Hajátültetés nőknek Tunéziában

hajátültetés nő tunézia 1
Írta William

Minden, amit a tunéziai nők hajátültetéséről tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsunk a női hajátültetéshez Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a tunéziai női hajátültetésekről , és segít lefoglalni egy műtétet képzett tunéziai sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Női hajátültetések ára Tunéziában

A női hajátültetés átlagos költsége Tunéziában 2400 euró. Az ár a graftok számától és az alkalmazott technikától függ. A FUE módszer 2200 euróba, a DHI technika pedig 2600 euróba kerül. A tartózkodás időtartama 4 nap. Az ár tartalmazza az érzéstelenítést, a műtétet és a gyógyszeres kezelést. A végeredmény 5 hónapon belül látható.

Női hajbeültetés2400 €
Férfi hajátültetés2200 €
FUE hajátültetés2200 €
DHI hajátültetés2600 €

A végső útmutató a női hajátültetéshez Tunéziában

A nők hajhullása összetett jelenség. Alááshatja az önbizalmat, de azt is, ahogyan nap mint nap magunkra nézünk. Szerencsére ma már léteznek olyan kozmetikai eljárások, amelyek orvosolhatják a problémát, mint például a hajátültetés vagy a hajbeültetés.

Ezt a fajta kozmetikai műtétet ma már modern technikákkal és csúcstechnológiával végzik, hogy kifogástalan eredményt érjenek el.

Ha a hajbeültetésen gondolkodik, a női hajbeültetés Tunéziában jelenleg az egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben ajánlott eljárás, az ára, de mindenekelőtt a sikerességi aránya miatt.

Mivel jár a női hajátültetés?

A női hajátültetés egy olyan sebészeti eljárás, amelynek során hajhullást követően új hajhagymákat ültetnek be a koponya kopasz területeire.

Ehhez a sebész eltávolítja a szőrtüszőket egy donorterületről (a koponya még telt hajú része), majd átülteti őket azokra a területekre, ahol már nincs haj. A hajátültetéseket nem invazív, modern és mindenekelőtt élvonalbeli technikákkal végzik.

Jelenleg többféle hajátültetési technika létezik:

  • FUE (Follicular Unit Extraction) transzplantáció: olyan átültetési technika, amely során a hajhagymát egyenként távolítják el a donor területről, majd egy acél metszőpenge segítségével közvetlenül a donor területre ültetik be.
  • DHI (Direct Hair Implantation) : ez az esztétikai módszer lehetővé teszi a tüszőgraftok (tüszők) eltávolítását és közvetlen beültetését egyetlen eszközzel: egy zafírkő mikropengékkel ellátott tollal. Ez a hajbeültetési technika jelenleg a leggyorsabban és legpraktikusabban kivitelezhető.

Kinek szól a női hajbeültetés Tunéziában?

A női hajátültetés minden hajhullásban szenvedő jelöltnek szól. Más szóval olyan hajhullás, amely már nem vezet új hajnövekedéshez. Ezt nevezzük alopeciának. Az alopeciát a Ludwig-skálán értékelik. Ez az eljárás olyan nők számára ajánlott, akiknél az alopecia vagy kopaszodás a Ludwig III skálán szerepel.

A hajbeültetés az alopecia minden formájára alkalmas: diffúz vagy progresszív, androgén, hegesedő (trauma, égés vagy baleset után) vagy húzódásos alopecia esetén. A hajbeültetés már akkor megfontolandó, ha a sűrűségvesztés és az alopecia deklaráltan bekövetkezett.

Tudnia kell azonban, hogy a hajbeültetés csak egészséges fejbőrön jöhet szóba. Ellenkező esetben az implantátumok nem tartanak meg, és nem érhető el esztétikus eredmény.

A női hajbeültetés nem ajánlott terhes vagy szoptató nőknek, valamint véralvadási zavarokban, szív- és érrendszeri betegségben vagy allergiás reakciókban szenvedőknek.

Hogyan működik a női hajátültetés Tunéziában?

