Dr Khaled Meddeb

Dr Khaled Meddeb Tunis klinika 1

Dr Khaled Meddeb hajbeültetésre specializálódott. A 2009-ben alapított, tanúsított klinika Tuniszban, Tunéziában található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Dr Khaled Meddeb, Tunisz, Tunézia

Dr Khaled Meddeb óvatos megközelítése mindig is nagyfokú következetességet és rendszerességet biztosított az eredményeiben, és ezáltal a páciensei elégedettségében. Miután Tuniszban és Párizsban elvégezte orvosi képzését, francia orvosok és párizsi hajrestaurációs klinikák mellett képezte magát, hogy elsajátítsa az alapvető technológiákat, és számos lépcsőfokon átment.

Szenvedélyesen szereti az új innovációkat és technológiákat, ugyanakkor rendkívül kritikusan szemléli a piacon megjelenő újdonságokat. Ő volt a legelső orvos Tunéziában, aki a 2000-es évek elején bevezette a valódi follikuláris egység transzplantációt.

Ő volt a legelső, aki az észak-afrikai régióban bevezette a trichophytás záró eljárást. Ő volt az első tunéziai orvos, aki csatlakozott az ISHRS-hez és az ESHRS-hez. 2015 óta praxisa 100%-ban a follikuláris egység kihúzására specializálódott.

Miután gondosan kiválasztotta és megvizsgálta a piacon elérhető összes új FUE lehetőséget, a Dr. Jim Harris által kifejlesztett FUE SAFE rendszert választotta. A minőséget, a szigort és a szakértelmet mérsékelt költséggel ötvöző rendszerrel nagyon büszkék vagyunk arra, hogy már a korai szakaszban hittünk Dr. Meddedben, és azóta is csoportunk befolyásos tagjai között tartjuk számon.

Dr. Meddeb 5 asszisztensből álló csapatával teljes egészében a hajgyógyászat területének szenteli magát, és kizárólag Tuniszban, egy jóváhagyott klinikán működik. Különös figyelmet fordít a hajgyógyászat területén elért legújabb eredményekre, és részt vesz a nemzetközi szakkongresszusokon.


A klinika szakterülete :

Hajbeültetés
Szakállátültetés
Szemöldökátültetés
Szempillaátültetés
FUE hajátültetés
FUE Gold hajátültetés
FUT hajátültetés
BHT hajátültetés
DHI hajátültetés
Hajhullás konzultáció

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Ingyenes Wifi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Internetes konzultáció
Parkolás
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Étterem
TV a szobában


Város: Tunisz – Ország: Tunézia – Alapítva: 2009
Akkreditáció: Nincs információ – Beszélt nyelv(ek): angol, francia


