A frontvonal csökkentése Tunéziában

a frontvonal csökkentésének ára tunis 1
Írta Maria

Tunéziában egyes sebészek homlokredukciót végeznek, hogy arányosabb hajvonalat és homlokot hozzanak létre. Tudjon meg többet a hajvonalcsökkentésről.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt atunéziai hajvonal-csökkentésről, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A hajvonal csökkentés ára Tunéziában

Tunéziában Tuniszban a hajvonal csökkentés átlagos költsége 1400 €. Az Ön igényeitől függően az ár 1 200 € és 1 600 € között változhat.

EljárásokÁr Tunézia
A hajvonal csökkentése1400 €

Mi az a hajvonal csökkentés?

A hajvonal-süllyesztés egy körülbelül kétórás sebészeti beavatkozás, amely a hajvonalat lejjebb viszi a homlokon, csökkentve annak méretét. Ezt az eljárást leggyakrabban azok a nők kérik, akik elégedetlenek homlokuk hosszával, és akiknek esztétikailag előnyös lenne egy alacsonyabb hajvonal.

Az alacsonyabb hajvonal kialakítását kérő nőknek szinte mindig ugyanaz a problémájuk: homlokuk méretével kapcsolatos komplexusuk van. Általában ez a fajta probléma életük nagy részében állandó személyes frusztráció és szégyenérzet forrása volt. Ez egy nagyon személyes probléma, amely zavart okozhat és befolyásolhatja az önbecsülést.

Sok esetben a magas hajkoronával rendelkező nők különböző frizurákkal, sálakkal vagy kalapokkal próbálják eltakarni homlokukat. Szerencsére a homlokletörés egy hatékony műtéti eljárás, amelynek célja, hogy segítsen azoknak a nőknek, akik a kiegyensúlyozottabb arcarányok elérése érdekében szeretnék lejjebb helyezni a hajvonalukat.

Lásd még: Hajvonalcsökkentés Törökországban

Milyen előnyei vannak a hajvonal-süllyesztésnek?

A hajvonal-süllyesztési eljárásunk számos előnnyel jár azon nők számára, akik a homlokukon lejjebb szeretnék áthelyezni a hajvonalukat. A páciensek többsége számára a hajvonal leengedése :

  • A homlok méretét ¾ hüvelykkel vagy annál nagyobb mértékben csökkentheti.
  • Általában körülbelül 2 órát vesz igénybe
  • Javítja az arc arányait
  • A bemetszés jól elrejthető
  • A felépülési idő rövid és az eredmények gyorsak.
  • Javíthatja az önbecsülést és az önbizalmat.

A legjobb kozmetikai eredmény érdekében Dr. Houssock javasolhat természetes hatású hajátültetést a hajvonal előretolására vagy a látható hegmaradványok elfedésére.

Ki a jelölt a hajvonal csökkentésére?

A legtöbb nő, akinek magas a hajvonala és jó a bőr rugalmassága, potenciálisan jelöltje lehet a hajvonalcsökkentő eljárásnak. Mivel az eljárás elvégzéséhez általános érzéstelenítésre van szükség, a pácienseknek jó általános egészségi állapotban kell lenniük a szövődmények elkerülése érdekében.

Azokat, akiknek nehézségeik vannak a rendellenes hegesedéssel és a sebgyógyulással, arra lehet ösztönözni, hogy más lehetőségeket is fontolóra vegyenek. Az egyetlen módja annak, hogy megtudja, alkalmas-e a homlokredukciós műtétre, ha időpontot kér egy személyes konzultációra Dr. Houssockkal.

A találkozón a sebész elvégzi a teljes orvosi értékelést, megvizsgálja a hajvonalát, megbeszéli az aggodalmait, és meghatározza, hogy a hajvonal csökkentése a legjobb megoldás-e az Ön számára.

Lehetséges a homlokredukció műtét nélkül?

