Fox Eye lift Törökországban

rókaszemek Törökország 1
Írta Laurence

De van egy trend, amiről talán még nem is tudsz: a törökországi kozmetikai iparban egyre népszerűbb a “rókaszemek” vagy “mandulaszemek” néven emlegetett tekintet, amit Fox Eyesnak hívnak.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi Fox Eye liftről, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A Fox Eye felhúzás ára Isztambulban, Törökországban

Törökországban a Fox Eye műtét átlagos költsége 1200 euró. Ez az ár az alkalmazott technikától és a páciens összetettségétől függően változik, és tartalmazza az érzéstelenítést, a műtétet és a gyógyszeres kezelést. Helyi érzéstelenítésben a műtét 15-40 percig tart. A minimális tartózkodás Isztambulban 3 nap. A végeredmény 1 hónapon belül látható.

Fox szemfelvarrás1200 €
Szemfelvarrás1400 €
Temporális felhúzás2200 €
Szemhéjplasztika1400 €

Mi az a Fox Eyes lift?

Van egy trend, amiről talán még nem is tudsz: a törökországi kozmetikai iparban egyre népszerűbb a “rókaszemek”, “macskaszemek” vagy “Bella Hadid Brown Lift” néven leírt tekintet, amit “Fox Eyes”-nak hívnak. Ez az eljárás férfiaknak és nőknek egyaránt szól.

Az olyan híres modelleknek köszönhetően, mint Kendall Jenner és Bella Hadid, a mandula alakú szemek és a feltekert szemek a divatosak. A TikTok-on az emberek még a szemöldöküket is leborotválják, hogy ragyogóbb legyen a tekintetük, ami “foxeyes challenge” (#foxeye) néven ismert.

A közösségi média influencerek, valamint az életmódmédia az esztétikai trendek fő mozgatórugói. Különösen Kendall, Bella és a Kardashianok népszerűsége a legkeresettebb “kinézet”, amelyre sok páciens törekszik.

Photo avant et après d'un Fox Eyes
A Fox Eyes előtte és utána fotója

Bár kevesen születnek ilyen egyedi szemformával (a pletykák szerint Bellaé nem is az igazi), Törökországban többféle módon is meg lehet teremteni ezt a tekintetet sebészeti és nem sebészeti technikákkal.

Ez a fajta kozmetikai kezelés, orvosi nevén canthopexia, lényegében a felső szemhéj külső sarkának megemelését és a halánték felé történő enyhe húzását jelenti. Az alsó szemhéjat a halántéktájék megemelésével kissé megemeljük.

Bár az ilyen típusú kozmetikai szemkezelés népszerűsége egyre nő, a megjelenés nagyon problémás lehet – nem csak arról van szó, hogy egy szépségklinikára megyünk egy gyors szemkezelésért. Szerinte van néhány dolog, amit az emberek figyelmen kívül hagyhatnak, mielőtt alávetnék magukat egy ilyen átalakító eljárásnak, beleértve a szemészeti szakmunkával járó komplikációkat és kockázatokat.

Íme minden, amit a Törökországban népszerű Fox Eyes Lifting kezelésről tudni kell, és hogy mivel jár a kozmetikai beavatkozás.

Patiente avant un fox eyes
Páciens a rókaszem-felvarrás előtt

Mivel jár a Fox Eyes kezelés?

Ha a ráncok eltüntetésével szeretné megváltoztatni szeme alakját, kétféle megközelítés jöhet szóba: egy nem invazív és egy invazív (műtéti) lehetőség.

A nem invazív módszer során töltőanyagokat és zsírt fecskendeznek a külső perembe, hogy megemeljék a homlokot. A töltőanyagok használata népszerűvé vált, mivel ideiglenes esztétikai változást eredményez, amely akár két évig is eltarthat.

A spektrum másik végén a sebészeti lehetőségek állnak. A szemhéjplasztika a plasztikai szemműtét hivatalos elnevezése. Ez a felesleges bőr vagy zsír eltávolítását jelenti a szem fiatalítása vagy alakjának korrigálása érdekében. Egyes betegek számára a törökországi arcfelvarrás a legjobb megoldás.

Videó a Fox Eyes-ról

A 25 és 40 év közötti korosztályban egyes nők temporális homlokfelvarrást szeretnének (a “nehéz homlokúak” számára), de ehhez Törökországban kell a sebészeti lehetőség. Ezért nagyon óvatosnak kell lenni, mivel ez egy állandó lehetőség. A pácienseknek mindig azt tanácsoljuk, hogy a trendek csak ideiglenesek, ezért ideális, ha olyan külsőt választunk, amely hosszú ideig személyesen is megfelel.

Kiknek való a Fox Eye lift?

