Kamol Hospital

Kamol Hospital Bangkok klinika 1

A Kamol Hospital kozmetikai sebészetre és hajbeültetésre specializálódott. A 2009-ben alapított, JCI akkreditált klinika a thaiföldi Bangkokban található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérjen árakat a külföldi műtétekhez. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Kamol Hospital, Bangkok, Thaiföld

A város keleti részén, Bangkok népszerű Wang Thong Lang kerületében található Kamol Hospital a plasztikai/plasztikai sebészetéről híres, amely a nemi átalakítási eljárásokra specializálódott.

A JCI akkreditáció 2015-ös megszerzése óta a kórház népszerű orvosi turisztikai célpont a legmagasabb színvonalú plasztikai sebészetre vágyók számára.

Ezt az 5000 méteres, korszerű létesítményt egy nagy orvos- és egészségügyi személyzetből álló csapat vezeti Dr. Kamol Pansritum – egy világhírű plasztikai sebész, aki több ezer nemváltoztatási műtétet végzett – vezetésével.


A klinika szakterülete :

Esztétikai sebészet
Nemváltoztatás (nőből férfivá)
Nemi átalakítás (férfiból nővé)
Fenékimplantátumok
Mellfelvarrás
Fenékfelvarrás
Combfelvarrás
Mellnagyobbítás
Mellimplantátumok
Brachioplasztika
Mellrekonstrukció
Orrplasztika
Szemöldökfelvarrás
Nyakplasztika
Zsírleszívás
Genioplasztika
Kettős szemhéjplasztika
CoolSculpting
Perineoplasztika
Plasztikai sebészeti konzultáció
Arc feminizálása
Pénisznagyobbítás
Gégeplasztika
A hajvonal csökkentése
Üreges arcok – Bichectomia
Állkapocs rekonstrukció
A hang nőiesítése
Ultrahangos zsírleszívás

Hajbeültetés
Hajátültetés

A Kamol Hospital kínál Önnek :

Reptéri transzfer
Cafeteria
Családi szállás
Ingyenes Wi-Fi
Taxi foglalás
Autóparkoló
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Szobai széf
TV a szobában


Város: Bangkok – Ország: Thaiföld2009-ben alapították
Akkreditáció: JCI akkreditált – Beszélt nyelv(ek): angol, thai


