Gynecomastia Tunéziában

prix gynecomastie tunisie pas chere 1
Írta William

Minden, amit a tunéziai gynaecomastiáról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres tunéziai gynaecomastia-műtéthez.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai gynecomastiáról, és segít lefoglalni a műtétet a képzett tunéziai sebészektől. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a nőgyógyászati műtét Tunéziában?

A tunéziai nőgyógyászati műtét átlagos költsége 2000 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1900 euró és 2200 euró között változhat. Ez az ár tartalmazza a műtétet, a repülőtéri szállodai transzfert, a műtét utáni utókezelést, a gyógyszereket, a klinikán való tartózkodást, a tolmácsot és a műtét utáni utókezelést. A kórházi tartózkodás időtartama 7 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka.

EljárásÁr Tunézia
Gynecomastia1900 €

Minden, amit a férfi mellkisebbítésről tudni kell

A nagy mellek nem csak a nők problémája. Néhány férfinál a hormonális egyensúlyhiány vagy bizonyos gyógyszerek szedése következtében kialakulhat az emlőmirigyek túltengése. Ez a férfiaknál a mellek megjelenését eredményezheti. Ezt az állapotot nevezik gynaecomastiának. Bár az egészségre nem különösebben veszélyes, bizonyos komplexust és önbizalomhiányt okozhat. Ezért van az, hogy egyes férfiak mellműtéthez folyamodnak.

A gynaecomastia kezelése Tunéziában olyan sebészeti eljárás, amely a mellből a felesleges mirigyszövet vagy zsír eltávolítását jelenti. A beavatkozást plasztikai sebészek végzik egy tunéziai esztétikai klinikán, a legnagyobb kényelem és biztonságos ellátás mellett. Az eredmény 100%-ban kielégítő.

Mit foglal magában a tunéziai gynaecomastia-kezelés?

A tunéziai nőgyógyászati műtét egy olyan szépészeti sebészeti eljárás, amely a férfiaknál a felesleges emlőmirigyet és zsírt távolítja el. A cél a mellek fizikai megjelenésének laposabbá és férfiasabbá tétele. Emellett korrigálja az aránytalanságot, hogy harmonikusabb mellizomzat alakuljon ki.

A plasztikai sebész által végzett műtéti beavatkozás többféle technikát alkalmazhat, az eltávolítandó mellszövet mennyiségétől és a mellek kívánt formájától függően. A plasztikai sebész elvégezheti a zsír zsírleszívást vagy a mirigyszövetek mellfelvarrását az areolán keresztül, a mellek újraformálása érdekében. A gynecomastia műtét kockázatmentes helyreállító plasztikai műtét. Tunéziában 99,9%-os a sikerességi aránya.

Kinek ajánlott?

A Gynecomastia műtét a Simon-skálán besorolt, megnagyobbodott emlőmirigyekkel rendelkező férfiak mellkisebbítő műtétje. Három kategória létezik: I. fokozat, II. fokozat (a és b) és III. fokozat. Ha az orvosi vizsgálat után Ön ezen kategóriák egyikébe tartozik, akkor jogosult lehet mellműtétre.

Hogyan történik a gynaecomastia műtét Tunéziában?

Amellműtétet Tunéziában az ország legjobb esztétikai klinikáján végzik. Neves plasztikai sebészek végzik, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek a szépészeti sebészet területén. A páciensek átfogó ellátásban részesülnek a műtét során. Magas színvonalú ellátásban és személyre szabott kezelésben részesülnek a sikeres helyreállító műtét érdekében.

A műtét előtt

Amint eldöntötte, hogy mellfelvarrást szeretne végeztetni, időpontot kell egyeztetnie a sebésszel. Ez az első konzultáció lehetővé teszi, hogy felmérjük az Ön fizikai állapotát, és meghatározzuk, hogy melyik mellkisebbítési technika a legmegfelelőbb Önnek. Ezt az időpontot követően számos vizsgálaton kell majd részt vennie:

  • Orvosi vizsgálatok a teljes műtét előtti kivizsgálás elvégzése érdekében;
  • Mammográfia;
  • Endokrinológiai vizsgálat;
  • Herék ultrahangvizsgálata.

