Hüvelyplasztika Törökországban

ár vaginoplasztika Törökország olcsó 1
Írta Manuella

A törökországi vaginoplasztika a hüvely megfiatalítására és feszesítésére irányuló eljárás. A vaginoplasztika iránti kereslet napról napra nő a kozmetikai sebészet területén.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi hüvelyplasztikáról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészeknél lehet jelentkezni. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a hüvelyplasztika Törökországban?

Törökországban, Isztambulban egy hüvelyplasztika átlagos költsége 2300 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2000 és 2600 euró között változhat.

EljárásÁr Törökország
Hüvelyplasztika2300 €

Mi az a vaginoplasztika?

A törökországi vaginoplasztika a hüvely megfiatalítására és feszesítésére irányuló eljárás. A vaginoplasztika iránti kereslet napról napra nő a kozmetikai sebészet területén.

A hüvely funkcionálisan elsődleges reproduktív szerv. Mivel azonban a hüvely a nők számára a szexualitás alapvető szimbóluma, a megjelenésétől elvárják, hogy minden életszakaszban ugyanolyan legyen, mint amilyen a lány fiatalkorában volt.

A hüvely megjelenése földrajzi régiótól és genetikai tényezőktől függően változik, de van egy ideális megjelenése, amelyet sokan elfogadtak. A hüvely ideális megjelenése egy zárt szerkezet, ahol a belső ajkakat a külső ajkak fedik.

  • Terhesség,
  • Szülés,
  • Hormonális változások,
  • Gyenge hüvelyi szövetek,
  • Genetikai tényezők vagy az életkorral összefüggő változások

A hüvely külső ajkainak deformitásai megzavarják a hüvely esztétikáját, és a belső ajkak kívülről látszanak.

A szeméremajkak belseje idővel megnagyobbodhat és megváltozhat a színe. A megnagyobbodott belső szeméremajkak nedvessé válnak, ami befolyásolja a nők higiéniáját, és rossz esztétikai megjelenéshez is vezethet. Különösen természetes szülés és szexuális együttlét után a hüvely szerkezete és a hüvelyi izmok megnagyobbodhatnak. Idővel ez a megnagyobbodás negatív hatással lehet a közösülés közbeni örömre.

Hüvelyplasztikai műtét Törökországban

Törökországban a vaginoplasztikai műtéteket általában általános érzéstelenítésben végzik. Ha a páciens úgy kívánja, helyi érzéstelenítésben is elvégezhető.

A hüvelyplasztikai műtétek során a hüvelyt, a belső és a külső szeméremajkakat együttesen vizsgálják meg, és a problémás területet azonosítják, majd megoperálják. Gyakran mindhárom területen beavatkozásra van szükség.

A siker és a tervezés szempontjából praktikusabb a műtétet belülről kifelé elvégezni.

  • A hüvelyi nyálkahártyát a hüvelyszűkítés során távolítják el. Az alatta lévő izmokat helyreállítjuk, a felesleges nyálkahártyát eltávolítjuk, és létrehozzuk a hüvely ideális alakját és feszességét.
  • Ezután a belső ajkakon lévő felesleget eltávolítják. A legfontosabb szempont itt az, hogy a csikló területén a szövetek eltávolítása nagyon gondosan kiszámított. Ha túl sok szövetet távolítanak el, a csikló teljesen megnyílik, és a csikló akár a fehérneműhöz is hozzáérhet, ami a páciensnek kellemetlen érzést okozhat. A túl kevés eltávolítás izgalmi problémákat okozhat, mert a szövet elzárja a csiklót.
  • Végül a külső szeméremajkakat távolítják el. A cél az, hogy a külső szeméremajkak teltebb formát kapjanak. Azzal, hogy a belső szeméremajkakat és a hüvelynyílást is elfedjük, mind esztétikai, mind higiéniai feltételeket elérjük. A külső szeméremajkak a térfogatvesztés miatt általában deformálódnak. Ennek a térfogatvesztésnek a helyreállítása érdekében az alakot vagy a páciens saját zsírjával, vagy hialuronsav alapú töltőanyagokkal nyerik el.

A műtét utáni nyomon követés

A páciens a műtét éjszakáján a kórházban marad, és a műtét utáni összes ellenőrzés után másnap hazaengedik. A vaginoplasztika nem olyan fájdalmas műtét, mint azt sokan gondolják.

Ha a műtét során hüvelyszűkület lépett fel, 3 hétig kerülni kell a szexuális együttlétet. Ha a műtét során nem történt hüvelyszűkület, a szexuális együttlétet két hétig kerülni kell.

A beteg a műtét után két nappal zuhanyozhat. Az ödéma csökkentése érdekében rövid séták javasoltak.

Az alkalmazott módszerektől és a műtét kiterjedésétől függően a beteg a műtét után 3-5 nappal visszatérhet a munkába.

Törökországban általában felszívódó öltéseket használnak a kozmetikai sebészeti műtéteknél, így azokat nem szükséges eltávolítani.

Labiaplastika

A hüvely rugalmas és nyújtható szerkezetű, és különböző okok miatt a hüvely ajkai és belső területein megereszkedési, meglazulási és elszíneződési problémák léphetnek fel.

Ha a hüvely bejáratánál lévő belső ajkak és a közvetlenül a hüvelyen kívüli külső ajkak megereszkednek, aszimmetrikusak vagy a normálisnál nagyobbak, a hüvelyi ajkak deformitásának helyreállítására végzett műtétet szeméremajkplasztikának nevezzük.

Miért deformálódnak a hüvelyi ajkak?

Egyes nőknél a serdülőkor gyors hormonális változásai a hüvelyi szeméremajkak deformitásához vezethetnek.

A krónikus hüvelyi fertőzések a hüvelyi ajkak színének megváltozásához és szerkezeti rendellenességéhez vezethetnek.

A hüvelyi ajkak aszimmetriája általában már születéstől kezdve látható, de a pubertáskor után ez az aszimmetria kifejezettebbé válhat, és zavarni is kezdheti az egyént.

Szájékbimbó-plasztika műtét

A labiaplastica műtétek átlagosan körülbelül fél órát vesznek igénybe.

A műtétet általában helyi érzéstelenítésben végzik. A páciens kérésére általános érzéstelenítés is alkalmazható.

A szeméremtestplasztikai műtét után

  • A páciensek a műtét után azonnal visszatérhetnek a megszokott életükhöz.
  • A szeméremtestplasztikai műtét után a szexuális együttlétet átlagosan 3 hétig kerülni kell.
  • A műtétet követő első két napban nem ajánlott zuhanyozni.
  • Az orvos részletesen elmagyarázza a személyi higiéniát és a tisztálkodási módszereket.
  • Általános szabály, hogy a szeméremajkak plasztikai műtét során felszívódó varratokat használnak, így azokat nem szükséges eltávolítani.
  • A gyógyulási folyamat után nem marad heg a műtétből, és hacsak a páciens nem mondja, senki sem fogja érteni, hogy megműtötték.

A vaginoplasztikai műtétet Törökországban a legtapasztaltabb orvosok végzik. A törökországi plasztikai sebészetnek számos előnye van. Az olcsó árak, a nemzetközileg elismert orvosok, a nagy kórházak és a turisztikai látványosságok csak néhány példa. Ha érdekli a törökországi plasztikai műtét, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️