Septorhinoplastie Törökországban

septorhinoplasztika 2 1 1
Írta Erika

A törökországi szeptorhinoplasztika az orr és az orrsövény helyreállítását is magában foglalja.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a törökországi septorhinoplasztikáról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A septorhinoplasztika ára Törökországban

A Törökországban, Isztambulban végzett szeptorhinoplasztika átlagos költsége 2300 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1 700 € és 2 900 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
Septorhinoplasztika2300 €

Mi az a septorhinoplasztika?

Gyakran van szájszárazsága? Horkol? Amikor megpróbál az orrán keresztül lélegezni, nehezen vagy egyszerűen lehetetlennek találja? Ha igen, akkor orrplasztikára, pontosabban szeptorhinoplasztikára lehet szüksége.

A szeptorhinoplasztika az orrplasztika (más néven orrplasztika) és az orrsövény (más néven szeptumplasztika) javítását is magában foglalja. A septum az a kis szövetfal, amely elválasztja az orrlyukakat.

A septorhinoplasztika akkor lehet szükséges, ha a septum atipikusan elmozdult, vagyis ha el van ferdülve. Talán kíváncsi, mit jelent az orrsövényferdülés, azaz amikor az orrszelvény orrfalának fala meghajlik vagy meggörbül, megakadályozva a levegő egy részének átjutását.

Olvassa el még: Az orrplasztika ára Törökországban

Szeptorhinoplasztikára akkor is szükség lehet, ha az orra sérülés, például trauma miatt torzult el. Azok is alávethetik magukat ennek a műtétnek, akik vonzóbb orrot szeretnének. A korábbi orrműtétekkel kapcsolatos problémák kijavítása érdekében is alávetheti magát ennek a műtétnek. A septorhinoplasztikával könnyebben fog tudni lélegezni, és vonzóbb lesz az orra.

A szeptorhinoplasztika technikái

A törökországi septorhinoplasztikának kétféle megközelítése van;

  • Nyílt megközelítés: A nyitott septorhinoplasztikát Törökországban általában azért végzik, hogy a klinikai központ orvosa könnyebben hozzáférjen a megműteni kívánt területhez. A nyílt megközelítésnél a columella szélességében egy bemetszést ejtenek, és a bőrt megemelik, így nagyobb a láthatóság és a tökéletesség. Ennek a megközelítésnek számos előnye van, mivel a sebész hozzáférhet az orr teljes szerkezetéhez, beleértve az orrhegyet is. Erre a megközelítésre gyakran van szükség a revíziós septorhinoplasztika során a műtéti hibák vagy más esztétikai vagy szerkezeti problémák kijavítása érdekében. Ez a megközelítés olyan betegeknél is alkalmazható, akiknél az orr kiterjedtebb rekonstrukciójára van szükség.
  • Zárt megközelítés: Ez általában úgy történik, hogy az orrlyuk belseje felől hatolnak be a módosítandó területekre. A zárt septorhinoplasztika alkalmas lehet kisebb korrekciók és módosítások elvégzésére. Ez a megközelítés kevésbé invazív, ami rövidebb gyógyulási időt és kisebb duzzanatot jelent. Mivel a bemetszések az orrlyukak belsejében készülnek, nem marad látható heg. A zárt septorhinoplasztikát általában olyan pácienseknél végzik, akiknél csak az orrhegy kis mértékű rekonstrukciójára van szükség.

Szeptorhinoplasztika Törökországban

A plasztikai sebészet nagyon népszerűvé vált Törökországban, különösen a septorhinoplasztika, mivel a török sebészek nagy tapasztalattal rendelkeznek, különösen a septorhinoplasztika terén. Bizonyított tény, hogy a török plasztikai sebészek gazdag információiknak köszönhetően természetes hatású septorhinoplasztikai eredményeket érnek el. Az isztambuli septorhinoplasztikai beavatkozás után pácienseink élvezettel sétálgatnak a városban, mivel a vásárlás Isztambulban nagyon kedvező árú, ahogyan a septorhinoplasztika költsége is.

