All-on-8 Törökországban

mind a 8 Törökország 1
Írta Manuella

Az All-on-8 Törökországban a megfelelő megoldás az Ön számára, ha költséghatékony megoldást keres a teljes fogpótlásra. Ez a legmegfizethetőbb módja mosolya helyreállításának.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a törökországi All-on-8 mű tétekről, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyi az All-on-8 ára Törökországban?

Törökországban, Isztambulban egy All-on-8 átlagos költsége 7000 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 6 000 és 8 000 euró között változhat.

EljárásÁr Törökország
All-on-87000 €

Mi az az All-on-8?

Az All-on-8 Törökországban a megfelelő megoldás az Ön számára, ha költséghatékony megoldást keres a teljes fogpótlásra. Ez a legmegfizethetőbb módja mosolya helyreállításának.

A 8 fogászati implantátum 8 fogászati implantátum beültetéséből áll minden egyes fogívbe. A fejlett fogászati technológiának köszönhetően az ívekre helyezendő fogpótlás szilárd alapot kap a fogimplantátumok formájában. Ez lehetővé teszi a fogászati implantátumok azonnali működését. Ez a törökországi fogászati kezelési eljárás magában foglalja a hátsó fogakra helyezett implantátumok megdöntését, hogy a lehető legjobban ki lehessen használni a rendelkezésre álló fogcsontot.

Az All-on-8 fogászati implantátumkezelés Törökországban azoknak a pácienseknek ajánlott, akik természetes fogaik több mint 80%-át elvesztették, hogy végleges, biztonságos és rendkívül esztétikus fogászati megoldást kapjanak. Ön egészséges új fogsorhoz jut, hogy ismét megfelelően étkezhessen és rághasson.

Egyesült Királyság25000 €
Egyesült Államok27000 €
Kanada26000 €
Törökország7000 €

Tartózkodás időtartama: 1 nap

Megjegyzés: a fogászati implantátum beültetése legfeljebb 3-4 órát vesz igénybe. A páciensnek azonban a műtét utáni konzultáció miatt néhány napot Isztambulban kell maradnia. A műtét után körülbelül 3 hónapig tart, amíg a száj gyógyul. Ez idő alatt a csont és az íny alakja megváltozik, hogy alkalmazkodjon az új implantátumhoz.

Az All-on-8 fogászati implantátumok előnyei Isztambulban, Törökországban

  • A hagyományos fogsorokkal ellentétben az implantátummal támogatott fogsorok népszerűek tartósságuk miatt, és jelentősen jól megépítettek. Megfelelő szájhigiénia mellett az implantátumok egy életen át tarthatnak.
  • Az All-on-8 fogászati implantátumok Törökországban minimális műtéti beavatkozást igényelnek, és gyors eljárás, gyors felépüléssel, ellentétben más hagyományos lehetőségekkel, amelyek több előkészítő ülést igényelnek, mielőtt a műfogsor ténylegesen beilleszthető lenne rájuk.
  • Az All-on-8 fogpótlást 3-4 óra alatt fel lehet szerelni az új fogakkal, ami azt jelenti, hogy egyetlen nap alatt gyönyörű mosolya lehet!
  • Az all-on-8 fogpótláshoz nincs szükség csontpótlásra
  • Természetesen ehet és beszélhet, és úgy érezheti magát, mint fiatal korában.
  • A fogorvosok és a személyzet folyékonyan beszél franciául, olaszul, spanyolul és németül
  • Konzultáció és utókezelés a fogorvosokkal, diagnosztika és fordítás is biztosított
  • Egy gyönyörű város, amelyet orvosi turizmus célpontjaként választhat, valóban meleg és gondoskodó vendégszeretettel

Lásd még: All-on-4 Törökországban

A szükséges műtét előtti vizsgálatok listája

  • 3D/CT szkennelés
  • CAD/CAM
  • Digitális röntgenfelvételek
  • A fogászati installációs modellek tesztelése

Megjegyzés: A laboratóriumi vizsgálatokat legalább 7-10 nappal a beavatkozás előtt végzik el. A képalkotó vizsgálatok és a fogászati modellezés segít a fogorvosnak elemezni az Ön fogainak elrendezését.

Miért érdemes Törökországban elvégeztetni az All-on-8 kezelést?

Évente több ezer páciens választja és utazik Törökországba fogászati implantátum beültetésre. Isztambul a fogászati kezelések népszerű célpontja, mivel itt olyan magas színvonalú fogászati eljárások állnak rendelkezésre, mint a legtöbb fejlett európai országban, de jóval alacsonyabb áron.

További okok, hogy Isztambult válassza :

  • Fejlett fogászati technológia és minőségi orvosi létesítmények
  • Jól megalapozott orvosi turisztikai piac
  • Speciális kozmetikai fogászat
  • Egész évben kiváló időjárás
  • Meleg és barátságos kultúra
  • Gyakori oda-vissza járatok minden országból

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️