All-on-8 árak Magyarországon

minden a 8 prix hongrie 1
Írta Émilie

Az all-on-8 fogászati implantátumok Magyarországon újszerű sebészeti megoldást jelentenek azon betegek számára, akik elvesztették a legtöbb vagy az összes fogukat. Az All-on-8 protézis alkalmas a páciens felső és alsó állkapcsának teljes fogsorának pótlására.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a magyarországi All-on-8 műtétekről, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Az All-on-8 ára Magyarországon

Az All-on-8 műtét átlagos költsége Magyarországon Budapesten 7000 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 6500 € és 7500 € között változhat.

EljárásÁr Magyarország
All-on-87000 €

Mi az az All-on-8?

Az All-on-8 fogászati implantátumok Magyarországon egy újszerű sebészeti megoldást jelentenek azon páciensek számára, akik elvesztették a legtöbb vagy az összes fogukat. Az All-on-8 fogpótlás alkalmas a páciens felső és alsó állkapcsának teljes fogsorának pótlására.

Mivel ennél a fogpótlási technikánál az implantátumokat stratégiailag és bizonyos szögekben helyezik el, nyolc titánimplantátumra van szükség a megfelelő stabilitás és szilárdság biztosításához. Nincs többé imbolygó kivehető protézis és csökkent rágás! A nyolc fogpótlás helyreállítja az elvesztett rágási funkciót, így Ön újra élvezheti kedvenc ételeit.

Az all-in-one fogsor előnyei Magyarországon

A magyarországi all-on-8 implantátumok számos előnyt kínálnak a pácienseknek, amelyek közül a javuló esztétika, a tartósság és a természetes rágási funkció a legfontosabbak.

  • Az all-on-8 fogpótlás Magyarországon tökéletes megoldást jelent azon páciensek számára, akik elvesztették az összes fogukat a felső vagy alsó állkapocsból, és nem szeretnének kivehető protéziseket választani, amelyek esetleg nem illeszkednek megfelelően, idővel meglazulnak, vagy nem nyújtják ugyanazt a rágási funkcionalitást, mint a természetes fogak;
  • Ez a Budapesten kifejlesztett technika az alsó és a felső állkapocs helyreállítására egyaránt alkalmazható, bár a felső állkapocs esetében további két titán implantátumra lehet szükség;
  • Az all-on-8 jó megoldás lehet még a parodontális betegségben vagy csontritkulásban szenvedő betegek számára is;
  • Csökkentett összköltségek és nagyobb tartósság;
  • Jobb esztétika és rágófunkció.

Az All-On-8 fogsor hátrányai Magyarországon

Az All-On-8 fogpótlások mellett szóló számos előny mellett néhány hátrány is szól:

  • Nem minden páciens számára előnyös ez az eljárás;
  • Fennáll az implantátum meghibásodásának kockázata, de ez a kockázat alacsony.

Az ideális jelölt az all-on-8 fogbeültetéshez Magyarországon

A cukorbetegek, az erős dohányosok és a nagyon előrehaladott csontritkulásban szenvedő betegek számára előnyös lehet az “all-on-8” eljárás, mivel több rögzítési pont van, és a leválás kockázata nagyon alacsony, különösen egy rossz állapotban lévő állkapocs esetében.

Az alacsony csontsűrűségű betegek ideális jelöltek, de csontátültetésre lehet szükség, ami megnöveli az eljárás teljes időtartamát.

A fogorvos minden esetben egy első felmérés során megállapítja, hogy a páciensek megfelelő jelöltek-e erre a műtétre, és más kezelési terveket javasol, ha nem felelnek meg az implantátummal támogatott protézishez szükséges feltételeknek

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️