A szemöldökátültetés ára Tunéziában

szemöldök transzplantáció ára 1
Írta Laura

Minden, amit a tunéziai szemöldökátültetésről tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres szemöldökátültetéshez Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai szemöldökátültetésekről , és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, képzett tunéziai sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A szemöldökátültetés ára Tunéziában

Egy szemöldökátültetés átlagos költsége Tunéziában 1200 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 900 eurótól 1500 euróig terjedhet.

EljárásÁr Tunézia
Szemöldökátültetés1200 €

Mi az a szemöldökátültetés?

A szemöldök számos különböző okból hiányozhat vagy elvékonyodhat, például túlzott szőrtelenítés, hajhullás, arcsérülés vagy égés okozta hegesedés, vagy akár természetes öregedés miatt.

Szemöldökátültetés Tunéziában FUE hajátültetési technikával. Segíthetünk a ritkult vagy sérült szemöldök megerősítésében, vagy akár természetesnek tűnő, élethű szemöldök létrehozásában azok számára, akiknek egyáltalán nincs szőrük.

Lehet szemöldököt átültetni?

Igen, a szemöldök hajátültetés lehetséges! A FUE transzplantációs technikának köszönhetően képesek vagyunk a szemöldököt teljesen újraalkotni donorhajból. Tunéziában ezeket az átültetéseket általában szemöldökimplantátumként ismerik.

Hogyan működik a szemöldökátültetés?

A szemöldökátültetés Tunéziában a hajátültetéshez hasonló eljárás, amelynek célja az Ön természetes szemöldökének rekonstrukciója. Az eljárás során donorhajat távolítanak el a fejbőrből, és azt a szemöldökbe ültetik át, hogy korrigálják a szemöldök elvékonyodását és teltebb szemöldököt érjenek el.

A donorhajat a fejbőr hátsó részéből FUE-technikával nyerik ki, majd mikroszkóp alatt előkészítik az egyes tüszőegységek kivonásához.

A donorszőrzetet ezután egy 23-as injekciós tű segítségével, nagy nagyítású mikroszkóp alatt a szemöldök elvékonyodott területeire vagy a teljes szemöldök köré helyezik be, hogy természetes megjelenésű szemöldököt hozzanak létre.

A szemöldök hajátültetés egy nagyon kényes eljárás, amely megköveteli a hajszálak tökéletes elhelyezését az apró bemetszésekben, amelyek a megfelelő irányban vannak elhelyezve és úgy helyezkednek el, hogy a természetes növekedést utánozzák. Nincs szükség szikére, és nincs szükség öltésre sem. Az eljárás 100%-ban mikrosebészeti eljárás. A páciensek visszanyerik természetes szemöldöknövekedésüket mellékhatások nélkül.

Mennyi ideig tart a szemöldökátültetés?

A szemöldökátültetés tartós megoldást jelent a szemöldökimplantátumokra. A FUE technikának köszönhetően ezek az eljárások egy életen át tartanak. A növekedés a beavatkozás után négy és hat hónap között lesz észrevehető. A végleges kozmetikai eredmény körülbelül 10 hónap múlva kezd láthatóvá válni.

Tovább nőnek a szemöldökátültetések?

Mivel a szemöldökbe átültetett donorhaj a fejbőrből származik, a haj növekedése változatlan marad, és a haj teljes hosszában nőni fog a fején. Ennek következtében az átültetett szemöldökszőrzetet rendszeresen (általában havonta egyszer) nyírni kell. Ez a szemöldökimplantátumok esetében a normális, és egy idő után az átültetett hajszálak alkalmazkodhatnak, és többé nem igényel trimmelést.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️