál in vitro megtermékenyítést. A legismertebbek a Memorial Bahçelievler Kórház, a Hisar Hospital Intercontinental, a Jinemed Kórház, a Medicana International Istanbul Kórház és az Anadolu Medical Centre.

A teljes in vitro megtermékenyítési eljárás Törökországban 13 és 17 nap közötti tartózkodási időt igényel. Ez időt ad az orvosnak a spermiumok vizsgálatára, a női hormonok stimulálására a petesejtek kinyerése érdekében, az ovuláció kiváltására, majd az embriók átültetésére.

Az Isztambulban lehetséges IVF-kísérletek száma az Önt fogadó klinikától függ. Általános szabályként ez 4 kísérletre korlátozódik. Vegye figyelembe, hogy a többszörös terhesség korlátozása érdekében nem engedélyezett a többszörös IVF: kísérletenként legfeljebb 2 embrió engedélyezett.

Az IVF sikerességi aránya Törökországban 40% és 50% között mozog a fiatal párok esetében, de a legfogékonyabb páciensek esetében elérheti a 70%-ot is. A 40 év feletti párok esetében ez az arány 25-30%-ra csökken, de a legszerencsésebb párok esetében meghaladhatja az 50%-ot is.

Törökországban az in vitro megtermékenyítés minimális tartózkodási ideje 12 nap, és ritkán haladja meg a 18 napot. Az eljáráshoz időre van szükség a hormonok stimulálása a petesejtek kinyerése és az ovuláció kiváltása, majd az embriók beültetése között.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️