Olvassa el továbbá: A másodlagos orrplasztika ára Törökországban

Törökországban a septorhinoplasztika műtét általában 1-2 órát vesz igénybe, és általános érzéstelenítésben végzik. Utókezelési szolgáltatásunk a nap 24 órájában, a hét 7 napján áll rendelkezésére törökországi tartózkodása alatt, ha a septorhinoplasztika után bármilyen fájdalmat vagy kellemetlenséget tapasztalna.

A törökországi septorhinoplasztika előnyei

Az isztambuli septorhinoplasztikához kapott kezelési csomag mindent tartalmaz, amire szüksége lehet, és a legjobb árgaranciával jár:

  • Ingyenes konzultáció
  • Szeptorhinoplasztikai műtét Isztambul egyik legjobb sebészével
  • 6 éjszakás tartózkodás egy 4 csillagos szállodában
  • 1 éjszakás kórházi tartózkodás
  • Minden transzfer személygépkocsival
  • Személyes asszisztens
  • Különleges kedvezmény csoportok számára
  • Ingyenes ellenőrzés és időszakos nyomon követés

Szeptorhinoplasztika utáni felépülés

A septorhinoplasztika utáni felépülési időszak alatt a páciensnek türelmesnek kell lennie, mivel lassú és megterhelő lesz. Közvetlenül az isztambuli septorhinoplasztika után a páciens az orrára ragasztott orrsínnel ébred, és az orvos által alkalmazott technikától függően valószínűleg orrtampont helyeznek bele.

Három nappal a zárt vagy nyitott septorhinoplasztika után normális, hogy a páciensek némi fájdalmat éreznek. A véraláfutás és a duzzanat szintén teljesen normális a septorhinoplasztika korai gyógyulási időszakában. A legtöbb véraláfutás és duzzanat az első hónapon belül eltűnik, de körülbelül egy évbe telik, amíg a betegek teljesen felépülnek a septorhinoplasztikából.

Olvassa el továbbá: Az etnikai orrplasztika ára Törökországban

A klinika orvosa megkérheti, hogy a műtét után néhány hétig tartson be bizonyos utasításokat, hogy csökkentse a vérzés és a duzzanat kockázatát. A műtét nehézségétől függően előfordulhat, hogy a páciensnek nincs szüksége az összes ilyen utasításra:

  • Amikor alszik, aludjon 2 vagy 3 párnával, hogy a feje megemelkedjen.
  • A septorhinoplasztika után néhány hétig a betegek nem fújhatják az orrukat.
  • Olyan ruhákat viseljen, amelyek elöl összeérnek, például cipzárral vagy gombbal; ne viseljen olyan ruhákat, például ingeket, pulóvereket vagy kapucnis pulóvereket, amelyeket a fejére kell húznia.
  • A műtét után három héttel a véraláfutásoknak és a duzzanatnak csökkennie kell.
  • Legfeljebb öt hétig, hogy elkerülje az orrvérzés kialakulását. Kerülje az olyan megerőltető tevékenységeket, mint az aerobik és a kocogás.
  • 4-6 héttel később a betegek elkezdhetik a megerőltető tevékenységeket.

A septorhinoplasztika eredményei:

a septorhinoplasztika után 3-6 hónappal az eredmény kezd megmutatkozni :). Mindig lehetséges, hogy a porc és az anyag idővel elmozdul vagy átalakul. Különböző változások még egy évig vagy még tovább is előfordulhatnak a törökországi septorhinoplasztika után.

A legtöbb páciens úgy találja, hogy a septorhinoplasztikai eljárás segít enyhíteni az olyan tüneteket, mint például a légzési nehézségek, amelyeket az elferdült septum okoz. A szeptorhinoplasztikától várható javulás mértéke egyénenként változó.

Egyes betegek úgy találhatják, hogy a műtét után is vannak tüneteik, és úgy dönthetnek, hogy egy második septorhinoplasztikát végeznek orruk és orrsövényük további javítása érdekében.