Ezt követően egy második konzultációra kerül sor a plasztikai sebésszel és az altatóorvossal. A műtétre való felkészülés érdekében a műtétet megelőző 10 napig nem szabad aszpirint tartalmazó gyógyszert szedni. A beteg a műtőasztalon nem ehet és nem ihat semmit. A műtét előtti napon a páciens megnyugtatására vagy a műtét előtti szorongás enyhítésére előzetesen beadható gyógyszer.

A műtét alatt

A mellrekonstrukciós műtétet általános érzéstelenítésben végzik. A műtőben körülbelül 2-3 órán át tart. Mivel a páciens alszik, nem érez kellemetlen érzést vagy fájdalmat. A plasztikai sebész a gynaecomastia állapotától függően különböző technikákat alkalmazhat.

  • Ha a mirigyszövet feleslegben van, a nőgyógyászati műtét során a megnagyobbodott mirigyet az areola alsó felén végzett bemetszéssel távolítják el. A felesleges mirigy eltávolítása után a bőrt összevarrják, gyakorlatilag láthatatlan heget hagyva maga után.
  • Ha sok a felesleges szövet, és a bőr megereszkedésének veszélye áll fenn, a sebész vízszintes bemetszéseket ejt az areola körül, hogy a mellszövetet átformálja.
  • Ha felesleges zsír van, a műtéti eljárás mellzsírleszívást foglal magában. A kezelőorvos egy apró bemetszést ejt, és egy finom kanült vezet be. Ez szívja ki a felesleges zsírt.
  • A gynaecomastia azon formáinál, ahol mind a zsír, mind a mirigyszövet túlzott mennyisége jelen van, a sebész kombinálhatja a két technikát: a mirigyek eltávolítását és a zsír leszívását.

Lásd még: A gynaecomastia ára Törökországban

A műtét után

A varratok lezárása után a mellekre szívócsatornát és kompressziós kötést helyeznek. Bár a kötést a következő napokban meg kell újítani, a drénezés egyáltalán nem rendszeres.

A műtét után és ébredéskor fájdalmas érzést érezhet a mellkasában. Ez néhány óra múlva elmúlik, és fájdalomcsillapítók szedésével szabályozható.

A következő négy hétben állandóan kompressziós támasztékot vagy bolerót kell viselnie. A mellkas és a mellizmok szabályos megjelenése csak néhány hét múlva fog kialakulni. Zúzódások és ödéma előfordulhat. Ez azonban néhány héten belül megszűnik.

Óvintézkedések a tunéziai nőgyógyászati műtét után

A tunéziai gynaecomastia műtéti kezelése önmagában nem egy bonyolult műtét. A megfelelő felépüléshez és a szervezet regenerálódásához 15-20 napos lábadozási időre lesz szükség. A szövődmények elkerülése érdekében néhány óvintézkedést meg kell tenni:

  • Ne végezzen hirtelen vagy erőszakos mozdulatokat.
  • Ne sportoljon vagy végezzen semmilyen más megerőltető fizikai tevékenységet 1-2 hónapig.
  • Ne tegye ki a törzsét a napnak 6 hónapig.
  • Ne cipeljen nehéz vagy terjedelmes terheket.
  • Tartsa a kompressziós ruhát 1-2 hónapig.

Mennyibe kerül a nőgyógyászati műtét Tunéziában?

A tunéziai nőgyógyászati műtét 1900 és 2200 euró közötti összegbe kerül. Ez az ár tartalmazza a műtéti szolgáltatást, a szállodai és repülőtéri transzfert, a műtét utáni utókezelést, a gyógyszeres kezelést, a klinikán való tartózkodást, valamint az orvosi és nyelvi segítségnyújtást.

A férfi mell helyreállító és esztétikai műtétek ára az alkalmazott technikáktól és az egyes páciensek egyéni körülményeitől függően változik.


Ha nehezen tud dönteni, mi segítünk Önnek, hogy a műtét sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen személyre szabott árajánlatot a tunéziai gynaecomastia műtétre.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

William

A nevem William Royer, és orvosi szakíró vagyok, aki komplex tudományos adatok megírásában jártas. Szakterületem az immunológia és a hematológia. Nagy inspirációt jelent számomra a különböző egészségügyi szakemberekkel, köztük orvosokkal, ápolókkal és betegjogi képviselőkkel való szoros együttműködés. Emellett recenziókat is publikálok.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️