Genioplasztika Tunéziában

genioplastie tunisie ár 1
Írta Maria

Minden, amit a tunéziai genioplasztikáról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres genioplasztikához.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai genioplasztikáról, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészekkel. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A genioplasztika ára Tunéziában

Tunéziában a genioplasztika átlagos költsége 2000 euró. Az eljárást általános érzéstelenítésben végzik, és 2-3 órán át tart. A kórházi tartózkodás időtartama 5 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. Az ár tartalmazza az altatást, a műtétet és a gyógyszereket. A végeredmény 3 hónapon belül látható.

Genioplasztika Tunéziában2000 €

Mi az a genioplasztika?

A genioplasztika mindenekelőtt egy kozmetikai sebészeti beavatkozás, amelynek célja az áll megjelenésének és alakjának korrigálása és átalakítása a harmonikusabb arc elérése érdekében.

A páciensek általában akkor vetik alá magukat genioplasztikának, ha túlságosan hátra, túlságosan előre vagy ferdén áll, vagy ha úgy érzik, hogy az álluk túl nagy, és ezért esztétikailag nem kellemes.

A genioplasztikának 2 típusa van:

Genioplasztika az ívelt áll korrigálására

Ha az áll egy kicsit túlságosan elöl van, genioplasztikára van szükség az áll hátrébb helyezéséhez és az arc megjelenésének javításához. Két lehetőség van: vagy a sebész az állkapcsot az állkapocscsont alsó szélének reszelésével gyalulja.

Vagy a kiemelkedést levágja, ilyenkor az áll elülső részét fémlemezek és csavarok segítségével visszahelyezi. Ezt nevezik oszteotómiának.

Genioplasztika visszahúzódó áll esetén

Ha az áll túlságosan hátra van húzódva, akkor előrehaladó genioplasztikára van szükség. Más szóval a sebész három módszer egyikével előretolja az állat:

  • Előrelépő oszteotómia, amely az állcsont átvágását jelenti, hogy azt vízszintesen előrébb tolja;
  • Szilikon beültetés a rés kitöltésére;
  • Csontátültetés, amelynek során a testből csontot vesznek ki, akár a medencéből, akár az orrból vagy akár a koponyából, és aztán beültetik az állba. Ezt autograftingnak nevezik.

A választás a páciens preferenciáitól és a sebész indikációitól függ.

Kik részesülhetnek a genioplasztika előnyeiből Tunéziában?

Bárki 18 éves kor felett, aki túlságosan hátra vagy túlságosan előre tolódott álltól szenved, genioplasztikát végezhet.

Mi történik a genioplasztikai műtét során Tunéziában?

Mint minden szépészeti műtét, a genioplasztika is 3 különböző szakaszban zajlik:

A műtét előtti szakasz

Ez a kezdeti konzultáció ideális alkalom arra, hogy feltehessen bizonyos kérdéseket, és kifejezze kétségeit, félelmeit és elvárásait.

A plasztikai sebész mindig képes megnyugtatni a pácienst és megválaszolni minden kérdést, mielőtt a páciens belép a műtőbe. Mindenekelőtt egy olyan megbeszélésről van szó, amelynek célja az ideális megoldás megtalálása, minden egyes személy igényeinek megfelelően.

A műtét

A tunéziai genioplasztika általában 1-2 órát vesz igénybe, a műtét összetettségétől függően. Általában általános érzéstelenítésben végzik, de helyi érzéstelenítésben is elvégezhető.

Ha protézisről van szó, azt vagy endobukálisan, egy néhány centiméteres bemetszésen keresztül helyezik be. Egy másik lehetőség, hogy az áll alatti ráncban ejtenek bemetszést, hogy ne hagyjanak nyomot a páciens arcán.

Másodszor, a genioplasztika kombinálható más szépészeti műtétekkel, például orrplasztikával, vagy akár profilplasztikával is a harmonikusabb arc érdekében.

Végül pedig egy éjszakai kórházi tartózkodást igényel, kivéve, ha az ápolószemélyzet úgy ítéli meg, hogy a beteg azonnal távozhat, ebben az esetben ambuláns műtétként végzik.

Az eljárás áttekintése

Műtét :Genioplasztika
A műtét célja:Az állkapocs korrekciója
Az érzéstelenítés típusa:Általános
A műtét időtartama :1-2 óra
Kórházi tartózkodás időtartama :1 éjszaka
A kórházi tartózkodás időtartama :4 éjszaka / 5 nap

Műtét utáni utókezelés

Általánosságban elmondható, hogy a genioplasztika által hagyott hegek szinte láthatatlanok. A végleges eredmény körülbelül 1 hónappal a műtét után jelenik meg, ami megfelel az arc és az ajkak ödémájának eltűnésének.

Végül a fájdalom általában mérsékelt, és a páciensek minden esetben fájdalomcsillapítót és fájdalomcsillapítót kapnak a szenvedés minimalizálása érdekében.

Milyen óvintézkedéseket kell tenni?

A műtét után a betegeknek azt tanácsoljuk, hogy :

  • Puha ételeket egyenek és kerüljék a szilárd ételeket;
  • Kiváló szájhigiénia fenntartása, a fertőzések elkerülése érdekében minden étkezés után öblítsék ki a szájukat;
  • Kerüljék a túl forró, túl savas vagy túl fűszeres ételeket;
  • A műtét után 6 hétig kerülje a fizikai aktivitást;
  • Vegyen ki legalább két hét szabadságot a munkából.

Természetesen a plasztikai műtétek sosem veszélytelenek. A genioplasztika esetében a szövődmények ritkák, de azért fontos megemlíteni őket.

A fő kockázatok a következők :

  • Az implantátum elmozdulása vagy aszimmetria, ami ritka esetben második szépészeti műtéthez vezethet;
  • Enyhe vérzés;
  • Az alsó ajak, az íny vagy a fogak érzékenységének elvesztése. A probléma fokozatosan megszűnik;
  • Antibiotikumot igénylő fertőzés;
  • Fogászati elváltozások, azaz a fogak gyökerei is érintettek lehetnek és kezelést igényelhetnek, de ez ritka;
  • A protézis kilökődésének kockázata, ha van ilyen.

Miért válassza Tunéziát a fogpótlásra?

Úgy tűnik, Tunézia sokat tud nyújtani a plasztikai és helyreállító sebészet terén. Az ország valóban képes volt fejlődni az elmúlt néhány évben, és ma már a világ minden tájáról vonzza a pácienseket, több okból is:

  • Vonzó, verhetetlen árak;
  • Új, korszerű berendezések és műtők;
  • Tapasztalt sebészek, akik közül néhányan Európában szereztek képzést;
  • Nagyon szigorú higiéniai szabályok;

Mennyibe kerül a genioplasztika Tunéziában?

A genioplasztika átlagos költsége Tunéziában 2000 euró. Ez az ár tartalmazza a kórházi kezelés költségeit, a képalkotás költségeit, mint például a röntgenfelvételek és a szkennelés, a műtét, az altatás és a gyógyszerek költségeit. A becslések szerint a teljes költség minden esetben 3-szor kevesebb, mint Európában.


Gondjai vannak a megfelelő klinika kiválasztásával a legjobb áron? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek abban, hogy a tunéziai műtétje sikeres legyen. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️