Hajátültetés Tunéziában

ár hajátültetés tunézia 1
Írta William

Minden, amit a FUE és FUT hajbeültetésről tudni kell Tunéziában! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres tunéziai hajátültetéshez.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai hajátültetésről , és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A hajátültetés ára Tunéziában

Tunéziában egy hajátültetés átlagos költsége 1850 euró. Az eljárást helyi érzéstelenítésben végzik, és 6-8 órán át tart. A műtét időtartama 4 nap. Az ár tartalmazza az érzéstelenítést, a műtétet és a gyógyszeres kezelést. A végeredmény 5 hónapon belül látható.

EljárásokÁrak Tunézia
Hajátültetés1800 €

A hajátültetés az utolsó remény a kopaszságban szenvedők vagy a kopaszodás szélén állók számára. Ez egy viszonylag új keletű orvosi eljárás, és bár Európában elérhető, sokan máshol szeretnék elvégeztetni.

Tunézia különösen népszerű célpont az európaiak és a világ minden tájáról érkezők körében. A megfizethető árak és a helyi orvosok szakértelme vonzó célponttá teszik az ilyen típusú műtétek elvégzésére.

Mielőtt Tunéziában hajátültetésre kerülne sor, fontos, hogy minél többet megtudjon a témáról. Meghívjuk Önt, hogy itt megtudjon mindent, amit a tunéziai hajátültetésről tudni kell.

Mi a hajátültetés Tunéziában?

Mint azt mindannyian tudják, a hajátültetés egy olyan műtét, amelynek lényege, hogy a hajszálakat, amelyek elvesztek vagy eltűnőben vannak, újratelepítik. Ez egy olyan hajsebészeti technika, amely a donor területről származó graftok kinyerésén alapul, amelyeket újra beültetnek a recipiens területre. A graftokat a páciens saját magától veszi ki, tehát autograftról van szó.

Az eljárás szinte bármilyen páciensprofilon elvégezhető, legyen az férfi vagy nő, és bármilyen korú. Világszerte egyre több ember szenved kopaszságban. Európában a lakosság mintegy 13%-át, azaz valamivel több mint 8,5 millió embert érint. Ennek következtében egyre nagyobb az igény a hajátültetésre.

Hogyan működik a hajátültetési eljárás

A hajátültetés több szakaszban zajlik, amit az orvosok igyekeznek tiszteletben tartani. Engedje meg, hogy egyesével végigvigyük ezeket a szakaszokat.

A műtét előtti konzultáció

Előzetesen időpontot kell egyeztetnie a műtétet végző orvossal, hogy ő diagnosztizálhassa hajának állapotát.

A beszélgetés fél órától 45 percig tart, és ennek során lehetősége lesz arra, hogy a lehető legtöbbet megtudja a műtét jellegéről, a műtét menetéről és az azt követő teendőkről.

Ezen az interjún lehetősége lesz arra, hogy az orvosnak feltegye az esetleges kérdéseit. A transzplantáció előtti konzultáció az esetleges ellenjavallatok feltárására is szolgál, bár ezek ritkák.

Itt vannak a lehetséges ellenjavallatok, amelyek miatt nem lehet hajátültetésre jogosult:

  • Bizonyos fejbőrbetegségek
  • Bizonyos szív- és érrendszeri, valamint légzőszervi betegségek
  • Előrehaladott véralvadási problémák
  • Bizonyos típusú allergia
  • Terhesség vagy szoptatás.

A műtét lefolyása

A hajátültetési eljárás a választott technikától függ. Ezt a transzplantációt megelőző konzultációs ülésen határozták meg. Tunéziában a hajátültetési műtétnek két fő típusa van: FUE hajátültetés és DHI hajátültetés.

A FUE módszer

Ez a Tunéziában végzett hajátültetési műtét leggyakoribb típusa. A FUE rövidítés a “Follicular Unit Extraction” (follikuláris egység extrakció) rövidítése. A FUE-technika során minden egyes szőrtüszőt a gyökeréből vonnak ki. Ezt egy mikrolyukasztónak nevezett eszközzel végzik, amelynek átmérője általában 0,7 és 1,1 mm között van. A szőrtüszőt a donor területről vonják ki és ültetik be a recipiens területre.

A FUE technika bizonyos esetekben kézi lyukasztóval is elvégezhető. Ez egy olyan hajátültetési módszer, amely állítólag nem hagy lineáris heget a fejbőrön. A FUE-graft csak 1 mm-nél kisebb átmérőjű mikrohegeket hagy, amelyek a visszanövés után szabad szemmel nem láthatók. Ezt az eljárást helyi érzéstelenítésben végzik.

A DHI technika

A Tunéziában széles körben alkalmazott másik technika a DHI-graft. Ezt egy DHI-implantátum stylet segítségével végzik. Ezt Choi-tollként is ismerik. A DHI-implantátum styletet a hajhagymáknak a fogadó területre történő beültetésére használják, anélkül, hogy a fejbőrön bemetszést ejtenének. A tüszőt a sebész leszívja, majd közvetlenül a fogadó területre helyezi. Ezzel a módszerrel könnyen szabályozható a beültetés szöge és mélysége.