A női hajátültetés Tunéziában egy nem invazív és mindenekelőtt ellenőrzött szépészeti sebészeti eljárás. Szakértő kozmetikai sebészek végzik, akik bizonyos nemzetközi hírnévnek örvendenek. A sikerességi arány 99, 9%, az ellátás pedig átfogó.

A Tunéziába hajátültetés céljából utazni kívánó külföldi pácienseket tartózkodásuk alatt A-tól Z-ig gondozzák.

A műtét előtt

Egy nő tunéziai hajátültetésének első lépése a hajdiagnózis lesz. Ez a kezdeti konzultáció abból áll, hogy egy orvosi csapat felméri az Ön hajsűrűségét és hajhullását. Számos orvosi vizsgálatot és vérvizsgálatot végeznek annak megállapítására, hogy a hajbeültetés összeegyeztethető-e az Ön egészségi állapotával.

A hajpótló műtét előtti újabb konzultáció lehetővé teszi egy alaposabb orvosi felmérés elvégzését. Ez lesz az altatóorvossal való találkozó is.

A műtét során

Ahajbeültetési műtétet helyi érzéstelenítésben végzik. A műtét 6-8 órán át tarthat, rövid szünetekkel megszakítva (de nem túl hosszú ideig, mivel ez a graftokat és a fejbőrt is beszennyezheti). A sebész egyetlen ülés alatt a választott módszertől függően akár 4000 graftot is beültethet.

A hajbeültetés nem fájdalmas. Kisebb vérzés előfordulhat, de nem zárható ki a hajhagymák sérülésének kockázata az átültetés során. Ennek a szakasznak a sikere szinte teljes mértékben a sebész szakértelmétől függ.

A műtét után

A műtét után, amikor az érzéstelenítő hatása elmúlik, az utóhatás némi bizsergésben foglalható össze. Ezek a sebész által alkalmazott kezelés után megszűnnek. A műtétet követő 2-3 napban a sebész ellenőrzést végez, hogy felmérje a graftok állapotát, és megállapítsa, hogy a hajátültetés sikeres volt-e. Néhány hónap elteltével a graftok kihullanak, és a beültetett haj újraindítja a hajnövekedés normális ciklusát.

A női hajátültetés után betartandó óvintézkedések

A tunéziai női hajátültetés után számos óvintézkedést kell tenni:

  • Használjon speciális sampont a hajmosáshoz.
  • Ne kezelje a hajat: ne alkalmazzon kémiai vagy mechanikai kezelést.
  • Aludjon 45°-os, félig ülő helyzetben. Ne aludjon fekve 10-15 napig. A háton alváshoz várjon körülbelül 1 hónapot.
  • Ne fújja ki a haját a napra, menjen ki a szabadba letakart fejjel.
  • Ne hajtsa le túlságosan a fejét, hogy elkerülje a rossz vérkeringést,
  • Táplálkozzon egészségesen, kiegyensúlyozottan, és szedjen táplálékkiegészítőket.

Mennyibe kerül egy női hajátültetés Tunéziában?

A női hajátültetés költsége Tunéziában 2000 és 2500 euró között van. Ez tartalmazza mindazt, amit az orvosi tartózkodás során fedeztek: sebészi díjak, kórházi kezelés költségei, műtét utáni utókezelés, szállodai-repülőtéri transzfer, gyógyszerek, nyelvi segítségnyújtás stb.


Egy új külső megváltoztathatja az életét! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen személyre szabott árajánlatot a tunéziai női hajátültetésre. Nálunk a legjobb ellátást és a legjobb orvosi tartózkodást kapja.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

William

A nevem William Royer, és orvosi szakíró vagyok, aki komplex tudományos adatok megírásában jártas. Szakterületem az immunológia és a hematológia. Nagy inspirációt jelent számomra a különböző egészségügyi szakemberekkel, köztük orvosokkal, ápolókkal és betegjogi képviselőkkel való szoros együttműködés. Emellett recenziókat is publikálok.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️