Afro hajátültetés Tunéziában

afro hajátültetés ára 1
Írta Melissa

Minden, amit az afro hajátültetésről tudni kell Tunéziában! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres afro hajátültetéshez Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai afro hajátültetésekről , és segít lefoglalni egy műtétet képzett tunéziai sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Az afro hajátültetés ára Tunéziában

Egy afro hajátültetés átlagos költsége Tunéziában Tuniszban 1900 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1700 euró és 2100 euró között változhat.

EljárásÁr Tunisz
Afro hajátültetés1900 €

Mi az afro hajátültetés?

Az afro hajátültetés Tunéziában gyakran a FUE hajátültetés egyik legösszetettebb formája. Lehetővé teszi, hogy természetes eredményt érjen el, és visszanövessze a hajat azokon a területeken, ahol már elkezdett hullani a haja. Az afro hajátültetés megkezdése gyakran ijesztő feladatnak tűnhet, és előfordulhat, hogy bizonytalannak érzi magát a folyamatot illetően.

Nehéz lehet tudni, hogy elég kutatást végzett-e a témában, és ennek következtében nehéz lehet tudni, hogy a műtét elvégzésével jó döntést hoz-e. Ebben a cikkben szeretnénk mindent elmondani, amit az afro hajátültetésről tudni kell, a hajtípustól a hajápolásig.

Az afro haj típusai

Ahhoz, hogy megértsd, hogyan kezeld a hajadat, először is azonosítanod kell az afro hajtípusodat. Göndör, hullámos vagy egyenes afro hajad van?

Általánosságban az Ön hajtípusát A-tól C-ig terjedő kategóriákba soroljuk. A betű azt jelzi, hogy milyen típusú fürtök vannak a fején. Minél feljebb haladsz az ábécében, annál szorosabbak a fürtök a fejeden. Bontsuk le az egyes kategóriákat, hogy többet tudjunk meg az afro hajtípusokról.

Göndör afro haj

Az afro göndör haj több alkategóriára osztható. Vannak a nagy, pattogós fürtjeid, amelyeknek nagyobb a térfogatuk. A göndör afro haj haj hajlamos lehet a göndörödésre, ami szárazsághoz vezethet, ezért érdemes gyakran mélykondicionálni a hajadat.

Hullámos afro haj

Ha hullámos afro hajad van, gondolj úgy a hajadra, mintha mintázata lenne. Lehetnek nagy hullámaid a tengerparti hullámokig, amelyek feszesebbek és általában könnyebben formázhatóak. Ez a hajtípus az egyenes hajhoz hasonló mennyiségű lehet, és kevésbé lehet volumenes, mint a göndör afro haj.

Egyenes afro haj

Az egyenes afro hajnak nincsenek hullámai. Ez a hajtípus gyakran ellenállóbb, mert nehezebb göndöríteni. Azonban általában könnyebben kezelhető, mint más hajtípusok, mivel kevésbé valószínű, hogy olyan problémákat tapasztal, mint a szárazság és a törékeny hajvégek.

Afro vs. egyenes haj

Meglepődhet, ha megtudja, hogy a hajtípusa a hajhagymák növekedési szöge miatt különbözik. Az afro haj minden egyes szála a gyökerétől görbe szögben nő. Ez a görbület az, ami ennek a hajtípusnak sűrűbb megjelenést kölcsönöz az egyenes hajhoz képest. Az afro haj hullámos jellege miatt az olajoknak hosszabb időbe telik, mire az egész hajszálat rehidratálják, mint az egyenes haj esetében. Ezért fontos, hogy hajmosás után kondicionáld a hajad.

Afro hajhullás

Az afro hajhullást okozhatja a hajaddal való rossz bánásmód, sőt, számos stresszel kapcsolatos probléma is okozhatja. A telogen effluvium egy gyakori stresszel összefüggő probléma. Ez a hajhullás átmeneti formája, amelyet a stressz vagy egy traumatikus esemény okoz. Ennek a problémának általában magától meg kell oldódnia.

Bár nehéz lehet, a stressz kezelésének számos módja van, például a relaxációs technikák alkalmazása, valamint az egészségesebb étrend és testmozgás bevezetése. A stresszt mindannyian megtapasztaljuk életünk során, és nehéz lehet elkerülni, de néhány helyes irányba tett lépéssel nemcsak a stressz-szintet csökkentheti, hanem a hajhullás elkerülésének esélyét is javíthatja.

