Hírességek hajátültetése

Cyril Lignac, Matt Pokora, Raphaël Nadal, Malik Bentalha, Elon Musk, David Beckham, Chris Martin, stb…. Egy sztár számára a kifogástalan megjelenés elengedhetetlen a karrierje szempontjából. Néhányan szembesültek a kopaszsággal, és megtalálták a megfelelő módszert ennek orvoslására: a hajátültetést.

Sok hírességnél végeztek hajátültetést, hogy korrigálják kopaszodási problémáikat. Filmsztárok, énekesek, sőt élsportolók is választották ezt a radikális megoldást.

Összeállítottunk egy nem teljes listát azokról a hírességekről, akik szerintünk hajbeültetésen estek át. Nézzünk meg 39 előtte-utána fotót nemzetközi sztárokról és a hajhullással való megbirkózást célzó hajbeültetésükről!

A hajbeültetés nem csak a sztároknak való. Mindenkinek szól, aki hajhullást szenvedett el, és szeretné visszanyerni természetes haját fájdalom és hegesedés nélkül.

Kérjen tőlünk árajánlatot FUE vagy DHI hajátültetésre Törökországban. Akár 70%-kal olcsóbb, mint Európában.

Jean Dujardin: Hajátültetés előtte és utána

A híres francia színészből lett OSS 117 ügynök a 2010-es években átesett egy kopaszodási időszakon. Egy hajátültetés után visszanyerte sűrűbb sörényét, amivel Franciaország egyik legvonzóbb férfi színésze lett.

A férfias kopaszodás, más néven androgenetikus alopecia a fő oka annak, hogy a férfiak hajátültetés mellett döntenek. Az ISHRS szerint a kopaszodó férfiak több mint 95%-a androgenetikus alopeciában szenved.

John Travolta: Hajátültetés előtte és utána

2010 és 2016 között John Travolta hajsűrűségében változás mutatkozott, ami miatt az emberek azt hitték, hogy parókát visel. Valójában azonban a Grease színésze hajbeültetést választott, hogy elrejtse a kezdődő kopaszodást, és hogy haját redősítse.

Elton John: Hajbeültetés előtte és utána

Elton John brit énekes, aki már fiatal kora óta a hajhullás áldozata, az 1970-es évek óta többször is hajbeültetést választott. Hajátültetése megváltoztatja az életét, és új külsőt ad neki.

Mel Gibson: Hajátültetés előtte és utána

Bár Mel Gibson nem erősítette meg hajátültetését, a gladiátornak erősebb a hajvonala, ami hajbeültetésről árulkodik. A hajának fejlődése lehetővé tette a rajongói számára, hogy felfedezzék a progresszív sűrűséget.

Az American Society Of Plastic Surgeons szerint 2019-ben több mint 16 000 férfi esett át hajátültetésen az Egyesült Államokban.

Nicolas Cage: Hajátültetés előtte és utána

John Travoltához hasonlóan Nicolas Cage is kirívó hajfejlődést mutatott 2012 és 2014 között. A színész sosem erősítette meg hajátültetését, de a hajvonalban mutatkozó valódi különbség elárulta a haj-titkot.

Rafael Nadal: Hajátültetés előtte és utána

A teniszező 2016-ban megszabadult egy esztétikai komplexustól, amely a pályára is követte. A kopaszságtól szenvedő Rafael Nadal 35 évesen szépészeti műtéten esett át, és hajátültetés mellett döntött.

Elon Musk: Hajátültetés előtte és utána

Hogy örök fiatalságot adjon magának, a Tesla-főnök több műtéti beavatkozáson is átesett. A szakállbeültetés mellett a legkézenfekvőbb kezelése a hajátültetés volt, amelytől kapta azt a sűrű hajkoronát.

Az International Society Of Hair Restoration Surgery (ISHRS) által 2020-ban végzett tanulmány szerint a hajátültetésen átesett betegek több mint 85%-át férfiak teszik ki világszerte.

