Lipoödéma műtét Törökországban

lipoedeme ár 1
Írta Laurence

A lipoödéma olyan állapot, amelyet a test zsírsejtjei által okozott vízvisszatartás okoz. A kezelés elérhető Isztambulban, Törökországban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi zsírleszívásos műtétekről, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást.

A lipoedema műtét ára Törökországban

Törökországban, Isztambulban a lipoödéma műtét átlagos költsége 2300 €. Az Ön igényeitől függően az ár 2000 euró és 2600 euró között változhat.

EljárásÁr Törökország
Lipoödéma műtét2300 €

Mi az a lipoedema műtét?

A lipoödéma egy olyan állapot, amelyet a test zsírsejtjei által okozott vízvisszatartás okoz. Ez az állapot lehet genetikai eredetű, vagy 4 eseményt követően gyakran előfordulhat. Az eredetileg Németországban és Ausztriában diagnosztizált állapot ma már az egész világon ismert.

Mi okozza a lipoödémát? A válasz erre a kérdésre a következőképpen sorolható fel:

  • A serdülőkort követő időszakban
  • A szülést követő időszakban
  • Nemi betegségek után
  • Az időskorhoz kapcsolódóan

Melyeknél fordul elő lipoödéma?

A lipoödéma a nőknél előforduló állapot. A lipoödéma több szakaszban jelentkezik. Először a láb felső része kezd oszlop alakot ölteni, a lábak felső részén a térdek duzzanata. Előrehaladott stádiumban a bokára és az alsó lábszárra is kiterjedhet. Később elérheti a felső testrészeket is.

LIPOEDEMA MŰTÉT Törökországban

Valójában nem szükséges műtétet végezni a lipoödéma miatt. Ki kell emelni, hogy a lipoödéma sebészi úton történő megszüntetésére egyelőre nincs megoldás. A leghatékonyabb módszer a meglévő zsírtól való megszabadulás és a test egészségesebb, kiegyensúlyozottabb alakjának visszaállítása.

A LIPOÖDÉMA MŰTÉT ÁRAI TÖRÖKORSZÁGBAN

Az ödéma problémájának megoldásához a zsír megszabadításával a zsírtól lipoedema műtét Isztambulban, akkor kaphat nettó árat egy fotóval. WhatsApp vonalunkon vagy telefonon keresztül léphet kapcsolatba velünk.
Ha szeretné, eljöhet rendelőnkbe egy ingyenes vizsgálatra, és felteheti orvosunknak az esetleges kérdéseit.

A lipoödéma kezelése

A lipoödéma kezelésére Törökországban többféle módszer létezik. A leggyakrabban említett megoldás, amelyet át kell alakítani az illető életmódjába, a diéta és a sport. De még ha a szigorú diéta és a sport hoz is némi enyhülést, a következő fázisokban az illető panaszkodhat, hogy “még ha vizet is iszom, akkor is hízom”. Ennek az az oka, hogy a szervezet a zsírsejtekben raktározza el a víz formájában kapott összes tápanyagot.

Általánosságban elmondható, hogy a lipoödéma ellen kétféleképpen lehet küzdeni:

  • Diéta és sport
  • Plasztikai sebészet

Mivel a zsírsejtek átmérője diétával és sporttal csökken, a vízvisszatartás mértéke jelentősen csökken. Ez azonban pszichés problémát jelenthet a 2 és az előrehaladott fokú lipoödémában szenvedők számára.

Bár kezdetben a kézi masszázs enyhülést hozhat, a későbbi szakaszokban beavatkozásra lehet szükség.

Mi a különbség a lipoödéma és a nyiroködéma között?

A limfödéma a folyadék felhalmozódására utal a nyirokcsomókban, és különböző kezelési módokat foglal magában. Mivel azonban a lipoödéma a zsírsejtekben felgyülemlett folyadékot jelenti, műtéttel megszüntethető, és a kezelés nagyon jó hosszú távú eredményeket hozhat.

A Lipomatic kezelés

A minimális ödéma és az optimális gyógyulási idő érdekében a plasztikai sebészetben a Lipomatic módszert alkalmazzuk. A Lipomatic, egy zsírleszívó készülék, lehetővé teszi a zsírsejtek minimális ödéma mellett történő eltávolítását, mivel fizikailag nem károsítja a bőrt vagy az izomszövetet.

A műtétet követően a felépülési folyamat nagyon gyors. Helyi vagy általános érzéstelenítésben végezhető.

Ez egy egyedülálló eljárás, amely jelentős enyhülést biztosít azáltal, hogy egyszerre több területről távolítja el a zsírt.

Mivel azon a területen, ahol a zsírsejteket eltávolítják, nem maradnak sejtek, a vízvisszatartás lehetetlenné válik. A zsírsejtek maximális mennyiségét biztosítja a legegészségesebb módon.

Gyógynövényes kezelés

A lipoödéma gyógynövényes kezelésére Törökországban a klasszikus módszerek alkalmazhatók. Használhatók az ödémát csökkentő teák és keverékek. Ezek azonban átmeneti, rövid távú megoldások.

A leghatékonyabb megoldás a szigorú sportprogram betartása és az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás.

Ha ezeknek a feltételeknek nem tud megfelelni, akkor a Lipomatic segítségével zsírleszívást végezhet a meglévő zsírsejtek csökkentésére.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️