A Kamol Hospital értékelése

Kade Fenwick
Kade Fenwick
20:57 19 Jan 24
Megtiszteltetés számomra, hogy alulreprezentált közösségekkel dolgozhatok a munkahelyi jólét, a szervezeti igazságosság és a közösségfejlesztés összefüggésében.Soha nem tapasztaltam transz-személyként az egészségügyi ellátást úgy, ahogyan a Kamol személyzeténél. Dr. A és Dr. K szakértelmétől egészen a pálya személyzetéig a mindenki által tanúsított kedvesség, empátia és szolidaritás örökre megváltoztatta az életemet.Ha elfogadja az Ázsiával és a higiéniával kapcsolatos rasszista sztereotípiákat, garantálhatom, hogy a K Gardens hozzáértő tanácsadóival való első beszélgetés során feloldódnak.
Dr. Kerstin-Evelyne Voigt
Dr. Kerstin-Evelyne Voigt
01:51 16 Nov 23
Egy hete jöttem vissza az SRS2 műtétem után, amit maga Dr. Kamol végzett.Nagyon köszönöm Dr. Kamolnak. De olyan emberek is, mint Nanda a rendelőben, akik minden együttérzésüket és lelkesedésüket adják neked, mielőtt minden elkezdődik. Bár még mindig vannak fájdalmaim, nagyon boldog vagyok az új életemmel. Teljesen ajánlom a kamoli kórházat és a mindössze 100m-re lévő K-Garden szállodát, amely szintén a kamoli kórházhoz tartozik. Minden a legkellemesebb és leghatékonyabb módon működik.Nem szeretném elfelejteni megköszönni Oyának, Kendrának és Jamie Lee-nek kiváló munkájukat. Nem thaiak, és segítik a betegek tájékozódását minden típusú kérdésben és nehézségben. Nagyon jelentős gazdagítást jelentenek a Kamol csapatának. Kérem, folytassa csodálatos munkáját. Szeretettel Franciaországból, K🤩
Ni Yaksich
Ni Yaksich
13:09 30 Sep 23
Kendra valóban mindent megtett, hogy úgy érezzem, szívesen fogadnak, elismertnek, támogatottnak, és alapvetően elsődleges fontosságúnak, sőt családnak érzem magam. Felbecsülhetetlen értéket képvisel a csapat számára, és az egész folyamatot, amely nagyon ijesztő lehetett, egy sétát tette a parkban, és mostanra sok életre szóló barátom van, köszönhetően az ő csodálatos erőfeszítéseinek és a produktív és rendkívül hasznos környezet megteremtésének. minden beteg a kórházban. Köszi Kendra!
Shauna Harper
Shauna Harper
01:20 26 Oct 23
Miután elolvastam a véleményeket, mielőtt döntést hoztam az eljárásomról és az utazásról, úgy érzem, meg kell osztanom a tapasztalataimat. Kezdetben minden felülmúlta az elvárásaimat. A Kamol Kórházban és a K-Gardenben mindenki csodálatos volt. Mindenki segítőkész, kedves és megértő volt. A K-Garden munkatársai mindig szívesen láttak bennem, és csodálatos szolgáltatást nyújtottak. A Kamol Kórház ápolói voltak a legegyüttérzőbb és legprofibb nővérek, akikkel valaha voltam. Az orvosom nagyszerű volt. Az ügyfélszolgálati képviselő csodálatos volt. Minden úgy volt, ahogy hirdették. Mindig is úgy éreztem, hogy az én biztonságom és kényelmem mindenki számára a legfontosabb. A jövőben mindig a Kamol Kórházat fogom elsőként választani a kozmetikai eljárások során.
Noah Edwards
Noah Edwards
07:05 29 Sep 23
Lenyűgöző élményben volt részem itt. Átfogó gondoskodásuk van, amely végigkíséri Önt a teljes gyógyulási folyamaton. Nagyjából ők intézik az Ön ellátásának minden aspektusát, az öltözködés cseréjétől a szállás kínálatáig. A szállodájukból behozzák Önt a kórházba és onnan haza, hogy megbeszéljen időpontot, és amikor megérkezik, elviszik a repülőtérről. Annyira enyhítették a stresszemet, és olyan biztonságban éreztem magam. Az ápolószemélyzet FENOMENÁLIS. Kendra pedig gondoskodott róla, hogy egy barátságos arcot ismerjek a szállodában, és bemutatott néhány kortársnak, akiket biztosan közeli barátomnak fogok hívni életem hátralévő részében. Valóban csodálatos élmény. Köszönöm szépen, Kamol Kórház!
Haze G
Haze G
09:16 30 Aug 23
Jó szolgáltatás. Nagyon barátságos személyzet Jó angolul beszélő személyzettel a regisztrációtól az osztályig, a műtőtől a gyógyulásig. Biztosítják pácienseik legjobb kényelmét.