Dr Khaled Meddeb véleménye

Tilhet Nicolas
Tilhet Nicolas
16:48 16 Feb 23
Meddeb doktor nagyon profi.Egy csapat gondoskodó is.Francia, aki nagyon ügyes a részletekre. Verhetetlen ár-érték arány Franciaországban és Európában.
Para Digme
Para Digme
10:24 03 Feb 23
Néhány napja hajtották végre a hajátültetést a homlokvonalam teljes rekonstrukciója miatt, Franciaországból jöttem ehhez a sebészhez (aki egy hajsebész, aki csak ezt csinálja, ellentétben a "mindent" végző francia sebészekkel). Meddeb doktorok egy ultra profi csapattal dolgoznak, ez az érzésem, amikor hozzájuk jöttem, a személyi asszisztensétől, Sonia-tól, aki nagyon profi és elérhető, az orvosig és a transzplantációs asszisztensekig, igazán biztonságban és jó kezekben érezzük magunkat, az eredmény Várakozásomat felülmúlta, kifogástalan francia nyelvű kommunikáció, étkezés és uzsonna biztosított, műtét előtti tanácsadás és műtét utáni nyomon követés. Nagyon úgy érezzük, hogy a csapat tapasztalt és ezt csinálja, hogy ez az ő specialitásuk, mindezt nagyon kedvező áron. Kezdetben "mint sokan" arra gondoltam, hogy Törökországba megyek, és köszönöm a különböző fórumoknak, hogy figyelmeztettek bizonyos visszaélésekre a török ​​klinikákon, és hogy meséltek Tunéziáról és erről az orvosról, aki egyre boldogabb, és akit egyre inkább "csúcsnak" tartanak. doki”. Még egyszer köszönöm az orvosnak és az egész csapatnak.
Franck dhdhd
Franck dhdhd
11:53 08 Jun 23
FRISSÍTÉS 2023.08.06Majdnem 6 hónappal a műtétem után az eredmény egyszerűen lenyűgöző. Persze engem senki nem vett észre, és mindenki, így a fodrász is meglepődik, amikor közlöm, hogy transzplantáció van.Megtalálom 20 évem kapilláris örömét, soha nem hittem volna! Köszönet az egész Khaled MEDDEB csapatnakAZ ELSŐ 3 FOTÓ 2022. DECEMBER 20-ÁRÓL GONDOZIKDecember 14-én mentem DR MEDDEB-hez 2400 oltásért.Mivel sok éven át bölcsen figyeltem a különböző hajátültető orvosok munkáját a közösségben jól ismert fórumoknak köszönhetően, a választásom erre a tunéziai klinikára esett.A következő okok késztettek arra, hogy betoltam a klinika ajtaját:- Kiváló eredmények gyűjtöttek az esetemnek megfelelő transzplantációkon az elmúlt 5 évben- Stratégia a donor terület kezelésével és az orvos általi rajzzal, amely hosszú távú a páciens számára- A donor terület ép, a gyógyulás kivételes, a D+5-ös fotók tanúsága szerint- Az egyik legjobb ár-érték arány, amely nagymértékben vetekszik a törökországi kínálattal- Az orvos, aki elvégzi a kivonást a donor területéről (lenyűgöző sikerességi arány) és maga a bemetszéseket- Naponta csak egy beteget fogadjon el, a klinika vagy klinikák több évnyi jó eredmény után, mint például a Khaled MEDDEB, gázgyárakká válnak, és végső soron kicsi az esélye annak, hogy az orvos megoperálja, kivéve a csapatok munkájának ellenőrzését.Köszönöm az egész csapatnak a professzionalizmust, ezt az üzenetet frissíteni fogom a végeredménnyel, amely jelenleg nagyon ígéretesnek tűnik.Nyitott vagyok minden kérdésre, hónapról hónapra fotókkal is készítek témát egy híres fórumonMenj oda csukott szemmel, jó kezekben vagy.FRISSÍTÉS 08/06Majdnem 6 hónappal a műtétem után az eredmény egyszerűen hihetetlen. Persze engem senki nem vett észre, és mindenki, így a fodrász is meglepődik, amikor közlöm, hogy transzplantáció van.20 évem hajgyönyörét találom, sosem hittem volna! Köszönet az egész Khaled MEDDEB csapatnak
Elie SElie
Elie SElie
11:31 04 Jul 23
Szeretnék köszönetet mondani Dr Khaled Meddebnek és munkatársainak nagyon barátságos fogadtatásukért, figyelmességükért és professzionalizmusukért. Hajbeültetésem volt és nagyon jól sikerült. Nincs műtét utáni fájdalom, dokumentált és emlékeztetett műtét utáni utasítások. Nagyon ajánlom ezt a nagyszerű csapatot. Csak így tovább. Nagyon köszönöm.
Ben AMOR
Ben AMOR
21:30 05 Apr 23
Nem tudom eléggé ajánlani Dr. Meddebet és munkatársait.Dr. Meddeb meghallgatja pácienseit, és nem árul álmokat, ellentétben a török ​​gyakorlattal.Ő egy egyenes és hozzáértő ember, és tudja, mit lehet megvalósítani, és mi illik a pácienseihez.Csapata nagyon profi és barátságos, és mindannyian biztatóak és megnyugtatóak a beavatkozás során.Őszintén örülök, hogy átmentem Dr. Meddebin.A műtétem 2022.12.21-én történtés alig telt el 3 hónap, és máris nagyon kielégítő eredményeket látok! Alig várom, hogy 15 hónap múlva lássam a végeredményt.Nagyon köszönöm!
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️