A frontvonal csökkentése Törökországban

a frontvonal csökkentésének ára Törökország 1
Írta Manuella

A homlokredukcióként is ismert hajvonal-csökkentő műtét lehetővé teszi a páciensek hajvonalának csökkentését, és leggyakrabban olyan nőknél fordul elő, akiknek magas a hajvonaluk, gyakran hajhullás miatt. Tippjeink a sikeres törökországi hajvonal-csökkentéshez.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi hajszálredukcióról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a hajvonal csökkentés Törökországban?

A homlokredukció átlagos költsége Törökországban 1400 euró. Az eljárást általános érzéstelenítésben végzik, és 2 órán át tart. Az isztambuli tartózkodás időtartama 4 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. Az ár tartalmazza az altatást, a műtétet és a gyógyszeres kezelést. A végeredmény 3 hónapon belül látható.

A homlokvonal csökkentése1400 €
Férfi hajátültetés1800 €
Női hajátültetés2200 €
Homlokredukció1800 €

Mi az a homlokredukció?

A homlokredukciónak, homlokátalakításnak vagy fejbőrnövelésnek is nevezett homlokcsökkentő műtét Törökországban lehetővé teszi a páciensek számára a hajvonaluk csökkentését, a homlok magasságának csökkentését az arcvonások megváltoztatása nélkül. Leggyakoribb a nőknél, akiknek magas a hajvonaluk, gyakran hajhullás miatt.

Simulation de la réduction de la ligne frontale
A homlokredukció szimulációja

Törökország az orvosi turizmusban vezető szerepet tölt be Európában. Atörökországi hajvonalcsökkentő eljárás férfiak és nők esetében egyaránt általában néhány órát vesz igénybe, és általános érzéstelenítésben, ambulánsan végzik. A homlokon kijelölik az új hajvonalat, a sebész levágja a felesleges bőrt, és a fejbőrt az új hajvonalig leengedik.

A bemetszéseket stratégiailag úgy helyezik el, hogy a heg minél kevésbé legyen látható, így gyakorlatilag észrevehetetlen, mivel a haj eltakarja. Gyakori, hogy a hajhullás műtétet kombinálják az arc nőiesítő műtéttel.

Fotók előtte és utána

Műtét férfiak és nők számára

A műtét megkezdése előtt a sebész megrajzolja a várható műtét utáni gerincvonalat. A törökországi hajvonal-csökkentő műtétet ennek a vonalnak megfelelően végzik, és a hajvonal mentén bemetszést ejtenek.

A felesleges fejbőrt levágják és eltávolítják, a maradékot pedig az új hajvonalra nyújtják. Ha ez nem elegendő, szöveti tágítót használnak az új hajvonal eléréséhez. A fejbőrt varratokkal rögzítik a csonthoz, és a bemetszéseket összevarrják, a tetejére pedig kötszert helyeznek.

abaissement de la ligne frontale chez l'homme
A homlok süllyesztése előtti és utáni fotó

A bemetszéseket olyan helyre helyezik, ahol a haj visszanőhet, így a hegek láthatatlanok lesznek. Ahogy a haj visszanő, a hegek teljesen eltűnnek a szem elől.

Ön HIV-fertőzött? Külön klinikát tartanak fenn Önnek, ahol a hajvonal leengedése az Ön és a személyzet számára teljes biztonságban történik.

A törökországi tartózkodás időtartama

A homlokredukciós műtét Törökországban ambuláns eljárás, amely körülbelül 1,5-2 órát vesz igénybe a műtőben. Amint a nyugtató hatása elmúlik, Ön távozhat. A műtét után azonban legalább 6 napig Törökországban kell maradnia.

Ez alatt az idő alatt a sebész ellenőrzi, hogy minden rendben van-e, és hogy a varratokat eltávolították-e. Ez általában 5-6 nap múlva történik meg – ekkor hazamehet.

A felépülési idő

3-6 hónapig tart, amíg a haj visszanő a hegen keresztül, ami azért fontos, mert elrejti a heget. A felépülési idő egyénenként változik, és van, aki már 2 nap után is visszatérhet a szokásos rutinjához. általában 6-7 napot vesz igénybe a normál tevékenységek folytatása, és eleinte némi duzzanatot és véraláfutást észlelhet a homlok tetején.

A fájdalmat fájdalomcsillapítókkal kezelik, és néhány nap múlva minden tünet megszűnik. A homlok tetején gyakori a zsibbadás, és a normális érzés általában 3-5 nap után visszatér.