ภากร ครามวิชิตกุล
ภากร ครามวิชิตกุล
09:11 01 Sep 23
Használtam már az itteni szolgáltatást.Nagyon szeretem.Barátságos,jó kiszolgálás.Nagyon szeretem az itteni fogadtatást. A recepció személyzete kedves és jó szolgáltatást nyújt. Az orvos nagyon jó és nagyon jó tanácsokat ad.
Zy Larena
Zy Larena
10:09 30 Aug 23
Épp ebben az évben volt az SRS-em, és nagyon boldog vagyok, és a párom is nagyon elégedett az eredménnyel. Soha nem bántam meg, hogy eljöttem erre a helyre. A szálloda személyzetétől a kórházi személyzetig ők biztosítják, hogy jól érezzem magam. Tényleg azt hittem, hogy a nyelvi akadályok miatt nehézségekbe ütközöm, mert csak filippínót és angolt tudok, de megdöbbentem, mert a személyzet jól beszél angolul. Még a sofőrök is tudnak angolul. A személyzet udvarias és előzékeny. Emlékeztem arra, hogy e-mailt küldtem, hogy érdeklődjek az eljárásomról, egészen addig, amíg vissza nem mentem az Egyesült Királyságba, simán ment. Nem tudom elfelejteni a szálloda és a kórház filippínói alkalmazottait, akikkel otthon érezhettem magam. A Dilation személyzete nagyon gondoskodó és óvatos, hogy ne érezzem a fájdalmat. Dr. Kamol is eleget tesz a kérésemnek, ahogy szerettem volna az SRS eredményeim felé. Köszönöm a sofőröket, a biztonsági őröket, a takarító személyzetet (szálloda és kórház), a recepciót (szálloda és kórház), a regisztrációt, a telefonos ügyfélszolgálati ügynököt, aki válaszol a kérdéseimre, az OPD nővéreitől, az osztálytól, a laboratóriumtól, a tágulástól, Dr. Kamoltól és különösen a műtő és a gyógyulási szoba személyzete. Örülök, hogy láthattam és beszélhetett egy filippínával a műtőben, megnyugtatott, amikor túlságosan ideges vagyok, és még akkor is megnézett, amikor már a lábadozóban vagyok. Örömmel ajánlom a Kamol Hospitalat barátaimnak. Az 5 csillag nem elég a Kamol Hospital értékeléséhez. Köszönet a Kamol Hospital embereinek
秋葉隆之
秋葉隆之
06:06 04 Jun 24
Dr. Gammon nagyon barátságos és játékos, és az első műtét előtti konzultáció után egyáltalán nem éreztem szorongást. Amikor altatásban felébredtem, vége volt a műtétnek, és azt kérdeztem: „Kész vagy már?” A műtét után sem volt erős fájdalom, a kedves nővérek gondos ellátásának köszönhetően simán felépültem, az elkészült termék pedig nagyon valósághű lett és lenyűgözött. Mr. Gamon valóban isteni kéz. Nagyon elégedett vagyok azzal, hogy milyen jól sikerült. A tágítószobával teljesen felszerelt K-Garden Hotelben a kórházból való kibocsátás után is kényelmes az élet. Ha nem kellett a szállodából a kórházba utaznom, az kevésbé terhelte a szervezetemet, és megszabadított a gondoktól és a stressztől. Élelmiszerként, mint én, hálás voltam, hogy volt a közelben egy falvak és éttermek, ahol élvezhettem a thai ételeket. Hálás voltam, hogy a személyzet mosolyogva válaszolt, amikor problémám volt. Ez volt a legjobb három hét számomra, megbízható műtéti technikákkal, gondos ellátással és jól felszerelt helyiségekkel. Viva Kamol Kórház!
Stuart Fordham
Stuart Fordham
08:01 30 May 24
Ritkán írok véleményt, de ebben az esetben kénytelen vagyok megtenni. A Kamol Kórház a thai királyi család tagjának éreztem magam attól a pillanattól kezdve, hogy betettem a lábamat a kórházba. Mint kiderült, saját „egészségügyi problémáim” miatt nem tudtam folytatni a műtétemet, de a szakmaiság, az együttérzés és a gondoskodás egyszerűen első osztályú volt. Magától a nagyszerű embertől, Dr. Kamoltól kezdve a recepción dolgozó recepciósig nem tapasztaltam mást, mint a nagyfokú őszinte törődést és törődést.Egyszerűen minden részlet és a személyzet minden tagja, akivel kapcsolatba kerültem, rendkívül udvarias szakember és gondoskodó volt. Semmi sem okozott túl nagy gondot ennek a Kórháznak, amely ingyenes szállítást biztosított, és minden szakaszban mindent megtett azért, hogy tájékoztasson a történtekről.A nyugati világ számos kórházát meglátogattam, de egyszerűen egyik sem tudta megismételni azt a magas fokú személyes törődést és odafigyelést, amelyet rám mutattak.Egyszerűen öröm volt találkozni az összes érintett személyzettel, és habozás nélkül bármire ajánlom ezt a kórházat. Eredeti foglalásom teljes arcplasztika és nyakplasztika volt, de a kockázatom túl magas volt. 8 menetemelést hajtottak végre rajtam precízen és valódi odafigyeléssel. Még egyszer köszönöm mindenkinek a hozzám való igazán professzionális és gondoskodó hozzáállástStuart Fordham
