A 6 Pack zsírleszívás ára Tunéziában

ár hasi metszés tunisie 1
Írta Maria

Hasonlítsa össze Tunisz, Tunézia hasmaratásának átlagos költségeit. A hasi maratás ára 3200 eurótól kezdődik.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a 6 PACK zsírleszívásról Tunéziában , és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A hasi maratás ára Tunéziában

Tunézia városában a hasi maratás átlagos ára Tuniszban 3600 €. Az Ön igényeitől függően az ár 3200 euró és 4000 euró között változhat.

EljárásÁr Tunézia
Hasi maratás3600 €

Mi az a Six Pack?

A hasi maratás műtét, más néven hasi vésés egy olyan kozmetikai sebészeti beavatkozás, amely lehetővé teszi, hogy tökéletes hasi definíciót érjen el pillanatok alatt. Ez a “csokoládészelet” vagy “6pack” néven ismert.

A tunéziai Tuniszban számos klinika kínál hasi metszést a nemzetközi pácienseknek, amely magán a beavatkozáson kívül számos egyéb szolgáltatást is magában foglal. A páciensek például a repülőtér, a szálloda és a klinika közötti szállítást, a kórházi elhelyezést, a tolmácsot, a személyes esetmenedzsert, a műtét előtti és utáni ellátást, sőt még a szállodai elhelyezést is igénybe vehetik.

A hasi maratás világszerte az egyik legjobban választott szépészeti/plasztikai sebészeti eljárás. Tuniszban, Tunéziában számos olyan sebészt talál, aki erre az eljárásra specializálódott. Számos klinika kínál minimálisan invazív hasi maratást a legmodernebb orvosi berendezésekkel. Ez rövidebb felépülési időt és nagyobb sikerességi arányt jelent.

Bár sok orvosi létesítmény és sebész közül választhat, ez nem jelenti azt, hogy mindegyik jó választás az Ön számára. Ahhoz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a legjobb döntést hozza meg, számos kérdést tehet fel a sebésznek, mint például:

  • Van szakvizsgája? Tagja-e valamely plasztikai sebészeti egyesületnek vagy társaságnak?
  • Hány éves tapasztalattal rendelkezik a plasztikai/plasztikai sebészet területén? Hányszor végzett már hasi vésést?
  • Milyen előnyei és hátrányai vannak a hasi vésésnek? Mik a kockázatok és szövődmények?
  • Mire számíthatok a műtét után?
  • Mit tegyek, ha nem vagyok elégedett a hasi vésés eredményével?
  • Mennyi ideig kell maradnom a lábadozásra?
  • Mi történik, ha a hasi vésés során valami rosszul sül el?
  • Mi történik, ha hazamegyek, és rájövök, hogy valami baj van a hasi véséssel?

Tunézia gyorsan a hasi gravírozás egyik legkedveltebb célpontjává vált. Az ország évről évre egyre több orvosturistát vonz, akik azért jönnek ide, hogy élvezzék a magas színvonalú orvosi ellátást, a magasan képzett egészségügyi személyzetet és a jól megérdemelt szabadságot a gyönyörű Tunéziában.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️