Törökország nagyon népszerű országgá vált a plasztikai sebészet megfizethető árai miatt, és mert a török plasztikai sebészek nagyon tapasztaltak abban, amit csinálnak. Amikor a páciensek összehasonlítják a septorhinoplasztikai eljárás árát a saját országukban alkalmazott árakkal, rájönnek, hogy Törökországban nagyon megfizethető, és hogy az orvosok minősége nagyon magas. Tehát ez egy win-win helyzet. Mivel az ide érkező pácienseket mi operáljuk, az olyan eljárások, mint a septorhinoplasztika eredményei természetesnek tűnnek.

Olvassa el továbbá: Az ultrahangos orrplasztika ára Isztambulban

Minden páciensnek személyre szabott kezelési terv áll rendelkezésére, amely az életkorán, az orrszerkezetén és a műtét elérhetőségén alapul.

A septorhinoplasztika műtét előtti és utáni utasításai

Az alábbi utasítások a septorhinoplasztika műtét előtt és után követendő általános információk. A törökországi sebész által a septorhinoplasztika műtét után adott utasításokat be kell tartani.

Műtét előtti utasítások

Fontos megjegyzés:
A műtétet ELMARAD, ha fennáll annak a lehetősége, hogy a páciens terhes vagy bármilyen egészségügyi problémája van (az altatóorvos ellenőrzi, mielőtt a pácienst a műtőbe viszi).

Két héttel a műtét előtt:

  • Hagyja abba az alkoholfogyasztást és a dohányzást. A nikotin befolyásolja a vérkeringést, ami befolyásolhatja a műtét eredményét, és növelheti az altatásból eredő komplikációk kockázatát.
  • Ne szedjen semmilyen ibuprofent (Advil, Motrin), aszpirint, gyulladáscsökkentőt vagy E-vitamint tartalmazó készítményt.

Egy nappal a műtét előtt:

  • ÉJFÉL UTÁN NE EGYEN ÉS NE IGYON SEMMIT.

A műtét napján:

  • A betegek zuhanyozhatnak, mielőtt a kórházba mennek
  • A betegek ne viseljenek sminket. A hajukon nem lehet semmilyen termék, a körömlakkot és a műszempillákat el kell távolítani.
  • A betegek hozzanak magukkal egy táskányi laza ruhát és kényelmes cipőt.
  • A betegek ne viseljenek ékszert és ne hozzanak magukkal értéktárgyakat.

Műtét utáni utasítások

  • A betegeknek két hétig nem szabad dohányozniuk és alkoholt fogyasztaniuk.
  • A betegek egy hétig nem moshatják meg az orrukat.
  • Az orrsínt a záróvizsgálatig tartsa magánál
  • A betegek a műtét napján és utána is sétálhatnak, de a vérrögök elkerülése érdekében gyakran mozgassák a lábukat.
  • Az első néhány napban normális, hogy fáradtnak érzi magát.
  • Minden gyógyszert a sebész utasításai szerint szedjen.
  • A műtétet követő 24 órában kellemetlen érzés a bemetszések körül.
  • Egy hétig véraláfutás és duzzanat várható, és 6-12 hónapig is eltarthat, amíg a végleges eredmény láthatóvá válik.
  • A vizsgálat után ragasztószalagok lesznek a helyén. Tartsa őket tisztán és szárazon 5 napig, majd eltávolíthatja őket.
  • Eleinte gyorsan zuhanyozhat háttal a víznek, a fertőzések elkerülése érdekében a bemetszéseket teljesen szárazon tartva.

A septorhinoplasztikán átesett betegek éjszakára kórházban maradnak, és a műtétet általános érzéstelenítésben végzik. Nagyon fontos, hogy a páciensek kövessék a plasztikai sebész utasításait, hogy a gyógyulási folyamat zökkenőmentesen menjen végbe.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


A szerzőről

Erika

A nevem Erika. Több mint 10 év orvosi kutatás után úgy döntöttem, hogy 2018-tól a tudományos és orvosi írásnak szentelem magam. Különböző területekre kiterjedő szakértelmet alakítottam ki, mint például a kozmetikai, fogászati, bariátriai és szemészeti sebészet. Ez az új irány lehetővé teszi számomra, hogy megosszam tudásomat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️