Afro hajátültetés Törökországban

afro hajátültetés Törökország 1
Írta Melissa

Fókuszálj az afro hajátültetésekre Törökországban! Mennyi az átlagos ár Isztambulban? Tanácsaink a sikeres afro hajátültetéshez Törökországban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a törökországi afro hajátültetésről, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Az afro hajátültetés ára Törökországban

A törökországi szakértő hajátültető csapatok nagyon vonzó árakat kínálnak az európai klinikákhoz képest. Egy 3500 graftos afro hajátültetés költsége Isztambulban általában 1700 és 2000 euró között van. Az ár a graftok számától és az alkalmazott módszertől (FUE vagy DHI) függően változik.

Afro hajátültetés1700 €
Női hajátültetés2200 €
DHI hajátültetés1900 €
FUE hajátültetés1800 €

Mi az afro hajátültetés?

Először is, az afro hajátültetés egyre népszerűbbé válik. Atörökországi hajátültetés egy egyszerű folyamat, amely során a hajat egy donor területről egy recipiens területre ültetik át. Az alkalmazott módszerek a FUT (follicular unit transplant) és a FUE (follicular unit extraction). A göndör hajú afro férfiak és nők is alávethetik magukat hajátültetésnek.

Bilan capillaire pour cheveux afro
Hajvizsgálat afro haj esetében

Az afro hajátültetés megoldást jelent azok számára, akik hajhullásban szenvednek a vontatási alopecia miatt. Az afro hajhagymákat a donor területekről, általában a fejbőr hátsó részén lévő területekről nyerik ki, majd óvatosan beültetik a fogadó területre, hogy helyreállítsák a hajszálakat.

Ez a technika helyreállítja a sűrű, természetes hajszálakat, visszaadja az önbizalmat és javítja az esztétikai megjelenést.

FUT vagy FUE afro hajátültetés?

Először is, két lehetőség van a göndör haj átültetésére – FUE és FUT. Nem minden esetben alkalmas azonban a FUE eljárás. Miért mondom ezt? Először is gondoljon a hajának formájára.

Az afro haj nagyon göndör a bőr felett. Ugyanilyen valószínű, hogy a bőr alatt is göndör. A FUE-eljárás során egy egyenes extrakciós eszközt használnak, amely behatol a bőrbe, és eltávolítja a szőrtüszőegységet.

implantation de cheveux crépus
a göndör haj beültetése

A göndör haj a FUE eljárás során valószínűleg sérül. Ez azonban nem mindig van így. A FUE és a FUT sokak számára egyaránt lehetőség.

Minden páciens más és más, és csak akkor tudjuk meg, hogy melyik lehetőség a legjobb Önnek, ha személyesen látjuk Önt. Hívjon fel minket, és megbeszélhetünk egy ingyenes konzultációt. Személyes megbeszélést is tudunk szervezni az Önnek megfelelő időpontban.

Információk a FUE és FUT műtétekről

A follikuláris egység transzplantáció (FUT) lehet az Ön számára a legjobb megoldás. Érdemes megfontolnia a következő pontokat:

  1. A FUT eljárást csak képzett sebész végezheti. A FUE-eljárást bármely szakképzett orvos (például háziorvos) elvégezheti.
  2. Egyes klinikák “vállalják a kockázatot”, tudván, hogy Ön aláírásával igazolja, hogy tisztában van azzal, hogy a graftok esetleg nem nőnek meg.
  3. A FUE eljárás megköveteli, hogy a donor területet teljesen leborotváljuk. Más szóval, a teljes tarkót.
  4. Lineáris hegesedés FUT esetén
  5. A felépülési idő általában hosszabb.
  6. A FUE nagyon kevés látható heget hagy, és kevésbé traumatikus a páciens számára.
Un homme devant un miroir
Egy férfi a tükör előtt

A kezdés

Ön megérkezik a klinikára. Ne feledje, hogy a műtét előtt egy héttel ne fogyasszon alkoholt. Azt tanácsolják, hogy mindenképpen reggelizzen valamit. Ha nem, akkor elmegyünk és hozunk Önnek valamit.

Ezt követően egy utolsó orvosi vizsgálatot tartunk, áttekintjük az eljárást, és válaszolunk minden kérdésére. Ezt az orvossal együtt fogjuk elvégezni. Amint mindennel végeztünk, elkezdhetjük. Tehát ez egy FUT eljárás. A HIV-fertőzöttek jogosultak rá.

Olvassa el továbbá: A DHI hajátültetés ára

A donorterület előkészítése

Először is el kell döntenünk a donorcsík méretét. Ez az a bőrdarab, amelyet a fejbőrből veszünk. A sebész eldönti a szükséges graftok hozzávetőleges mennyiségét, majd megvizsgálja a sűrűséget. Ha ez a szakasz befejeződött, a csík mérete pontosan megbecsülhető.

Ezenkívül, miután a területet leborotválták, meg kell mosni. A törökországi göndör hajátültetés egy úgynevezett tiszta és nem steril eljárás. Ez azt jelenti, hogy Önt nem altatják, hanem helyi érzéstelenítésben részesül. Kicsit olyan, mintha fogorvoshoz mennél, csak ott leszel néhány órán keresztül.

A klinikát magas színvonalon tisztítják, és minden műszer steril és egyszer használatos. Miután a területet sterilizáló oldattal megtisztították, készen áll az injekció beadására.