Fontos szem előtt tartani, hogy ez a fajta eljárás nem pontosan egy az egyben alkalmazható, és az, hogy milyen megközelítéssel érhető el a szemek bizonyos esztétikus megjelenése, az egyes páciensektől függ.

Ha olyan nőkről van szó, mint a Kardashian/Jenner lányok, akkor etnikai hátterük örmény, ezért gyakran beesett szemekkel rendelkeznek, meglehetősen természetes, alacsony középső homlokkal és magas, ívelt oldalsó homlokkal. Kevés zsír van a szemüregükben (szemgödrökben). A bőrükben pedig általában magasabb a kollagéntartalom, így ideális jelöltek a feltöltésre.

Az európai nők bőre azonban hajlamos hamarabb elveszíteni a kollagént, ezért a feltöltési lehetőség nem mindig eredményez ugyanolyan egységes végeredményt. Nekik általában a műtéti lehetőségek felelnek meg a legjobban.

Kylie Jenner après un Fox Eyes
Kylie Jenner a Fox Eyes után

A műtéti lehetőséget igénylő pácienseknek alapos konzultáción kell részt venniük, és a török páciensnek és a sebésznek egy oldalon kell állnia a kívánt eredményt illetően.

Mindenkinek más az anatómiája, és mindenkinek más az arcformája, így (Kylie Jenner ajkaihoz hasonlóan) a “rókaszemek” kinézete sem biztos, hogy mindenkinek jól áll.

Vannak, akik mutatnak egy fotót arról, hogyan szeretnék, hogy nézzenek ki a szemeik, de nincsenek meg az arcvonásaik ahhoz, hogy kihasználják ezt a tekintetet. Ráadásul a HIV-fertőzöttek is jogosultak rá.

Lifting des yeux sur une personne âgée
Szemfelvarrás egy idős emberen

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

A Fox Eyes eljárás során előfordulhat néhány ritka kockázat:

  • Vörösség az orbitális régióban ;
  • Ekchymózis a szem alatt;
  • Elhúzódó és késleltetett duzzanat;
  • Kékes elszíneződés;
  • Csomók és túlérzékenység

Ezért bízzon bennünk, hogy segítünk kiválasztani a sebészét Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

Vegye figyelembe, hogy az iszlám vallásban a rókaszem nem haram. Ez halal és elfogadott, ha a célja egy hiba eltávolítása.

Résultat avant et après d'un Fox Eyes
A Fox Eyes előtti és utáni eredmények

A fogyatékkal élők számára adaptált létesítmények állnak rendelkezésre, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki a tartózkodásukból.

A mi tanácsunk?

Ha kozmetikai Fox Eye vagy “Mandulaszem” Lifting műtétre készül, mindenképpen forduljon olyan sebészhez Törökországban, Isztambulban, aki magasan képzett és tapasztalt.

Néhány török sebész nagyon jó az orrjavításban, arcfelvarrásban vagy mellnagyobbításban, de a szemhez nagyon tapasztalt, sok-sok műtéti órával rendelkező szakemberre van szüksége, mivel a bőr, a szövetek és az izmok olyan szakembert igényelnek, aki teljes mértékben érti a szem anatómiáját.

Coordinatrice avec une patiente
Koordinátor egy pácienssel

Mennyibe kerül a Fox Eye Törökországban?

Törökországban a legalacsonyabb ár, amit a klinikák ajánlanak Önnek egy Fox Eyes vagy Cat Eyes szemfelvarrás műtétért, 800 euró, a legmagasabb ár pedig 2500 euró. Ez a kívánt eredmény eléréséhez szükséges szálak számától függ.


Ha nehezen tud dönteni, mi segíthetünk, hogy a műtét sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart a Fox Eyes?

A Fox Eyes élettartama az alkalmazott technikától függ. Botox injekcióval 4-6 hónapig, felszívódó tenzorszálakkal 6 hónaptól 1 évig, hialuronsav injekcióval 1-2 évig, tartós felfüggesztő szálakkal 5-6 évig, halántékemeléssel pedig 7-8 évig tarthat.

A Fox Eyes műtét fájdalommentes, függetlenül a választott technikától. A páciens azonban a műtét után némi kellemetlenséget tapasztalhat, különösen, ha a sebész feszítőszálat vagy felfüggesztőszálat használ. Ez a temporális lifting esetében is így van.

Az olyan szemműtéteknek, mint a Fox Eyes, nincs alsó korhatára. Természetesen 18 évesnél idősebbnek kell lennie az ilyen típusú műtéthez. A szemműtét azonban 35 vagy 40 éves kor előtt nem ajánlott.

A törökországi Fox Eyes műtét időtartama a páciens által választott technikától függően 15 és 40 perc között változik. A páciensnek szüksége lesz egy lábadozási időszakra, hogy felépüljön a műtétből. Ezért az ilyen típusú műtéteknél a minimális törökországi tartózkodás 3 nap.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️