Azzal, hogy a hajbeültetés pontosan szabályozható, jó esztétikai eredmény érhető el.

Műtét utáni ellátás

Mint minden műtét, a hajbeültetés is gondos odafigyelést igényel utána. Attól, hogy mennyire veszi komolyan az orvosának a műtét utáni ápolásra vonatkozó utasításait, függ, hogy a műtét sikeres lesz-e vagy sem. Az átültetés sikere mellett a lábadozás is fontos a műtétet követően átmenetileg legyengült fejbőr fertőzéseinek elkerülése érdekében.

Mindenekelőtt egy napon belül keresse fel a hajátültetést végző sebészt. A sebész ellenőrizni fogja az izzókat és fertőtlenítőszert alkalmaz. Az, hogy milyen eljárást fog ajánlani a felépülés felgyorsítása érdekében, az átültetés típusától, valamint az Ön profiljától függ.

Általánosságban azonban az irányelvek közé tartozik, hogy ne igyon alkoholt és ne dohányozzon, és ne egyen túl sok sót vagy fűszert. A szakmai tevékenység jellegétől függően azt tanácsolják, hogy 3 naptól egy hétig terjedő időszakra függessze fel azt. A hajátültetés utáni lábadozás tehát nem olyan korlátozó és nehéz, mint gondolná. A szexuális tevékenység 10-15 napig tilos, hogy elkerüljük a koponya epidermisz hőmérsékletének hirtelen emelkedését.

Az eredmények megfigyelése

Az eredmények 3-4 hónap elteltével jelennek meg, amikor a haj elkezd visszanőni. Vegye figyelembe, hogy az átültetést követő héten a koponyáján heg kezd kialakulni. Ez teljesen természetes, és a transzplantációt követő 8. és 30. nap között fokozatosan lehullik.

Az ideális hajátültetési profil

Mint korábban említettük, a hajátültetésnek nincsenek speciális feltételei. Mindössze annyit kell tennie, hogy elmúlt 18 éves, és nem áll fenn a fent felsorolt eliminációs ellenjavallatok egyike sem. Van azonban egy ajánlás a páciens életkorával kapcsolatban, mégpedig az, hogy legyen harminc év feletti. Ennek oka, hogy 30 éves kor előtt a hormonális aktivitás még nem stabilizálódott, és a hajhullás szorosan összefügg ezzel. Ha 30 éves kora előtt kezd kopaszodni, a legjobb, ha megvárja, amíg elfújja a harmincadik gyertyáját.

Miért érdemes hajátültetést végeztetni Tunéziában?

Tunézia népszerű célpontja az orvosi turizmusnak, különösen a hajátültetés területén. Törökországgal együtt az egyik legnépszerűbb vonzerő. Ennek oka elsősorban az átültetések árában rejlik, amely sokkal kedvezőbb, mint Európában. Ugyanakkor az orvosi minőség kiváló, és a klinikák a legfejlettebb berendezésekkel rendelkeznek a hajátültetések hatékony és színvonalas elvégzéséhez.

A sebészek képzettsége, a rendelkezésre álló berendezések minősége és a megfizethetőség három olyan tényező, amelyek együttesen Tunéziát a hajátültetések kedvelt célpontjává teszik.

Miért megfizethetőbbek az árak?

A hajbeültetés költsége az Ön egyedi műtéti igényeitől függően változik. A konzultáció során részletes becslést adunk Önnek. Tunéziában a hajbeültetés költsége gyakran 1700 és 2500 euró között mozog. A legtöbb páciens átlagosan 2000 és 3000 graftot kap egyetlen kezelés során.

Sokan csodálkoznak azon, hogy miért ilyen eltérőek az árak, ha a technikák azonosak és az orvosi minőség olyan magas. Az egyszerű magyarázat az, hogy Tunéziában a vásárlóerő sokkal alacsonyabb, mint Európában. Ennek eredményeképpen az árak is sokkal alacsonyabbak.

Egy műtét költsége Tunéziában sokkal alacsonyabb lesz, mint Európában, még az utazási költségek és a szállodai foglalások hozzáadása után is!

Hogyan lehet hajátültetést végeztetni Tunéziában?

A tunéziai hajátültetés viszonylag összetett eljárás. Ki kell választania egy jó klinikát, a közelben szállodai szobát kell foglalnia, és repülőjegyet kell vennie. Hogy megkönnyítsük a dolgát, ügynökségünk az Ön rendelkezésére áll, hogy gondoskodjon az egész utazásról. Önnek csak annyit kell tennie, hogy felszáll a repülőgépre, meglátogatja a sebészt, élvezze a szállodai szobát és hazautazik!

Ha igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat, most kérhet árajánlatot, és mi a lehető leghamarabb jelentkezünk.


Gondjai vannak a megfelelő klinika kiválasztásával a legjobb áron? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek, hogy a tunéziai műtétje sikeres legyen. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

William

A nevem William Royer, és orvosi szakíró vagyok, aki komplex tudományos adatok megírásában jártas. Szakterületem az immunológia és a hematológia. Nagy inspirációt jelent számomra a különböző egészségügyi szakemberekkel, köztük orvosokkal, ápolókkal és betegjogi képviselőkkel való szoros együttműködés. Emellett recenziókat is publikálok.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️