Ivf Spain Madridban petesejt adományozással

petesejt adományozás spanyolország 1
Írta Erika

Minden, amit az IVF-ről és a petesejt-adományozásról tudni kell Spanyolországban! Mennyi az átlagos ár Barcelonában? Tanácsaink a sikeres IVF & petesejtdonációhoz Spanyolországban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a spanyolországi IVF-ről petesejt-adományozással, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A petesejtdonációval történő IVF költsége Spanyolországban

A petesejtdonációval végzett IVF átlagos költsége Spanyolországban, Barcelonában 3800 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 3500 euró és 4200 euró között változhat.

MAPÁr euróban
IVF ICSI3100 euró
IVF ICSI Petesejt-adományozás3800 euró
IVF ICSI Dupla petesejt-adományozás4100 euró
IVF ICSI Spermadonáció3200 euró
Spermadonáció800 euró
Tojósejtek üvegezése2600 euró
Mesterséges megtermékenyítés1000 euró
Embrió adományozás3150 euró
ROPA technika (közös anyaság)5000 euró
Garantált vagy visszatérítettterhesség 15 000 euró

Mi a petesejt-adományozás?

A petesejtadományozás Spanyolországban Barcelonában az a folyamat, amelynek során egy nő, általában egy fiatalabb nő, petesejteket (petesejteket, oocitákat) bocsát egy másik személy és/vagy annak partnere rendelkezésére asszisztált reprodukció céljából, hogy a petesejtek címzettje a partnerével vagy a donor spermájának felhasználásával gyermeket szülhessen.

Mi a petesejtadományozás folyamata?

A termékenységi petesejt-adományozási folyamat során olyan nőtől veszik ki a petesejteket, akinek a petefészkei normálisan működnek. A petesejtek levételét követően a petesejteket in vitro megtermékenyítő laboratóriumban (IVF) megtermékenyítik a fogadó pár partnerének spermájával vagy bizonyos esetekben egy donor spermájával.

A laboratóriumban történő megtermékenyítés és az embriók 3-5 napig tartó növekedése után az így létrejött embriókat a babát kihordani kívánó nő méhébe helyezik át. Ha a terhesség létrejön, a fogadó nő lesz az anya, aki a terhesség és a szülés teljes időtartama alatt hordozza a fejlődő gyermeket – az élmény minden örömével együtt.

A petesejt-adományozásnak mint a meddőség kezelésének köszönhetően az intézet segítségével párok ezrei válhattak szülőkké. A párok választhatják, hogy ismerik-e a petesejtet adományozó nő személyazonosságát, és fordítva, vagy a felek dönthetnek úgy, hogy névtelenek maradnak. Előfordul, hogy egy nő megkéri a nővérét, unokahúgát vagy fiatalabb barátnőjét, hogy adományozzon petesejteket számára.

KezelésekÁrak Spanyolországban
IVF saját petesejtekkel4 100 euró
IVF petesejt adományozással5900 euró
Orvosi konzultáció130 euró
Spermadonor sperma400 euró
Fagyasztott embrió átültetés1300 euró

Mi a petesejtdonációs kezelés?

A petesejtdonációs kezelés lehetőséget nyújt a páciensnek arra, hogy az in vitro megtermékenyítési ciklus során felhasználja a donált petesejteket. A legtöbb klinika rendelkezik olyan kezelésekkel, amelyeket a petesejtdonorral való együttműködésre vagy a petesejtbankból származó fagyasztott donorpetesejtek felhasználására terveztek.

Ezek a csomagok a szolgáltatások és az ár tekintetében a donor típusától (ismert vagy ismeretlen, bizonyított vagy nem bizonyított), valamint attól függően változnak, hogy a páciensek egy petesejtbankból származó fagyasztott petesejtet használnak-e vagy sem. Ha donor petesejtbankot vesznek igénybe, a kezelés csomagja általában nem tartalmazza a petesejttétel költségét (beleértve a donor kompenzációját és a petesejt kinyerését).

Orvosi csapatunk

Spermadonáció és petesejtfagyasztás

A barcelonai MAP-ra szakosodott klinikák segítenek Önnek megtalálni az Önnek megfelelő spermadonort vagy petesejtdonort. A klinikák több száz lefagyasztott sperma- és petesejtdonor közül választhat. A legkülönbözőbb rasszok, etnikumok és fenotípusok széles skálája szabadon kutatható és megtekinthető.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Erika

A nevem Erika. Több mint 10 év orvosi kutatás után úgy döntöttem, hogy 2018-tól a tudományos és orvosi írásnak szentelem magam. Különböző területekre kiterjedő szakértelmet alakítottam ki, mint például a kozmetikai, fogászati, bariátriai és szemészeti sebészet. Ez az új irány lehetővé teszi számomra, hogy megosszam tudásomat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️