A septorhinoplasztika ára Tunéziában

septorhinoplasztika tunézia ár 1
Írta Erika

Minden, amit a tunéziai septorhinoplasztikáról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres septorhinoplasztikához Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai septorhinoplasztikáról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A septorhinoplasztika ára Tunéziában

A septorhinoplasztika átlagos költsége Tunéziában 2800 €. Az Ön igényeitől függően az ár 2 200 € és 3 400 € között változhat.

EljárásÁr Tunézia
Szeptorhinoplasztika2800 €

Mi az a septorhinoplasztika?

A tunéziai szeptorhinoplasztika az orrsövény (híd) korrekciójára és rekonstrukciójára irányuló plasztikai műtét, amely esztétikai és orvosi céllal történik. Ez a különbség a rhinoseptoplasztika és az egyszerűbb orrplasztika (amely kizárólag az orr esztétikai javítását célozza) vagy a septoplasztika (amely kizárólag orvosi céllal korrigálja és rekonstruálja az orrot) között. Ez az eljárás adja a legjobb eredményeket az orr átformálásában és enyhe rekonstrukciójában.

Mire használják?

Szigorúan orvosi szempontból a tunéziai septorhinoplasztikát általában az orrsövényferdüléssel kapcsolatos bármilyen probléma kezelésére végzik. Az egyéb lehetséges problémák közé tartozik

  • légzési nehézségek, amelyeket az elferdült orrsövény okozta elzáródás okozhat
  • elalvási nehézségek
  • szájszárazság a szájlégzés miatt
  • rhinorrhoea (gyakori orrvérzés)

Esztétikai szempontból bármilyen típusú hiba korrigálható; az esztétikai orrjavításnak több típusa létezik.

Hogyan működik?

A műtét előtt helyi érzéstelenítést vagy általános érzéstelenítést kap.

A szeptoplasztika során a sebész bemetszést ejt az Ön orrsövényén. Ha az átalakítás viszonylag egyszerű, a sebész képes lesz a septumot anélkül is átpozícionálni, hogy azt előbb meg kellene mozgatnia. Ellenkező esetben a sebésznek el kell távolítania a septumot, ki kell egyenesítenie és vissza kell helyeznie az orrba. A sebész ezután összevarrja az orrot.

Az orrplasztika lehet zárt eljárás (az orr belsejében lévő bemetszésen keresztül) vagy nyitott eljárás (az orr tövénél lévő bemetszésen keresztül). A műtét után külső gipszgipsz kerül az orrára, amelyet kevesebb mint egy héttel a beavatkozás után eltávolítanak.

Hogyan készülhetek fel a műtétre?

A műtét előtt :

  • Időzítsen időpontot a sebésszel, hogy megbeszéljék a műtétet, a várható eredményeket és az Ön kórtörténetét;
  • Végeztessen EKG-t, vérnyomást, vérvizsgálatot és vizeletvizsgálatot;
  • Ha dohányzik, hagyja abba a dohányzást, és szedjen véralvadásgátlót és vérlemezkeaggregáció-gátlót, hogy elkerülje a műtét alatti szövődményeket (például epistaxis).

Műtét utáni ellátás

A műtétet követően egy napig kórházban marad. A teljes felépülés azonban több hónapot is igénybe vehet (egyes esetekben három hónaptól akár egy teljes évig is eltarthat). Elég gyakori, hogy a műtétet követő héten némi fájdalmat érez az orrában és néhányszor orrvérzés jelentkezik.

A műtétet követő napokban kerülje a dohányzást. Kerülje a megerőltető fizikai tevékenységet, alvás közben tartsa felfelé a fejét, és a műtét után egy ideig ne fújja az orrát.

A tunéziai septorhinoplasztika után körülbelül egy héttel visszatérhet a munkába. A plasztikai sebész általában rendszeres ellenőrzéseket javasol a gyógyulási folyamat nyomon követése érdekében.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Erika

A nevem Erika. Több mint 10 év orvosi kutatás után úgy döntöttem, hogy 2018-tól a tudományos és orvosi írásnak szentelem magam. Különböző területekre kiterjedő szakértelmet alakítottam ki, mint például a kozmetikai, fogászati, bariátriai és szemészeti sebészet. Ez az új irány lehetővé teszi számomra, hogy megosszam tudásomat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️