A műtét utáni utókezelés

Íme néhány hasznos tanács az utókezeléssel kapcsolatban:

  • Az első néhány napban használjon jégpakolást a gyulladás és a véraláfutás enyhítésére. A jég hatékonyan csökkenti a duzzanatot.
  • Ne szedjen gyulladáscsökkentő gyógyszereket, mivel ezek fokozzák a vérzésre való hajlamot.
  • Folytassa az orvos által felírt fájdalomcsillapítók szedését.
  • A műtét után legalább két hétig kerülje a megerőltető fizikai tevékenységet, például a tornát, futást, úszást stb.
  • Egy ideig ne viseljen fejpántot vagy más kiegészítőt a fején.
  • Ne igyon és ne dohányozzon, mivel ez akadályozza a gyógyulási folyamatot.
photo avant apres d'abaissement de la ligne frontale chez la femme
Előtte és utána fotó a homlokleeresztésről

Sikeresség

A hajvonalcsökkentő eljárások sikerességi aránya nagyon magas, és a mellékhatások minimálisak, de tisztában kell lennie azzal, hogy a heg bizonyos frizuráknál látható lehet. Hajátültetéssel tovább csökkenthető az esetleges hegek megjelenése.

A hajvonalcsökkentő műtétek egyre népszerűbbek. Egyre több nő választja ezt az eljárást, és eddig még nem számoltak be halálos kimenetelű balesetről. A hajhullás miatti hajritkulás közvetlenül a műtét után előfordulhat, de ez csak átmeneti.

Simulation avant apres d'abaissement de la ligne frontale chez l'homme
Szimulált homloklejtés egy férfin

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

A homlokleeresztés általában biztonságos, de minden műtéttel kapcsolatban vannak ritka kockázatok. Ezek közé tartozik a zsibbadás, vérzés, véraláfutás, duzzanat, kellemetlen érzés és átmeneti vagy tartós hajhullás.

Ezért bízzon bennünk, hogy segítünk kiválasztani a megfelelő sebészt Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

A hajszálak csökkentése megengedett az iszlámban. Ez egy halal és nem haram műtét, mert orvosi előnyt nyújt és javítja az ember életminőségét.

Simulation de la réduction du front chez la femme
A homlokredukció szimulációja nők számára

A mozgáskorlátozottak (mozgáskorlátozottak) számára hozzáférési lehetőséget biztosítottunk, hogy kellemesebbé tegyük az élményt.

Az alternatívák

A kozmetikai sebészet Törökországban nem az egyetlen lehetőség. Fontolja meg ezeket a módszereket, mielőtt a sebészeti kezelést választja:

  • Hajbeültetés: A hajátültetés Törökországban lehetővé teszi, hogy a hajat a gyökér mentén ültessék be, nem pedig lefelé. Ezt a technikát a haj megvastagítására is alkalmazzák.
  • Hajformázás: A nagy homlokot elrejtheti a hajának ilyen módon történő formázásával. Természetesen ez egy nem műtéti módszer. Olyan frizurákat válasszon, amelyek eltakarják a homlok tetejét.

Ha nehezére esik a választás, mi segítünk, hogy a beavatkozás sikerrel járjon, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


GYIK – Gyakran ismételt kérdések

A hajvonal leengedése csökkenti a homlok méretét. Ez az eljárás harmonizálja és újra egyensúlyba hozza az arc vonalait. Különösen a férfiak esetében a hajvonal csökkentése kompenzálja a korral járó hajhullást és a kopaszodást.

A hajvonal csökkentő műtét Törökországban biztonságos. Előfordulhat azonban néhány kellemetlen, de enyhe és rövid ideig tartó mellékhatás: zsibbadás a homlok felső részén, kisebb vérzés, véraláfutás vagy duzzanat.

A hajvonal csökkentése nem fájdalmas eljárás, köszönhetően az általános érzéstelenítésnek és a minimális bemetszésnek. Némi kellemetlenséget ébredéskor és a műtétet követő napokban érezhet. A fájdalomcsillapítók ekkor elegendőek a fájdalom elfedésére.

Mivel a szőrtüszők a metszés alá kerülnek, a heget a haj természetes módon elrejti. A következő 6 hónap alatt a szövetek begyógyulnak, és egy év múlva a heg teljesen eltűnik.

A törökországi hajvonal csökkentés sikerességi aránya optimális. Mivel azonban a műtéteknél nincs zéró kockázat, a betegek nagyon kis százalékánál előfordulhatnak kisebb műtét utáni problémák, de ezek nem járnak súlyos következményekkel.

A hajvonal csökkentésére irányuló műtét 2 órán át tart. Mivel a beavatkozást általános érzéstelenítésben végzik, összesen 4 napot kell Törökországban töltenie, beleértve a műtétet követő egy éjszakát a kórházban, ahol orvosi felügyelet alatt kell maradnia.

A hajvonal csökkentésének eredménye azonnal látható. Mi több, az eredmények tartósak, mivel a homlokvonal egy életen át alacsony marad. Ezért garantáltan stabil és visszafordíthatatlan eredményt kap.

A nagy homlok csökkentése érdekében kipróbálhat egy rojtos frizurát vagy egy oldalválasztást, hogy csökkentse a homlok magasságát. Használhat sminket is, hogy árnyékot hozzon létre, vagy viselhet fejpántot vagy kalapot. A műtét még mindig hatékony megoldás.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️