A hajhullás egyéb okai közé tartozik az androgén alopecia, a szisztémás lupus erythematosus, a frontális fibrosing alopecia, a lichen planopilaris és a trakciós alopecia.

Az afro haj kezelése

Az afro hajhullás nőknél és férfiaknál többféleképpen kezelhető. A hajhullás nem sebészeti kezeléséhez fordulhat a minoxidil és a finaszterid kombinálásával, amely egy jól ismert kezelés, amely segíthet a hajnövekedés ösztönzésében. Számos tanulmány kimutatta, hogy ez a módszer hatékony. Ha azonban ez nem válik be Önnek, mindig ott van a lehetőség a sebészeti afro hajátültetési kezelésekre Tunéziában, mint például a FUE hajátültetés, amelyet az alábbiakban részletezünk.

Olvassa el továbbá: Afro hajátültetés Törökországban

Afro hajátültetés Tunéziában

Általánosságban elmondható, hogy az afro hajátültetés összetettebb, mint más hajátültetési eljárások. Ennek oka, hogy az afro haj a gyökerénél göndör. Ez megnehezítheti a göndör hajhagymák kiemelését anélkül, hogy egyenként elpusztítanánk őket. Emiatt elengedhetetlen, hogy tapasztalt tunéziai sebészt vegyen igénybe, aki felméri az Ön igényeit és elvégzi az eljárást. Fontos megjegyezni, hogy ez nem szabad, hogy elriassza Önt, mivel még mindig lehetséges a sikeres afro hajátültetés, ahogyan azt már sokan megtették szerte a világon. Az biztos, hogy ez egy bonyolultabb folyamat, de ettől még nem lehetetlen.

FUE afro hajátültetés műtét

Ha már kutatott afro hajátültetések után, talán ismeri a FUE, más néven follikuláris egység kimetszés kifejezést. Az ilyen típusú hajátültetések életképes lehetőséget jelentenek az afro haj esetében. Ez a kezelés során a fej hátsó és oldalsó részén lévő donor területekről veszik ki a hajat, amelyet aztán a fejbőr azon területére helyeznek át, ahol szükség van rá. Ez egy precíz, de általában minimálisan invazív eljárás.

A follikuláris egység-átültetéssel (FUT) összehasonlítva a FUE eljárás kevésbé látható hegeket hagyhat maga után, mivel a fejbőr egy csíkja helyett egyes hajhagymák eltávolítását jelenti. A sötétebb bőrű emberek hajlamosabbak a keloidképződésre, ezért a FUE-technikát részesítik előnyben. Ezért fontos, hogy olyan professzionális hajátültetési klinikát válasszon, amelyben megbízhat.

Afro hajápolás

Sokan gyakran aggódnak az afro hajátültetés utáni felépülési idő miatt. Az afro hajátültetés utáni felépülés általában ugyanolyan, mint bármely más hajtípus esetében, és legfeljebb két hétig tart. Legalább öt napot kell várnia, mielőtt hajat moshat, ami lehetővé teszi, hogy a műtét nyomai kezdjenek eltűnni. Ezzel kapcsolatos további tanácsokért kérjük, látogasson el a hajátültetés utáni ápolás oldalunkra, ahol további információkat talál.

A tapasztalat fontossága

Már az elején meg kell jegyezni, hogy az afro hajjal járó FUE hajátültetés az egyik legösszetettebb. Az afro haj természetét tekintve nagyon különbözik a kaukázusi hajaktól. Ezért elengedhetetlen, hogy a hajátültetési klinika rendelkezzen tapasztalattal az ilyen típusú hajjal végzett FUE-kezelés elvégzésében.

Az afro haj közötti különbségek ellenére a FUE transzplantációs eljárás pontosan ugyanazt a technikát alkalmazza, és csak néhány speciális lépést igényel.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Melissa

A nevem Mélissa, és 2014 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Széleskörű tapasztalattal rendelkezem a szabályozási és orvos-marketing dokumentumok megírásában, terápiás területek széles skáláját lefedve.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️