Vaginoplasztika és Thailande

vaginoplasztika Thaiföld 1
Írta Émilie

A thaiföldi vaginoplasztika egy olyan eljárás, amelynek célja a hüvely feszesebbé tétele. Alternatív megoldás a nem invazív hüvelyfeszesítés szövetfűtéssel vagy lézerrel.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a thaiföldi vaginoplasztikáról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A thaiföldi vaginoplasztika ára

A thaiföldi vaginoplasztika átlagos költsége Bangkokban 1150 €. Az Ön igényeitől függően az ár 1000 eurótól 1300 euróig terjedhet.

EljárásÁr Thaiföld
Vaginoplasztika1150 €

Mi az a vaginoplasztika?

A thaiföldi vaginoplasztika Bangkokban (más néven posterior colporrhaphy) egy olyan eljárás, amelynek célja a hüvely feszesebbé tétele. Alternatív megoldás a nem invazív hüvelyfeszesítés a szövetek rádiófrekvenciás hullámok (Femilift) vagy lézer segítségével történő melegítésével.

A jelentős hüvelyi lazasággal rendelkező betegek nem biztos, hogy profitálnak ezekből a nem invazív kezelésekből, és jobb jelöltek lehetnek a bangkoki klinikán végzett hüvelyplasztikai műtéti szigorításra.

Szülés után a nők panaszkodhatnak a hüvely lazaságára, amely a szövetek megnyúlásából és az izmok szétválásából ered, néha olyan mértékben, hogy a tampon kiesik, és ez a tónushiány hozzájárulhat a szexuális diszfunkcióhoz.

Miért érdemes hüvelyplasztikát végezni Thaiföldön?

A thaiföldi hüvelyplasztika újraegyesíti az elvált izmokat, és eltávolítja a felesleges bőrt a hüvely hátsó részéből. A külső bőr is eltávolítható az esztétikusabb megjelenés érdekében.

A thaiföldi hüvelyplasztika érzéstelenítése

Bár a thaiföldi hüvelyplasztika helyi érzéstelenítésben is elvégezhető, a nagyobb kényelem érdekében sokan választják a thaiföldi hüvelyplasztikát általános érzéstelenítésben.

A hüvelyplasztika előkészítése

A thaiföldi klinikák teljes körű utasításokat adnak Önnek a hüvelyplasztikai műtétre való felkészüléssel kapcsolatban, amely magában foglalja a nőgyógyászati vizsgálatot és a terhességi tesztet.

A bangkoki hüvelyplasztikai műtét

A bőr alatt a szöveteket erős varratok segítségével feszesítik. Miután a hüvelycsatornát megfeszítették, a nyálkahártya bőrét összevarrják. Ha van kiálló külső bőr, akkor az is csökkenthető az esztétikusabb eredmény érdekében.

Milyen kockázatai vannak a hüvelyplasztikának?

Minden műtét kockázatokkal és lehetséges szövődményekkel jár. Szerencsére a hüvelyplasztikán átesett páciensek túlnyomó többségének nem okoz problémát a műtét, és rendkívül elégedett az eredménnyel. A kockázatok ritkák, de ha mégis előfordulnak, további gyógyszeres kezelésre vagy akár műtétre is szükség lehet.

Ezek a kockázatok közé tartozik a fertőzés, a vérzés, a hegesedés, a közösülés közbeni fájdalom és a deformitás. A műtét fájdalmas közösülést eredményezhet. A legtöbb bangkoki vaginoplasztikai páciensünk azonban soha nem tapasztalja ezeket a kockázatokat.

Ne feledje, hogy a thaiföldi klinikák minden problémát vagy szövődményt ingyenesen korrigálnak. Ha az eredmény nem kielégítő, és úgy gondoljuk, hogy egy további műtét megoldja a problémát, a klinika ingyenesen elvégzi a műtétet.

A hüvelyplasztikából való felépülés

A hüvelyplasztikai műtét után rendszeresen óvatosan, szappannal és vízzel kell majd mosnia a területet. Enyhe duzzanat és véraláfutás jelentkezik 2-4 hétig. A hüvelyplasztikai műtét után körülbelül egy hétig némi fájdalom jelentkezhet, de általában nagyon kevés fájdalom társul ehhez a műtéthez.

A hüvelyplasztikai műtét előtt minden páciens fájdalomcsillapítót és antibiotikumot kap a fájdalom enyhítésére és a fertőzések megelőzésére.

6 hétig tartózkodnia kell minden hüvelyi behelyezéstől, beleértve a közösülést és a tampont is. Ez lehetővé teszi a bemetszések teljes gyógyulását, és megakadályozza az újbóli megnyílást. Kerülnie kell továbbá a nehéz tárgyak emelését és a székletürítés közbeni túlzott erőlködést, mivel ez károsíthatja a gyógyulást. A hüvelyplasztikai varratok maguktól feloldódnak és visszahúzódnak.

A műtét után egy héttel már vissza is térhet a munkájához, és folytathatja a könnyű testmozgást. Kerülje a nehéz emelést vagy a megerőltető testmozgást 4-6 hétig.

Milyen eredményei vannak a hüvelyplasztikának?

Ez az eljárás általában a hüvelycsatorna összehúzódását eredményezi, ami hozzájárulhat a szexuális kielégülés fokozásához.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️