Tom Hanks: Hajátültetés előtte és utána

Bár genetikailag finom hajkoronával rendelkezik, a Forrest Gump színésze mégis hajbeültetés mellett döntött, hogy finoman korrigálja a hajkoronáját és feltöltse a halántékát. A Forrest Gump színész így visszanyerte egyenes hajvonalát.

Sylvester Stallone: Hajbeültetés előtte és utána

Sylvester Stallone 2016-ban sokkal alacsonyabb, harmonikusabb hajvonallal rendelkezik. Ez arra utalhat, hogy néhány évvel korábban hajátültetésen, pontosabban halántékimplantátumon esett át. A koponyája telt és jól berendezett.

Wayne Rooney: Hajátültetés előtte és utána

Az akkor 25 éves angol labdarúgó, Wayne Rooney 2011-ben hajátültetésen esett át, hogy enyhítse súlyos kopaszodását. De nem igazán vált be. Ez arra késztette, hogy 2014-ben egy jobb módszer mellett döntsön.

A hajátültetésen átesett férfiak átlagéletkora 40 év körül van, bár ez az egyéntől és a hajhullás súlyosságától függően változhat.

David Beckham: Hajátültetés előtte és utána

Az angol futballlegenda, David Beckham állítólag 2018-ban hajátültetésen esett át. Bár ő ezt soha nem erősítette meg, a sűrűvé vált és továbbra is sűrű hajviselete arra utal, hogy kozmetikai műtéten esett át.

Jude Law: Hajátültetés előtte és utána

A fiatal korától előrehaladott kopaszságban és hajproblémákban szenvedő színész, Jude Law 2011 és 2014 között több hajátültetésen is átesett. Meglehetősen sikeres hajbeültetései diszkrétek, és hajkoronája ismét harmonikus.

Kevin Costner: Hajátültetés előtte és utána

Bár Kevin Costner soha nem állította, hogy hajátültetésen esett volna át, de soha nem is tagadta. Jelenlegi hajsűrűsége arra utal, hogy soha nem kopaszodott meg. Pedig a Bodyguard színészének 30 éves korában már kopaszodó halántékai voltak.

A FUE (Follicular Unit Extraction) a férfiaknál leggyakrabban alkalmazott hajátültetési technika, az ISHRS szerint a beavatkozások több mint 90%-át ez teszi ki.

Sam Smith: Hajátültetés előtt és után

Sam Smith azon hírességek közé tartozik, akik nyíltan beszéltek a hajhullásáról. A brit énekes 2020-ban a Vogue számára készített videóban mutatta be a hajátültetést, amelynek köszönhetően visszanyerte sűrű hajkoronáját.

Ben Affleck: Hajátültetés előtte és utána

A GQ magazin 2012-ben számolt be Ben Affleck hajhullásáról. Az amerikai színésznek, aki korábban napi zselézéssel veszítette el a haját, most egy hajbeültetés után telt halántékkal és örvénnyel rendelkezik.

Bono: Hajátültetés előtt és után

A U2 ír énekesének alacsony, harmonikus hajkoronája és telt halántékai vannak. Nem is gondolnád, hogy 2011 és 2014 között hajátültetésen esett át. A zenész soha nem beszélt róla.

A hajátültetés drága megoldás lehet, az átlagos költségek országtól, klinikától és a hajhullás mértékétől függően változnak. A legjobb célország továbbra is Törökország (Isztambul)

Tom Brady: Hajátültetés előtte és utána

Tom Brady NFL-játékosról számos pletyka keringett kopaszodásával, majd hirtelen sűrűsödő hajával kapcsolatban. A New England irányítója szépészeti műtéten esett át, és hajbeültetés mellett döntött.

Lebron James: Hajátültetés előtte és utána

Míg Lebron James korábban hajpánttal rejtegette kopaszságát, 2015-ben egyértelműen felvállalta azt, mielőtt hajbeültetés mellett döntött volna. Az NBA-sztárnak azóta nincs többé hajproblémája, és most teljes hajkoronával büszkélkedhet.

