Genioplasztika Törökországban

genioplasztika 1
Írta Manuella

Az állplasztika Törökországban egy olyan sebészeti eljárás, amely az áll alakját a rosszul kialakult csontok eltávolításával, implantátumok beültetésével vagy az állcsont mozgatásával alakítja át.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a törökországi genioplasztikáról, és segít lefoglalni egy műtétet a weboldalon, ahol szakképzett sebészekhez fordulhat. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a genioplasztika Törökországban?

Törökországban Isztambulban egy genioplasztika átlagos költsége 2250 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2 000 € és 2 500 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
Genioplasztika2250 €

Mi az a genioplasztika?

Az állplasztika vagy genioplasztika Törökországban olyan sebészeti eljárás, amely az állat alakját alakítja át a rosszul kialakult csontok eltávolításával, implantátumok beültetésével vagy az állcsont mozgatásával. Azok az emberek, akik határozottabb arcot szeretnének, profitálhatnak ebből az eljárásból. Az eredmények tartósak, de bizonyos esetekben előfordulhat, hogy az implantátumot idővel ki kell cserélni. A felhasznált implantátum különböző anyagokból készülhet, a valódi csonttól a szilikonig.

Sok páciens úgy dönt, hogy az állplasztikát más kozmetikai műtétekkel, például orrplasztikával vagy arcfiatalítással kombinálja. Hasonlóképpen, egyes fogászati műtétek is elvégezhetők állnagyobbítással együtt.

Információ

  • Átlagos tartózkodási idő: 7 nap
  • Kórházi tartózkodás: 1-2 nap
  • A műtét időtartama: 1-3 óra

Érzéstelenítés

  • Általános érzéstelenítés
  • Helyi érzéstelenítés és szedáció

Visszatérés a munkába

  • 1-2 hét

Felépülés

  • 1-2 hét

Isztambulban a genioplasztika előtt

A sebész áttekinti a páciens kórtörténetét, és rákérdez a korábbi egészségügyi állapotokra és kezelésekre. A törökországi sebész és a páciens megbeszélik a kívánt eredményt, és megtervezik a műtétet a kielégítő eredmény elérése érdekében. A törökországi genioplasztikai eljárást, a lehetséges eredményeket és a lehetőségeket elmagyarázzák a páciensnek.

A törökországi genioplasztika során

Az esettől függően a sebész a szájon belül vagy kívül vág, és az izomszövet alatt előkészíti a területet az implantátum számára. Miután az implantátumot behelyezték, gyakran csavarokkal vagy öltésekkel rögzítik az állcsonthoz. Ha a csontot el kell távolítani, a sebész levágja az állcsontot, eltávolítja a felesleges darabokat, és a csontot drótozással vagy csavarozással rögzíti.

A törökországi genioplasztika után

Mivel a műtétet legtöbbször a szájüregben végzik, nem maradnak látható hegek. A műtét 0-1 napos kórházi kezelést igényel. Az első 3 napban a páciens speciális kötszereket kap, amelyek segítenek csökkenteni a duzzanatot és támogatják az új formát. A varratok eltávolításáig folyékony diétát kell tartani, és a pácienseknek 5-7 napot ajánlott Isztambulban maradniuk.

Az első néhány napban a terület érzékeny lehet, és az olyan tevékenységek, mint a beszéd, az evés és a mosolygás nehézségekbe ütközhetnek. A tüneteknek 7-10 napon belül el kell múlniuk, és a páciensek képesek lesznek folytatni mindennapi életüket. A terület duzzanata miatt azonban egy hónapba telik, mire a valódi eredmények láthatóvá válnak.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️