A Fox Eyes ára Tunéziában

fox eyes emelő ár tunézia 1
Írta Laura

Minden, amit a tunéziai rókaszemekről tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres rókaszemhez Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai Fox Eyes liftingről , és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A rókaszem-felvarrás ára Tunéziában

A rókaszem-felvarrás átlagos ára Tunéziában 1600 euró, a legalacsonyabb ár 1400 euró, a legmagasabb pedig 1800 euró.

EljárásÁr Tunézia
Róka szemfelvarrás1600 €

Mi az a rókaszem-felvarrás?

A tunéziai Fox Eye lift egy olyan orvosi eljárás, amely fizikailag megváltoztatja a szem formáját, nem pedig a macskaszem megjelenésére utal, mint a smink.

Az eljárás célja a rókaszemek megjelenésének utánzása, innen a név. Bár gyakran sminkkel is elérhető hasonló megjelenés, a rókaszem-felvarrás hosszabb ideig tartó eredményt kínál. Ez egy ártalmatlan eljárás, amely minimális felépülési időt igényel.

A rókaszem-felvarrás célja, hogy megemelje a szem külső sarkait, és kissé kifelé húzza őket, hogy mandula alakú szemeket kapjon. A szemek alakjának megváltoztatása, hogy “rókaszemek” legyenek, fiatalosabb megjelenést kölcsönöz Önnek. Egyéni igényeitől függően választhat az alábbi eljárások közül, hogy elérje a kívánt macskaszemeket.

  • PDO szálcsiszolás : Ez az eljárás nem sebészeti beavatkozás, és minimális felépülési idővel jár. Az orvos helyi érzéstelenítéssel elzsibbasztja a kezelendő területeket, és apró szálakat helyez a bőr alá. Ezek a szálak ezután megemelik az érintett területeket. Bár általában a mosolyráncok eltüntetésére használják, ez az eljárás a rókaszemek elérésében is hatékony. Az eredmények általában négy hónapig tartanak.
  • Blepharoplastica : Ez az eljárás a fedett szemhéj egy kis részének levágását jelenti. Ez az egyik leggyakoribb arcplasztikai műtét, és a finom vonalak és ráncok csökkentésére használható. Azok számára, akik tartós szemhéjéletet szeretnének, ez a legjobb megoldás, mivel eltávolítja a felesleges bőrt és megemeli a szem sarkát.
  • Temporális lifting : A temporális lifting megemeli a szemöldökét, hogy a szem körüli bőrt feszesebbé tegye. Míg a legtöbb szemöldöknek természetes íve van, a temporális lifting megemeli a külső sarkot, hogy természetes módon megemelje a szemét. Ezt leggyakrabban injekciós töltőanyagok, például Botox® segítségével végzik, és az eredmény ideiglenes. Ez a lehetőség azonban általában nem igényel gyógyulási időt.
  • Canthoplasztika : Ezt a lehetőséget gyakran használják látásproblémák korrigálására, mivel fő hatása a szem meghosszabbítása. Alkalmazásakor az eljárás során apró bemetszéseket ejtenek a szem külső sarkán, hogy kissé megnyújtsák és mandulaformát adjanak a szemnek. Az eljárás általában legfeljebb két órát vesz igénybe, és a hatás tartós.

Mennyi a gyógyulási idő a Fox Eyes után?

A macskaszemműtét utáni felépülési idő a választott eljárástól függően változik. A halántékfelvarrásnak nincs felépülési ideje, és Ön azonnal visszatérhet a munkába. Viszont egy-két napot várnia kell, mielőtt újra elkezdheti a szemsminkelést. Hasonlóképpen a PDO száleltávolítás is kevés felépülési időt igényel, mivel nem műtéti beavatkozás. A beavatkozás után néhány napig némi véraláfutás jelentkezhet, de egy-két nappal később már folytathatja a szokásos tevékenységeit.

A szemhéjplasztika vagy a kantoplasztika felépülési ideje valamivel hosszabb lesz, mivel ezek sebészeti beavatkozások. Előfordulhat, hogy akár egy hétig nem tud visszatérni a munkába, és addig nem viselhet szemfestéket, amíg a szeme teljesen meg nem gyógyul. Szemének új formája miatt fokozottan ügyelnie kell arra is, hogy védje a szemét a naptól. A hegek azonban mindkét műtéttípusnál általában teljesen begyógyulnak, és a gyógyulási időszak végeztével már nem látszanak.

Hogyan teheti szexibbé a szemét?

Ha a szemei természetesen hosszúkásak, akkor szárnyas szemceruza használatával rókaszemeket érhet el. Ez a hatás átmeneti, így jó módja annak, hogy megnézze, tetszik-e Önnek, ahogyan a mandulaszemműtét megváltoztatja a megjelenését. Ha tetszik a macskaszemek kinézete, forduljon az Arviv Medical Aesthetics esztétikai szakembereihez, hogy megbeszéljék a tartósabb és tartósabb lehetőségeket. Egyes macskaszemműtétek hatásai visszafordíthatatlanok, ezért érdemes meggyőződnie arról, hogy elégedett az eredménnyel.

Olvassa el még: Fox Eyes árak Törökországban

Hogyan tehetem feljebb a szememet?

A mandulaszemműtét nemcsak a szem természetes formáját hosszabbítja meg, hanem a szem külső sarkát is megemeli, így csökkenti az öregedés látható jeleit, és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz Önnek. A szemének megemelésének legegyszerűbb módszerei a PDO cérnametszés és a halántékfelvarrás. A szemhéjplasztikák és a kantoplasztikák a szem tényleges formájának megváltoztatására szolgálnak, és bár gyakran megemelik a szemét, az előbbi lehetőségek általában jobb szememelési eredményeket adnak. Ezek úgy működnek, hogy a szem körüli bőrt feszesítik, így természetesebb megjelenést biztosítanak.

Mennyi ideig tart a rókaszemfelvarrás?

Ha úgy dönt, hogy sminket használ a rókaszemek illúziójának megteremtéséhez, a hatás csak addig tart, amíg meg nem mossa az arcát. A PDO cérnametszés általában legalább három hónapig tart, míg a temporális lifting eredményei akár egy évig is tarthatnak. Ez tehát egy ideiglenes megoldás. Tartós megoldáshoz a szemhéjplasztikát vagy a kantoplasztikát ajánljuk. Ezek a műtéti eljárások megváltoztatják a szem tényleges formáját.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️