Rattinan Clinic

Rattinan Clinic Bangkok klinika 1

A Rattinan Clinic a kozmetikai sebészetre specializálódott. Az 1999-ben alapított, minősített klinika a thaiföldi Bangkokban található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Rattinan Clinic, Bangkok, Thaiföld

A thaiföldi Bangkok szívében található Rattinan Clinic 1999-ben jött létre több okleveles orvos, egy plasztikai sebész, egy bariátriai sebész, egy endokrinológus, egy esztétikai nőgyógyász és egy esztétikai orvos együttműködéséből.

Ma a klinika a Silom, Bang Rak városrészben, Bangkok szívében található. A klinika professzionális orvosi és esztétikai szolgáltatások széles és átfogó választékát kínálja, beleértve a lézeres szőrtelenítést, lézeres tetováláseltávolítást, akne kezelést, masztektómiát, vaginoplasztikát, gyomor bypass és sok más kezelést.

A klinika a legbiztonságosabb, leghatékonyabb és legmegbízhatóbb kezeléseket kínálja pácienseinek. A csapat több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a választott területeken, így minden páciens biztos kezekben van. A klinika értékeli az integritást, a kiválóságot és a gondosságot, ami azt jelenti, hogy a csapat szenvedélyesen és kreatívan végzi munkáját, mindig professzionális, és arra összpontosít, ami a legfontosabb.

A Rattinan Clinic számos olyan kórházzal alakított ki partnerséget, amelyek a biztonságos és magas színvonalú szolgáltatások biztosítása érdekében a JCI-től helyi és nemzetközi akkreditációt kaptak. A műtéteket a társult kórházak műtőiben végzik el szakemberekből álló csapatukkal, a betegeket pedig a kórházak lábadozótermeiben felügyelik.


Klinika szakterülete :

Esztétikai sebészet
Brachioplasztika
Mellfelvarrás
Botox injekciók
Bőrfeltöltés
Genioplasztika
Fülplasztika
Labiaplastika
Mellnagyobbítás
Areola csökkentés
Férfi mellnagyobbítás
Fenéknagyobbítás
Hasplasztika
Visszérkezelés

Szolgáltatások

Ingyenes Wi-Fi
Egészségbiztosítás
Nemzetközi újságok
Idegenvezető
Taxi foglalás
Autóparkoló
Szobatelefon
Saját szobák
Széf a szobában
TV a szobában


Város: Bangkok – Ország: Thaiföld1999-ben alapították
Akkreditáció: Nincs információ – Beszélt nyelv(ek): angol, thai