Gordon Ramsay: Hajátültetés előtte és utána

Gordon Ramsay, a híres Michelin-csillagos séf kozmetikai műtéten esett át, és hajátültetés mellett döntött, hogy elrejtse kopaszságát, amely a Norwood-skálán elérte a 3-as szintet. Azóta a séf büszkén mutogatja dús hajkoronáját.

Jamie Foxx: Hajátültetés előtte és utána

Az amerikai színész, akinek fiatalkorában telt hajkoronája volt, nehezen birkózott meg kezdődő kopaszodásával. Szerencsére egy hajbeültetésnek köszönhetően visszanyerte gyönyörű hajkoronáját, alacsony, nagyon természetes hajkoronával.

Robbie Williams: Hajbeültetés előtte és utána

A kopaszságtól szenvedő Robbie Williams számos módszerrel próbálkozott, hogy megőrizze haját. Egy hajátültetés után a 48 éves énekes már nem próbál küzdeni a kopaszság ellen. Megtalálta a legjobb megoldást arra, hogy haját sűrűbbé tegye.

Silvio Berlusconi: Hajátültetés előtte és utána

A kozmetikai sebészet rajongója, a híres üzletember, Silvio Berlusconi egyik hajátültetésen esett át a másik után. 2004-ben hajátültetésen esett át a fején, hogy búcsút mondjon kopaszságának, ahogy azt orvosa egy tévéinterjúban elmondta.

A férfiak egyre nyitottabbak a hajátültetésre, mint hajhullásuk megoldására, és évente folyamatosan nő az elvégzett beavatkozások száma.

Chris Martin: Hajátültetés előtt és után

Sok sztárhoz hasonlóan a Coldplay együttes vezetője is állítólag hajátültetésen esett át. Egy kozmetikai beavatkozás, amit ő maga sosem erősített meg, de ami kifizetődött, tekintve, hogy az énekesnek szinte ép a hajkoronája.

Jürgen Klopp: Hajátültetés előtte és utána

A korábbi német focista szeret vigyázni a hajára. A ma már a Premier League-ben edzősködő férfi 2013-ban hajátültetésen esett át, hogy leküzdje a hajhullást, és új lendületet adjon magának.

Következtetés

Válassza a legjobb törökországi hajbeültetési klinikát a sikeres beavatkozás érdekében. Tudjon meg többet a sebész munkájáról. Számos kritériumot kell figyelembe venni a választás során:

  • Páciensek véleménye és beszámolók
  • Előtte és utána készült fotók
  • A klinika alapításának időpontja
  • A klinika akkreditációi
  • Az orvos több éves tapasztalata
  • A klinika és a sebészek szakterülete

Ha nehezen tud választani, mi segítünk Önnek abban, hogy a műtét sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron.

1

Coordinatrice

Hagyja meg elérhetőségét az űrlap segítségével. Koordinátorunk felveszi Önnel a kapcsolatot Whatsapp üzenetben vagy e-mailben egy ingyenes előzetes hajdiagnózis elkészítése céljából.

Előlapi és profilképeket, valamint a céljaidat fogja kérni, hogy ahajsebész véleményét kikérje.

2

Chirurgien

Ha a sebész meg tud felelni az Ön céljainak, és zöld utat ad a hajátültetéshez, ingyenes, kötelezettség nélküli, személyre szabott árajánlatot küldünk Önnek.

Ha pedig Ön beleegyezik, mindent megszervezünk Önnek: Repülőjegyet, taxit, szállodát, hajátültetést, gyógyszereket és mindenekelőtt egy szép isztambuli idegenvezetést.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

William

A nevem William Royer, és orvosi szakíró vagyok, aki komplex tudományos adatok megírásában jártas. Szakterületem az immunológia és a hematológia. Nagy inspirációt jelent számomra a különböző egészségügyi szakemberekkel, köztük orvosokkal, ápolókkal és betegjogi képviselőkkel való szoros együttműködés. Emellett recenziókat is publikálok.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️