Szakállátültetés Tunéziában

ár szakáll átültetés tunézia olcsó 1
Írta William

Minden, amit a tunéziai szakállátültetésről tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres szakállátültetéshez Tuniszban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai szakállátültetésekről , és segít lefoglalni egy műtétet képzett orvosoknál. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a szakállátültetés Tunéziában?

Tunéziában a szakállátültetés átlagos költsége 2000 euró. Az eljárást helyi érzéstelenítésben végzik, és 6-7 órán át tart. A műtét időtartama 4 nap. Ez az ár a sebész tekintélyétől és a klinika népszerűségétől függően változik. Az ár tartalmazza az érzéstelenítést, a műtétet és a gyógyszereket. A végeredmény 5 hónapon belül látható.

EljárásÁr euróban
Szakállátültetés Törökországban2000 €

Az utóbbi években a szakáll a férfiak férfiasságának szimbólumává vált. George Clooney-tól Ryan Reynoldsig a filmsztárok büszkén mutogatják sós-borsos szakállukat. De nem minden férfi egyforma, ha az arcszőrzetről van szó.

Mivel jár a szakállátültetés?

A szakállátültetés ugyanazon az elven alapul, mint a természetes hajátültetés. A donor területről történő transzplantációval jár. A donorterület a koponya hátsó részén található, ahol minden egyénnél rendszeresen nő a szőrzet. Ezért választják a sebészek ezt a területet az átültetéshez. Amikor a graftokat eltávolítják, azokat újra beültetik azokra a területekre, ahol a haj hiányzik.

A komplex forrásai nem azonosak a férfiak és a nők esetében. A férfiaknál a szőrösödés számos kórkép oka: alopecia, kopaszság stb. Szerencsére ma már lehetséges a haj- és szakállátültetés.

Milyen az ideális jelölt profilja ennek a műveletnek?

Bárki, akinek szakáll nélküli arca van, szakállátültetésen vehet részt. Ez a helyzet sok férfi számára komplexusokat okoz. Ez a műtéti eljárás azonban csak felnőttek számára alkalmas. Ha még csak most lépett ki a tizenéves korból, más alternatívákat kell fontolóra vennie.

Mivel a graftokat a hippokratikus területről veszik, annak jól be kell lennie látva. Még ha a hajad elkezd is hullani, a növekedés egészséges marad ezen a területen. Ha jelentős hajhullásban szenved, az orvos más donorterületet fog választani. Ez lehet például a szemöldök.

Ha a műtétet Tunéziában választja, a konzultáció távolról történik. Önnek minőségi fényképeket kell küldenie az orvosnak.

Lásd még: A szakállátültetés ára Törökországban

Mi történik a műtét során?

A műtét napján az arcát teljesen leborotválják. A graftokat helyi érzéstelenítésben távolítják el. A sebész ezután szortírozza a hajszálakat. A természetes hatás elérése érdekében a háromnál több szőrszálat tartalmazó graftokat eltávolítják. Végül a hajbeültetést újra beültetik.

A műtét után nincs szüksége semmilyen speciális kezelésre vagy kötszerre. Az első 2-4 napban azonban duzzanat jelentkezhet. Ezért a műtét elvégzéséhez több nap szabadságra lesz szüksége. Ez különösen akkor igaz, ha úgy dönt, hogy Tunéziába utazik.

Milyen műtét utáni óvintézkedéseket kell tenni?

A szakáll- és bajuszátültetés könnyű műtéti beavatkozás. Ennek ellenére a műtétet követően előfordulhatnak bizonyos mellékhatások:

  • Beesett szőrszálak,
  • Vörösség vagy enyhe véraláfutás,
  • A beültetett kopasz terület enyhe irritációja,
  • A donor területek duzzanata és feszülése stb.

E hatások korlátozása érdekében az orvos kötszert helyez a donor területre. Ezek a kellemetlen hatások egy-két nap után elmúlnak. A recipiens területen heg keletkezik. Ezek egy hét múlva szintén eltűnnek.

Az első néhány napban kerülje a törülközővel vagy ruhadarabbal való dörzsölést. Az első három hónapban az átültetett hajszálak még nagyon törékenyek. Nem immunisak a vedléssel szemben.

Ezt az időszakot követően a graftok kezdenek sűrűbbé válni. Ahogy az implantátumok gyógyulnak, a haját egyenetlennek érezheti. Ez normális. Egy évvel az átültetés után a bőre visszanyeri a külsejét. A haj sűrűvé és szilárddá válik. A borotválkozás segíti a visszanövést. A haj keményebbé válik.

Miért válassza Tunéziát a szakállátültetéshez?

Azorvosi turizmus Tunéziában gazdasági értékké vált. Az ország a legszínvonalasabb szolgáltatásokat kínálja a betegeknek. Számos sebész rendelkezik a kozmetikai műtétek elvégzésére képzett sebészekkel.

Ráadásul Tunézia azon kevés országok egyike, amely megfelel az európai orvosi szabványoknak. Így ugyanazt a végeredményt kaphatja, mint egy európai klinikán.

Ne habozzon, keressen szakállátültetésre szakosodott kórházakat. Alternatív megoldásként igénybe veheti egy Tunéziába utazásra szakosodott iroda szolgáltatásait is. Kérjen most ingyenes árajánlatot, hogy segítsen felkészülni az utazásra.


Gondjai vannak a megfelelő klinika kiválasztásával a legjobb áron? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek abban, hogy a tunéziai műtétje sikeres legyen. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

William

A nevem William Royer, és orvosi szakíró vagyok, aki komplex tudományos adatok megírásában jártas. Szakterületem az immunológia és a hematológia. Nagy inspirációt jelent számomra a különböző egészségügyi szakemberekkel, köztük orvosokkal, ápolókkal és betegjogi képviselőkkel való szoros együttműködés. Emellett recenziókat is publikálok.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️