Vélemények a Rattinan klinikáról

Yayah
Yayah
02:15 03 Apr 24
Gyere ide kar zsírleszívásra. Nagyon jó szolgáltatás az első naptól a mai napig. Minden alkalmazott jó gondolkodású, az ápolónőtől a házvezetőnőig mindenki köszön és mindig segít. Attól, hogy eleinte nagyon aggódtam Most nagyon jól érzem magam. Mivel a seb sokkal kisebb, mint gondoltam, minél kisebb a duzzanat és a zúzódás, annál rövidebb ideig kell viselni a kompressziós ruhadarabokat, és annál gyorsabban gyógyul.
Cindy Wong
Cindy Wong
14:19 01 Nov 23
Miradry kezelésre jött ide. A klinika gyönyörű és tiszta, az orvos és a személyzet nagyon profi és barátságos. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.Vissza fog térni a 2. kezelésre.
Thapanee Prapasiri
Thapanee Prapasiri
07:00 01 Feb 24
Meglátogattam a Rattinan Medical Centert bőrinjekciók miatt, és nagyon elégedett vagyok a tapasztalattal. A bőr textúrája jelentősen javult, és figyelemre méltó simaságot mutat. A személyzet tagjai nem csak elbűvölőek, de kiváló ellátást is nyújtanak minden egyénnek. A klinika modern létesítményekkel rendelkezik, betartja a magas tisztasági előírásokat, és biztosítja a biztonságos környezetet. Az orvos kivételesen képzett. Minden látogatás önbizalmat és megnyugvást kelt. ♡♡
dyon lee
dyon lee
06:38 01 Aug 23
Az orvos és a nővérek csodálatosak. Jó angol nyelven és egy gyógyturisztikai útmutatóval, amely átvezeti Önt a teljes folyamaton.A bodytite folyamatom jól halad 2 hét után. Nincsenek komplikációk.
Thitima Pitilit
Thitima Pitilit
16:19 01 Apr 23
A Rattinan Medical Centerben, aki megkapta a szolgáltatást, barátságos érzést kelt az ügyfelek számára. Figyelmes és adódó tájékoztatás, amit gyanítunk A hely tiszta, rendezett, szépen berendezett, nyugodt, nem túl feszült, amikor bejön szervizbe. A személyzet minden tagja nagyon barátságos. Ha találkozni szeretne, vagy problémái vannak, orvoshoz akar menni, akkor időpontot kérhet arra a napra, amikor az orvos megérkezik. Nagyon tetszik. Egyáltalán nem csalódott, hogy ide jött szervizbe. Nagyon szépen köszönjük
Kongkarn Thanthadilok
Kongkarn Thanthadilok
04:41 11 Jul 23
Nagyon jó, lenyűgözött.- kedves személyzet Mosolyogjon mindenki. akár a háziasszony- Nem árulok el túl sok tanfolyamot, ez tetszik.- Orvos szolgál Adjon ismereteket és magyarázza el a részletes eljárásokat a kezelési folyamat során- Elhelyezkedés, kényelmes közlekedés, tiszta, szép
shaun dickson
shaun dickson
14:54 23 May 24
Épp 3 hete csináltatták meg a gyomorhüvelyem, Rattinan első osztályú klinikán. A másodiktól kezdve, akivel az utógondozással beszéltünk, most felülmúlhatatlan.. Nagyon ajánlom ezt a klinikát bariátriai beavatkozásokhoz, és nagy köszönet a klinika személyzetének és természetesen Dr Panot és Dr. Suthipong a legjobbak a szakmában. Na jófogyókúrás utam és jól érzem magam!
Jarutad Chousakun
Jarutad Chousakun
05:05 12 Apr 24
Kényelmes közlekedés, nagy, tágas hely, sok műtő, közel a plázához, szép hely, biztonságos, finom ételek, könnyen megtalálható.
Mark Wonz
Mark Wonz
04:40 08 May 24
Nagyszerű tapasztalat a Rattinan Clinic-en 😊, minden folyamat nagyon világos és profi volt. Mivel a fedélzeten élek, és nincs sok időm, gondoskodtak arról, hogy a korlátozott időkeretem miatt azonnal megvizsgálják és kezeljék az ügyemet. Rendelkeznek egy dedikált utógondozási szolgáltatással is, amely műtét utáni nyomon követést biztosít, és a hét minden napján, 24 órában beszélgethet velük. Az eddigi tapasztalatok jók, és fontolóra venném, hogy a közeljövőben újra visszatérek.Erősen ajánlott!
Alexander Mirakyan
Alexander Mirakyan
07:25 11 Apr 23
Bárcsak eszembe jutna fotózni a rendkívül tiszta és gyönyörűen kialakított klinika belsejét. A személyzet és az egészségügyi szakemberek? A legjobb, olyan édes és udvarias. Sajnáljuk, de az ilyen típusú egészségügyi intézményeket nehéz megtalálni az államokban, és ha igen, akkor egy vagyonba fog kerülni, ha felkeres egyet. A nővérek és az orvosok nagyszerű munkát végeztek az eljárásaimmal. Kat, aki az egész csapatban koordinált és tanácsot adott nekem (még ha nem is a helyszínen), soha nem hagyott cserben. Ha kérdésem volt, világos kommunikációval és válaszokkal állt velem szemben. Nagyon elégedett vagyok a látogatásaimmal és az elvégzett eljárásaimmal. nem tudom eléggé megköszönni nekik. Örökre emlékezetes élmény számomra, hogy kényelmesen végeztem az első eljárásomat.
Charlotte Woolley (Charly)
Charlotte Woolley (Charly)
01:58 11 Aug 23
Nagyon hasznos volt minden kérdésemben, ami az eljárásom előtt és után volt.A személyzet mindvégig megnyugtató és profi volt. Maga a klinika nyugodt légkörű és tiszta. A Rattinan Clinic továbbra is segítőkész a műtét utáni kérdéseimben. Kíváncsian várom a teljes eredményt, amikor teljesen meggyógyultam
Jarrod Blewitt
Jarrod Blewitt
05:47 21 Apr 24
Volt itt egy konzultáció, de nem fogok folytatni az irodai környezet szervezettségének hiánya miatt, ami számomra elgondolkodhatna az itteni lehetséges munkákon. Azonban szeretném leszögezni, hogy nem végeztem semmilyen munkát, így nem tudok erről beszélni. Az emberek itt is nagyon kedvesek voltak, ezért választottam a 3 csillagot. Az első dolog, amit észrevettem, amikor beléptem, az a recepció volt, hogy teljes rendetlenség volt. Egy számítógép képernyője volt velem szemben, amelyen más betegek nevei és időpontjai voltak láthatók, amit úgy éreztem, a magánélet megsértése. Bemutattak a képhez/öltözőkhöz, ami tárolóhelyiségként is funkcionált. Az illetőnek véletlenszerű cuccokkal halmozott, rendezetlen énje körül kellett csapkodnia, hogy megtalálja az eldobható ruhadarabot a konzultációmhoz. Volt ott egy műanyag szék, amelyen cuccok voltak egymásra rakva, így felállva le kellett vennem a cipőmet. Ezután a köntösömben visszavezettek a hallba, és azt mondták, hogy egy külön váróteremben várjak teljesen felöltözött emberekkel. Nagyon kényelmetlenül éreztem magam, amikor csak egy köntöst viseltem az egész rendelő és a többi beteg előtt. Az első konzultáció remek volt, de aztán visszavezettek ugyanabba a váróterembe a bőrkonzultációmra, ahol sokan ültek. Közvetlenül a többi ember előtt el kellett mondanom az orvosnak, hogy mit szeretnék tenni. Tudom, hogy mindannyian azért vagyunk, hogy elvégezzük a munkát, de számomra ennek egy privát beszélgetésnek kellett volna lennie. Maga az iroda gyönyörű, mindenütt évekig tartó cuccok vannak felhalmozva. Ha asztetikán alapuló vállalkozást vezetek, az első dolog, ami miatt aggódom, az a ház eleje megjelenése. Ez és a magánélet hiánya között sok szempontból nem fogok haladni egy eljárással. A többi értékelés szerint nagyszerű munkát végeznek, így határozottan csalódott vagyok.
MissCattie Lim
MissCattie Lim
05:42 28 Feb 24
Kérjen időpontot, és várjon az orvossal a konzultációra. De az orvos elfelejtette az időpontot. és nem tájékoztatott előre Titokban elveszettnek érzem magam. Meg kell nézni, hogy legközelebb is így lesz-e 🥲
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️