Burjeel Hospital

Burjeel Hospital Abu Dhabi klinika 1

A Burjeel Hospital kozmetikai sebészetre és MAP / IVF-re specializálódott. A 2012-ben alapított, JCI akkreditált klinika Abu Dhabiban, az Egyesült Arab Emírségekben található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtétek árairól. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Burjeel Hospital, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

A Burjeel Hospital 2012-ben kezdte meg működését, és kiváló hírnévnek örvend a kardiológia, a gyermekgyógyászat, a szemészet, az IVF, a nőgyógyászat és szülészet, az ortopédia és a sportorvoslás, valamint az érrendszeri központ területén. Az intézmény 10 ultramodern műtővel és 300 ággyal rendelkezik.

A kórház a legmodernebb orvosi berendezésekkel rendelkezik, többek között 64 szeletes CT-vel, csúcskategóriás MRI-vel, 3,0 Tesla MRI-vel, neuro-navigációs műtéti rendszerekkel, valamint fizioterápiás és rehabilitációs helyiségekkel. Elkötelezett amellett, hogy betegei számára a legbiztonságosabb és legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa. A kórházban elhivatott szakorvosok neves csapata dolgozik, akik szívesen fogadják a helyi és nemzetközi betegeket.


Klinika szakterülete:

Esztétikai sebészet
Ránckezelés
Nyak- és arcfelvarrás
Szemöldökfelvarrás
Üreges arc – Bichectomia
Zsírtranszfer
Brachioplasztika
Mellfelvarrás
Fülplasztika
Zsírleszívás
Orrplasztika
Combfelvarrás
Mellnagyobbítás
Arcimplantátum
Visszérkezelés
Mellimplantátumok
Mellrekonstrukció
Mellkisebbítés
Fenékfelvarrás
Fenéknagyobbítás
Szemhéjplasztika
Szájékbimbó-plasztika
Pénisznagyobbítás
Hasplasztika

MAP / IVF
Tüsző ultrahang
Tubus katéterezés

Szolgáltatások

Tolmácsolási szolgáltatások
Orvosi utasbiztosítás
Parkolás
Privát szobák
Élelmezési óvintézkedések
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Abu Dhabi – Ország: Egyesült Arab Emírségek – Alapítva: 2012
Akkreditáció: JCI akkreditált – Beszélt nyelvek: arab, angol


Vélemények a Burjeel Hospitalról

relwin pinto
relwin pinto
07:29 30 Apr 23
Hálásak vagyunk, hogy Dr. Aruna Kumari a nőgyógyászom, szakértelme és gondozása a terhességem alatt, különösen a kritikus szülésem alatt, sürgősségi császármetszésen végeztem. Isten áldja meg szívét és keze munkáját.Továbbá köszönjük az egész csapatnak, hogy vigyáztak ránk a gyógyulási időszakban.
rajeena ashraf
rajeena ashraf
08:54 25 Jul 23
Barátságos és megközelíthető:Dr. [Pathukutty] mindenekelőtt a barátságos és megközelíthető környezet elősegítésével ment. Mindig mosoly volt az arcán, és időt szakított arra, hogy megünnepelje a kis mérföldköveket a terhességem során. Barátságos természete minden látogatást élvezetessé tett, és biztosította, hogy a partnerem és én is érintettnek érezzük magunkat a szállítás minden vonatkozásában.Szoptatás Kareena:Nagyon jól tanított és nagyon szerethető ember.
Mufee Rafe
Mufee Rafe
10:31 15 Aug 23
A valaha volt legjobb terhességi élmény a Burjeel Hospitality-nél (Al Najda). Nagyon hálás vagyok, hogy Dr. Aruna kumari volt a nőgyógyászom a terhességem alatt, egy ilyen hűvös és bölcs orvos. Bár terhességi cukorbetegségem volt a terhesség közepén, Aruna doktornő jól vezetett, és mindenhez való pozitív hozzáállása miatt normálisan szültem. A legjobb nőgyógyász valaha.A burjeel szolgáltatása, különösen a munkaosztályon, kiemelkedő. Köszönet minden szülésznőnek, nővérnek és ügyeletes orvosnak, akik elláttak velem a vajúdó osztályon.Köszönjük Kareena szoptatási tanácsadónak a legjobb támogatást.Nagyszerű vendégszeretet, királyi kezelés, legjobb egészségügyi létesítmények, szakértelemmel rendelkező orvos, gondoskodó nővér. Köszönjük Burjeelnek a fantasztikus gondoskodást és támogatást.KöszMufeena
Usama Khalil
Usama Khalil
08:30 27 Aug 23
Szeretnék köszönetet mondani Dr. Pattakutty Mohammed kiváló szolgálatáért… Kisfiúval vagyunk megáldva. Ő a legjobb nőgyógyász, és nagyon jó tapasztalataink vannak vele. Nagyon ajánlott.
Ghalia Alhosani
Ghalia Alhosani
06:06 02 Aug 23
HellóBurjeel Hospital A Burjeel Hospital tisztelt személyzeteEzt a levelet azért szeretném megírni, hogy kifejezzem köszönetemet és elismerésemetA tiszteletreméltó kiváló személyzet a kórház sikere alapjánJohn Sunil professzorManish professzorMuhammad Abu Al-Ala professzorAbdul Rahim professzornővér gyereMr. Mohammed Al QubaisiA tisztelt Dr. Amr ShawarbiNada nővérSamira nővérNagyon előkelő csapat minden orvosból és nővérbőlUniverzális legénységTisztelt Dr. Fadi Hashem!Dr. ZubaidiDr. GeorgieÉs mindazok az orvosok, akik hozzájárultak a kezelések és a felülvizsgálatok sikeréhezA páciens kiszolgálása iránti elkötelezettség csúcsa, és minden technika kihasználása a kezelésében és a kezelés sikeressé tételébenBarjeel a szó minden értelmében globális orvosoktatóvá váltLegutóbbi látogatásunkkor, hála Istennek, teljesen meggyógyult az agydaganat, és műtétet hajtottak végre annak eltávolítására édesanyámnak, aki olyan krónikus betegségben szenved, mint a cukorbetegség, a magas vérnyomás és a szívbetegségek.Mióta beléptem a kórházbaA fentiek mindegyike túlmutat azon, hogy a kórházi tartózkodásomat otthoni tartózkodásommá tegye a kapott teljes kényelemből.Tiszta szívemből köszönöm, hogy ott lehettemBárki, aki kórházat szeretne választani kezeléséhezBarjeel az első választásA mindenható Isten kegyelmébőlNagyon szépen köszönjük
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️