Afro hajátültetési videó

Helyi érzéstelenítés

Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb emberhez hasonlóan Ön is aggódik az injekciók miatt, és amiatt, hogy fájni fognak-e. Nem fogok hazudni neked, és azt mondom, hogy semmit sem fogsz érezni. A legtöbb páciens csak ül, és nem zavarja őket.

Egyesek jobban érzik, mint mások, de hozzátenném, hogy hamar vége van. Továbbá, ha vége az eljárásnak, a hátralévő időben semmit sem fog érezni.

Szóval hány injekcióra van szükség? Ez a csík vagy a donorterület és a befogadó terület méretétől függ. Minden egyes injekció csak néhány másodpercet vesz igénybe.

Néhány páciens nagyon szorong az injekciók miatt. Az orvos adhat valamit, hogy megnyugtassa Önt.

A csík begyűjtése

Először is, a csík eltávolítását csak képzett sebész végezheti és végezheti. Egy orvos (nem sebész) tehát végezhet FUE (follikuláris hajkivételi) eljárást, de FUT (follikuláris hajátültetési) eljárást nem.

Ráadásul olyan sebészre van szüksége, aki nagy tapasztalattal rendelkezik az afro hajátültetésben, hogy csökkentse a hegesedés kockázatát.

A szalag levétele csak néhány percet vesz igénybe. Az ezt követő varratszedés hosszabb időt vesz igénybe. A műtét során nem érez fájdalmat. Bár hallhatja, hogy mi történik.

Une personne d'origine africaine inspectant ses cheveux
Egy afrikai származású személy a haját vizsgálja

A donor területének összevarrása

A donorterület összevarrása gondosságot és pontosságot igényel. Először a belső bélést kötik össze, majd a legfelületesebb hámréteget zárják le, hogy tiszta megjelenést biztosítsanak, és minimalizálják a keloid hegek kialakulásának kockázatát. Ez a folyamat időt vesz igénybe a kész megjelenés biztosításához. A varratok szakértő kezét igénylik, hogy ne oldódjanak ki.

A legfontosabb, hogy a varratokat a sebésznek kell elvégeznie.

Az eljárás során nincs fájdalom. A bőr enyhe “húzódását” érezheti. Miután a varratszedés befejeződött, a sebész áttér a bemetszésekre.

Olvassa el továbbá: A hajátültetés ára nők számára Törökországban

Kockázatok, szövődmények és mellékhatások

Az afro hajátültetés során előfordulhat néhány ritka kockázat:

  • Duzzanat ;
  • Vérzés;
  • Zsibbadás;
  • Keloid hegesedés;
  • Haj elvékonyodása;
  • Viszketés.

Ezért bízzon bennünk, hogy segítünk kiválasztani a megfelelő sebészt Isztambulban, és válasszon egy jó hírű és tapasztalt szakembert.

Meg kell jegyezni, hogy az iszlám hitben az afro hajátültetés nem számít haramnak. Halal és elfogadható, ha hiba eltávolítására használják.

Különleges intézkedéseket hoztunk, hogy a mozgáskorlátozottak számára is gondtalan élményt biztosítsunk.

Mennyibe kerül egy afro hajátültetés Törökországban?

Ha érdekli a hajátültetés, de nem szeretne sok pénzt költeni, érdemes megfontolnia az afrikai stílusú hajátültetést Isztambulban, Törökországban. Az afro hajátültetés költsége Törökországban 1700 és 2000 euró között van.


Ha nehezen tud dönteni, mi segítünk Önnek, hogy a műtét sikeres legyen, ráadásul kedvezményes áron.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart egy afro hajátültetés Isztambulban?

Az afro hajátültetés Törökországban ugyanolyan tartós, mint a hagyományos hajátültetés. Elvileg az eredmények tartósak, a beültetett haj ugyanolyan élettartamú, mint a donor területé. Azonban 50 éves kor után a hajhullás körülbelül 10%-os mértéke normális.

A göndör hajátültetést helyi érzéstelenítésben végzik. A műtét valójában nem fájdalmas. Csak az érzéstelenítő beadása lehet egy kicsit kellemetlen. Az átültetés után a kellemetlen érzés minimális, vagy akár nem is létezik.

Igen, a göndör hajátültetéssel elért eredmény végleges. Ez a végleges eredmény már 12 hónappal a műtét után látható. Az átültetett haj ugyanúgy fog nőni, mint a megfelelője. Ráadásul nem befolyásolja őket a hajhullásért felelős hormon.

A legtöbb esetben a sebész mikrometszéseket végez, hogy eltávolítsa az újra beültetendő hajat. A műtét végén gyógyító krémet alkalmaznak. Az okozott hegek minimálisak és láthatatlanok a hajban. A FUE technika nem hagy hegeket.

A hajátültetés során beültetett afro haj körülbelül 4 hónap után kezd visszanőni. A végleges megjelenésükhöz és a teljes fedésükhöz 12-18 hónapra van szükség. Ekkor érik el optimális sűrűségüket.

A Törökországban végzett göndör hajátültetéshez 4-6 napos tartózkodást kell tervezni. Bár az eljárás gyors, ez az idő lehetővé teszi, hogy a műtétet a lehető legjobb körülmények között végezzék el, beleértve a szükséges vizsgálatokat és a megfelelő nyomon követést.

A szerzőről

Melissa

A nevem Mélissa, és 2014 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Széleskörű tapasztalattal rendelkezem a szabályozási és orvos-marketing dokumentumok megírásában, terápiás területek széles skáláját lefedve.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️