barbara de souza
barbara de souza
04:27 01 Jun 24
Szeretnék köszönetet mondani Dr. Kamon csapatának. Bangkokba érkezésem pillanatától kezdve nagy szeretettel és tisztelettel fogadtak. Nincs mit mondani, csak köszönöm.Ebben az esetben látni fogja Dr. Kamolt. Ebben az esetben Bangkokban elsősorban sok affetto és rispetto van. Nulla, a szörnyű szóló a ringraziare-ben.A következő lépés az, hogy Dr. Kamol elvégezze a munkát. Fui recebid com muito carinho and respeito desde o primeiro momento que cheguei Bangkokban.Te vagy az, aki osztályos.
Big C
Big C
09:55 25 Apr 24
A kórház tisztanak tűnik. A recepciós nagyon barátságos. Az orvos ellátja a dupla szemhéj műtét esetét. Nagyon jó, miután megcsinálta, a seb nagyon szép. Határozottan ajánlom a barátaimnak, hogy jöjjenek és csináljanak itt dolgokat.
adriana La Rosa
adriana La Rosa
09:38 01 May 24
A Kamol Kozmetikai Kórházban szerzett tapasztalataimat bizonyosan nem lehet pár szóban összefoglalni... Természetesen a nemi átalakulás miatti műtéti beavatkozások nem tréfa. Az átállásom kezdetén a kezdeti helyzetemhez képest alacsonyak voltak az elvárásaim. 2018-tól a mai napig, 2024-ig, több órányi repülés ellenére is elkezdtem utazni a Kamol Kórházba. Összesen 10 műtéten estem át a Kamolban, és könnyen kijelenthetem, hogy az az áldozat, hogy minden alkalommal idejöttem, megérte a legjobb műtétet, amelyet az általam ismert legjobb sebész végez. A legjobbat akartam, és azt hiszem, sikerült is. Az eredmények rendkívüliek. Most, ha az vagyok, aki vagyok, csak a Kamol Kozmetikai Kórháznak köszönhetem.
Miumi Dae
Miumi Dae
14:14 21 Nov 23
Megváltoztatja az életet. Nagyon izgultam, hogy egyedül utazzak Thaiföldre. Szinte fogalmam sem volt, mire számítsak. Megérkezésem után azonnal éreztem, hogy oda vagyok, ahova tartozom. Annyi más lány a világ minden tájáról, akikkel találkozhat és történeteket cserélhet. Ez a kórház a legnagyobb elismerésem. A személyzet nagyon barátságos, az ápolónők pedig mind angyalok. A műtéti eredményem felülmúlta a várakozásaimat. Dr.Kamol és csapata szakértők. nagyon elégedett vagyok. Néhány hónap múlva még egyszer visszajövök a versenyműtétemre, és nagyon izgatott vagyok. Az idegességből arra a vágyra váltam, hogy bárcsak visszatérnék Thaiföldre. A Kamol Kórház a megfelelő választás.
Tassja wtfTechnik
Tassja wtfTechnik
09:41 22 Jan 24
Ha tehetném, az itteni lehetséges 5 helyett 10 pontot adnék ennek a klinikának.Ez a klinika megváltoztatta az életem!2024 január elején volt az SRS-em, és hihetetlenül elégedett vagyok az eredménnyel.A klinikán minden szuper modern és a személyzet szuper barátságos.A klinika határozottan olyan mércét állít fel, amelyet Európában a nemváltás terén sok klinika meg sem közelít.Az SRS műtét előtti konzultációja tárgyilagos és őszinte. És az eredmények már néhány hét után lenyűgözőek.
Kendra Knoll
Kendra Knoll
22:43 03 Sep 23
A Kamol Kozmetikai Kórházban szerzett tapasztalataim messze felülmúlták az elvárásaimat! A létesítmény, a személyzet és a gyógyulási szálloda kifogástalan és csodálatos. Nem tudok jobb helyet a nemet igazoló műtét elvégzésére. Itt gyorsan történnek a dolgok, és a kommunikáció is lehetne egy kicsit jobb, de összességében öt csillagra értékelem az élményt, és határozottan ajánlom Kamolt! Az itt végzett műtétek egyik legjobb része az, hogy a világ minden tájáról érkezett lányokkal találkozom ugyanazon az úton, mint én. Csodálatos barátokra tettem szert, és soha nem éreztem magam egyedül.
