Hasplasztika Spanyolországban

hasplasztika spanyolország 2
Írta Maria

Minden, amit a spanyolországi hasplasztikáról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Madridban vagy Barcelonában? Tanácsaink a sikeres spanyolországi hasplasztikához.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt aspanyolországi hasplasztikáról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészekkel. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A hasplasztika árai Spanyolországban

A hasplasztika átlagos költsége Spanyolországban 3900 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 3 500 € és 5 200 € között változhat. Fontos megjegyezni, hogy a sebész szakértelme, képzettsége és készségei függvényében változik a hasplasztika teljes költsége.

Izolált hasplasztika3900 €
Mini hasplasztika4100 €
Teljes hasplasztika4300 €
Lipo hasplasztika5200 €

A nők 64%-a szeretne változtatni a hasán. De mit is foglal magában ez pontosan? Milyen feltételek mellett kell elvégezni ezt a műtéti beavatkozást? Miért válassza Spanyolországot? A cikkben választ kaphat kérdéseire.

Előszó

Sok európai embernek vannak komplexusai a testével kapcsolatban. Az adatok szerint 39%-uk szeretne más hasat. A férfiak és a nők nem egyformák, ha erről a komplexusforrásról van szó.

Az emberek keresik a hasplasztikát :

  • Terhesség után;
  • Nagyobb súlyvesztés után;
  • Túlsúly után;
  • Hegek, striák stb. eltávolítására.

Mivel jár a hasplasztika?

A hasplasztika kozmetikai és helyreállító műtétnek minősül. A has megjelenésének javítására szolgál. Más néven dermolipektómiának vagy hasplasztikának is nevezik.

A műtét a hasat alakítja át. A sebész eltávolítja a felesleges zsírt és bőrt erről a testrészről. Segít továbbá a hasizmok megerősítésében is.

Elsősorban esztétikai okokból végzik. Lehet azonban funkcionális is.

A hasplasztika céljai a következők :

  • Az ezen a területen lévő felesleges zsírréteg csökkentése. Ez negyven év feletti férfiakat és nőket érint.
  • A bőrfelesleg csökkentése. Ez a terhesség után üdvözlendő. Ugyanez vonatkozik azokra is, akik éppen fogyókúráznak.
  • Az izmok feszesítése. Az izmok a terhesség alatt széthúzódnak.

Az ehhez a művelethez használt különböző technikák

A műtét előtt a plasztikai sebész klinikai diagnózist végez. Ez a szakasz lehetővé teszi a megfelelő technika meghatározását. Az orvos a döntést több paraméter alapján hozza meg:

  • A felesleges zsír súlya,
  • A bőr állapota,
  • Az izmok állapota stb.

A diagnózis felállítása után az orvos három technika közül választhat.

Izolált hasi zsírleszívás

Ezt a jó hasi izomtónussal rendelkező személyeknek szánják. Ez az eset a még fiatal páciensek esetében áll fenn. A bőrt még nem érintik változások vagy striák. A zsírleszívás ezért elegendő a tökéletes has helyreállításához.

Mini-hasplasztika

Ha a sebész felesleges bőrt észlel a has alsó részén, dönthet úgy, hogy mini-abdominoplasztikát végez. Ez a műtét a has zsírleszívással jár. A bőrt ezután helyileg távolítják el.

Teljes hasplasztika

Erre akkor van szükség, ha a hason nagyobb elváltozások vannak, például tónusvesztés, a bőr előrehaladott feszülése, a has megváltoztatása stb. Az orvos teljes műtétet végez.

A műtét több szakaszban történik:

  • A hasi terület zsírleszívása a zsírtömeg eltávolítására,
  • A felesleges szövetek eltávolítása,
  • A hasizmok megerősítése,
  • A bőrszövet eltávolítása,
  • A köldök áthelyezése stb.

Milyen az ideális jelölt profilja ennek a műtétnek?

Ez a fajta műtét olyan személyeknek van fenntartva, akik megfelelnek az alábbi feltételeknek:

  • 18 év feletti életkor,
  • Stabil testtömeggel rendelkeznek,
  • Jó egészségi állapotban.

A nők is alávethetik magukat ennek a műtéttípusnak terhesség után, függetlenül attól, hogy császármetszéssel vagy hüvelyi szüléssel szültek. Ebben az esetben a hasi műtét a zsírleszívás jobb alternatívája.

Hogyan működik a műtét?

A műtét előtt a páciensnek részt kell vennie egy utólagos konzultáción. Ez lehetőséget ad arra, hogy a páciensek megbeszéljék motivációikat és elvárásaikat. A has a hormonális egyensúlyhiány, a testsúlyváltozás vagy a menopauza következtében válhat csúnyává.

A plasztikai sebész orvosi vizsgálatot végez. Számos paramétert tanulmányoz, például a terület zsírmennyiségét, morfológiai adatokat, a hasizomzat övének tónusát stb.

A műtét előtt be kell tartania az orvos utasításait:

  • A műtét előtt egy hónappalhagyja abba a dohányzást: a dohányzás lassíthatja a gyógyulási folyamatot;
  • Hagyja abba az orális fogamzásgátlók szedését, ha véralvadási problémáktól szenved;
  • A műtét előtt 10 napig tilos aszpirint szedni;
  • A fiatal a műtét előtt 6 óránál többet ne egyen és ne igyon;
  • A bőr fertőtlenítése.

A műtétet gyakran általános érzéstelenítésben végzik. Ritka esetekben az orvos epidurális érzéstelenítést ajánlhat. Önt legalább 24 órára kórházba szállítják.

Két napig műtét utáni kötést kell viselnie. Ezt követően egy-két hónapig tartó gurtni váltja fel. A varratok két hét múlva eltűnnek.

A műtét utáni óvintézkedések

A műtét kétféle heg keletkezik:

  • Az első függőleges, és a szeméremcsontig húzódik. Ez a bőrfelesleg eltávolításából ered,
  • A második kör alakú és a köldök körül helyezkedik el.

A hegek a műtétet követő 12 hónapon belül érnek be. Két év múlva véglegesen eltűnnek. Ez idő alatt kerülje a napozást ezen a területen.

Fájdalmat érezhet fizikai megerőltetéskor. A fájdalomcsillapítók azonban csökkenthetik ezt a fájdalmat. Tervezzen 7-30 nap szabadságot a műtét előtt. Így elég jól lesz ahhoz, hogy újra munkába álljon.

Mennyibe kerül a hasplasztika Spanyolországban?

Spanyolországban a hasplasztika átlagos költsége 3500 és 5200 euró között van. A végső számla az ellátás minőségétől, a műtét hosszától, a műtét típusától, valamint a klinika és az altatóorvos díjazásától függ.

coordinatrice à Istanbul

Miért válassza Spanyolországot hasplasztikára?

Az ár az első érv, amelyet a Spanyolországba utazó betegek felhoznak. A plasztikai sebészet esetében az ország mindenekelőtt a szolgáltatások minőségével tűnik ki. Az orvosi turizmus fejlődésével az utazási irodák az ilyen típusú ügyfélkörhöz igazítják kínálatukat.

Ha tehát ebben az úti célban szeretne műtétet végeztetni, a legjobb, ha közvetlenül egy erre szakosodott ügynökségen keresztül megy. Ők gondoskodnak a transzferről a repülőtérről a szállodába. Az ügynökség műtét utáni támogatást is nyújt.


Ha nehezen dönt, mi segítünk, hogy a műtét sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️