Sajnos a homlokredukcióra nincs műtét nélküli lehetőség. A páciensek választási lehetőségei a hajátültetésre, a hajvonalcsökkentő műtétre vagy a hajvonalcsökkentés és a hajátültetés kombinációjára korlátozódnak.

A hajátültetés a sebészetileg legkevésbé megterhelő lehetőség; azonban azok a betegek, akik a hajvonal ¾ hüvelykkel vagy annál nagyobb mértékben szeretnék előrevinni, általában jobban járnak a hajvonal-csökkentő műtéttel.

Mire számíthatok a hajvonal-csökkentő műtét során?

A hajvonalcsökkentő műtét kiváló lehetőség a jól megválasztott páciensek számára, hogy akár két óra alatt alacsonyabb hajvonalat érjenek el. A műtétet altatásban, altatásban végzi el szakorvosunk a minősített sebészeti központunkban.

A fejbőrt a hajvonalnál lévő bemetszésen keresztül előrevisszük, és a felesleges homlokbőrt eltávolítjuk. A hajvonal ezután lejjebb kerül a homlokon, általában ¾ hüvelykkel lejjebb, vagy esetleg többel, az Ön igényeitől függően. Az eljárás metszése általában elrejthető a hajvonal mentén a természetes megjelenés érdekében.

A beavatkozás után sok páciensünk örül új hajvonalának megjelenésének, és megújult önbizalmát fejezi ki.

Milyen a gyógyulási folyamat a hajvonal csökkentését követően?

A műtét utáni első néhány napban a felépülés során gyakori a homlok enyhe duzzanata és zsibbadása. A műtét előtt sebészünk teljes körű műtét utáni utasításokat ad, amelyeket a jó gyógyulás elősegítése érdekében szorosan be kell tartani.

A legtöbb páciens már a műtétet követő napon hajat tud mosni, és sokan néhány nappal később visszatérnek a munkahelyükre. Körülbelül egy hét elteltével a varratokat általában eltávolítják.

Bár a gyógyulási idő páciensenként eltérő lehet, a gyógyulás általában két-három hetet vesz igénybe. Fontos, hogy kerülje a nehéz emelést és más megerőltető tevékenységeket, amíg a sebész azt nem mondja, hogy újra folytathatja azokat. Egyes betegeknél egy utólagos hajátültetési eljárás lehetővé teheti a hajvonal további csökkentését, ha szükséges.

Amint teljesen felépült, és a bemetszés begyógyult, élvezheti új kinézetét. A heg megjelenésének idővel tovább kell javulnia.

A páciensek többsége számára a hajvonal kiigazítása gyönyörűen kiemeli arcvonásaikat, és új önbizalmat ad nekik. Emellett sokféle új frizurát is élvezhetnek, és többé nem kell megpróbálniuk sálakkal és kalapokkal elrejteni a homlokukat.

Látható lesz a homlokredukció hege?

A páciensek többségénél a homlokredukciós eljárás bemetszése a hajvonalban elrejthető, így az eredmény természetesnek tűnik. Az eljárás kezdetén és a gyógyulás korai szakaszában a bemetszés látható lehet.

Ha azonban a metszés teljesen begyógyult és a hegszövet beérett, a maradék heg általában nehezen észrevehető. Ha a páciens a heg nagyobb mértékű fedését szeretné, a további álcázás érdekében természetes hatású hajbeültetések végezhetők.

Hogyan számolják ki a műtét árát?

A hajszálcsökkentő műtét a páciens igényeihez igazodóan nagyon személyre szabott, és a pontos költség meghatározása előtt számos tényezőt kell felmérni. Az árbecsléseket általában a következő kritériumok határozzák meg:

  • A hajvonal előrehaladásának távolsága
  • az eljárás összetettsége
  • A hajátültetés lehetséges költségei (a műtét alatt és/vagy után)
  • Az altatási költségek
  • Klinikai és sebészi díjak
  • Műtét utáni gyógyszeres kezelés

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️