Sasja Sommer
Sasja Sommer
08:28 29 Apr 24
2024 januárjában SRS-t végeztem PPT használatával laparoszkópos technikával a bangkoki Kamol Kórházban. A műtétet Dr. Kamol végezte.Három hónappal a műtét után kivizsgáltak a nőgyógyászamon, és azt mondta, hogy az egyik legjobb eredmény, amit látott, és jól meggyógyultam, komplikációk nélkül.A Kamol kórházban szerzett tapasztalataim a legjobb esetben vegyesek. A műtét eredménye elképesztő, erre nem panaszkodhatok.A műtét előtti és utáni ellátás azonban a kórházban nem volt olyan nagy. A műtéthez vezető információ nagyon kevés volt. Vasárnap érkeztem Bangkokba. Azt a tájékoztatást kaptam, hogy a műtétre szerda délelőtt 10 órakor kerül sor. Hétfőn voltam kontrollon, ami jól ment. Találkoztam Dr. Kamollal. A kommunikáció nem volt a legjobb, de jelen volt egy fordítója. Azt a tájékoztatást kaptam, hogy kedden kell bejelentkezni. Miután bejelentkeztem, magamra hagytak a Kórházban, és nem tudtam, miért kellett ilyen korán ott lennem. Meg kellett keresnem néhány alkalmazottat, aki megmondaná, mi fog történni. Nem tájékoztattak arról, hogy ki kell tisztítanom a beleimet.A műtét napján nagyon fáradt és kimerült voltam az étkezés hiányától és a béltisztítástól. Egy órával a műtét előtt (amit 13:00-ra helyeztek át) a személyzet sok jogi dokumentummal megérkezett, hogy aláírjam. Akkoriban nem tudtam végigolvasni a papírokat. Ezek némelyike ​​azt állította, hogy a szükséges keveredéseket saját költségemre fedezem.Játszottam és aláírtam a papírt. Nem voltam olyan állapotban, hogy megalapozott döntést tudnék hozni, és a kórháznak előre kellett volna adnia a papírokat, hogy elolvashassam.Amikor felébredtem a műtétből, azt mondták, hogy „a műtét rendben van”. Az első napon elég fájdalmaim voltak, és a személyzet többszöri kérés ellenére sem adott be elegendő fájdalomcsillapítót.Egyáltalán nem éreztem a morfiumot. A megfigyelőszoba személyzete aludt, és haragudtak rám, amikor felébresztettem őket, hogy segítséget kérjek.Az egész műtét utáni ellátás során úgy éreztem, hogy az ápolónők nem hallgattak rá, és soha nem tájékoztattak arról, hogy mi fog történni. Minden alkalommal, amikor aggodalmaimról kérdeztem, azt mondták: „Ez normális”. Ez akkor is megtörtént, amikor eltávolították a kateterem, és felmerült bennem az aggodalom, hogy nem hiszem, hogy ki tudom üríteni a hólyagomat. Azt mondták: "Ez normális". Egy nappal később kórházba szállítottak, és több mint egy liter volt a hólyagomban. Amikor kijelentkeztek, elfelejtettek gyulladáscsökkentő gyógyszert adni.Ha úgy dönt, hogy a Kamol Kórházba megy, azt javaslom, hogy vegye fel a kapcsolatot Jaime Lee-vel (WhatsApp: +66 65 839 0418), és kérje meg, hogy legyen az ügynöke/összekötője. Ottlétem alatt felvettem, és hihetetlen segítség volt. Beszélt helyettem a kórházi személyzettel, és tudja, mi a „normális” és mi aggaszt. Sokat segített nekem szíve jóságán keresztül. Aztán úgy döntöttem, hogy felveszem őt, mert meg akartam hálálni a munkájáért.
Elliot
Elliot
15:56 23 Mar 24
Csúcsműtétem volt. 3 hónapja vagyok a műtét után, és súlyos depresszióm van, mert nagyon felzaklatnak az eredmények. Fel kell keresnem egy másik szakembert, hogy megpróbáljam javítani az eredményeket, de soha nem fognak olyan jól kinézni, mint amilyennek lehetett volna, és rendkívül drága lesz, amikor már olyan nehezen spóroltam erre a műtétre. A mentális egészségem valóban megsínylette, és annyira ideges és dühös vagyok, amiért valami ilyen fontos dolog ilyen rosszul alakult.
Kii “Remura_WH”
Kii “Remura_WH”
09:15 25 Jun 23
Szörnyű munka az srs ppv sebészeten, teljes cucc tetőtől talpig
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️