BBL és Tunézia

prix lifting bresilien tunisie pas chere 1
Írta Laurence

Utálja a lapos fenekét? Szeretne egy életre kerek, formás feneket… anélkül, hogy harisnyát vagy bugyit kellene viselnie? Cserélje le ezt az archaikus és ideiglenes megoldást egy tunéziai BBL-re. És vegye igénybe kezelésünket a legjobb áron!

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a brazil arcfelvarrásról Tunéziában, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a BBL Tunéziában?

A BBL átlagos költsége Tunéziában 1700 euró. Az eljárást általános érzéstelenítésben végzik, és 3-4 órán át tart. A kórházi tartózkodás időtartama 7 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. Az ár tartalmazza az érzéstelenítést, a műtétet, a gyógyszeres kezelést és a támogató rövidnadrágokat. A végeredmény 6 hónapon belül látható.

EljárásÁr Tunézia
BBL brazil arcfelvarrás1700 €

Minden, amit a tunéziai BBL-ről tudnia kell

A Kim Kardashian által népszerűsített BBL a neve rövidítése angolul: Brazilian Butt Lift. Ami azt jelenti: brazil fenékfelvarrás. Mert, azt kell mondani, hogy ez a módszer Brazíliából származik.

Esztétikai okokból végzett helyreállító műtét, különösen a :

  • A hátsó rész esetleges hibáinak kijavítása,
  • A lapos fenék térfogatának növelése,
  • A formátlan fenék kerekítése és formálása,
  • És az alak átformálása.

Kiknél végezhető BBL Tunéziában?

A valóságban a BBL a nők körében a legnépszerűbb. De ez nem jelenti azt, hogy férfiak nem végeztethetik el!

Valójában nem csak a nőknek okoz problémát a megereszkedett vagy lapos fenék. Az egyetlen követelmény, hogy a testében máshol is legyen elég zsír.

Ráadásul a brazil fenékemelés egy természetes és hatékony 2 az 1-ben technika. Más szóval, két legyet üt egy csapásra: az egyik területet karcsúsítja, a másikat pedig megnöveli. Egyszerűen a páciens saját zsírjának eltávolításával és befecskendezésével.

Mivel a műtét nem igényel implantátumokat, jelentős mennyiségű zsírra van szükség. A BBL egyáltalán nem ajánlott sovány embereknek. Nekik az implantátumokat vagy a hialuronsav injekciókat kell választaniuk.

Fotó előtte és utána

Hogyan számolják ki a BBL költségét Tunéziában?

A BBL költsége Tunéziában, mint máshol is, számos tényezőtől függ. Különösen a műtét kiterjedésétől. Az ár ugyanis nemcsak a zsírleszívandó és a zsír újra befecskendezendő területek számát tartalmazza, hanem :

  • A sebész és az altatóorvos díját,
  • A klinika költségei,
  • A műtét utáni látogatások költségei stb.

Európában a BBL 5 000 és 12 000 euró közötti összegbe kerülhet. Arról nem is beszélve, hogy az eljárást nem fedezi a társadalombiztosítás. Tunéziában az ár 1500 eurónál kezdődik, és nem haladja meg a 2900 eurót.

Lásd még: BBL árak Törökországban

A BBL eljárásai Tunéziában

Bármilyen típusú műtét esetén szükséges egy első konzultáció, elsősorban a becslés megszerzése érdekében. Ezután várnia kell egy bizonyos időt, az úgynevezett “gondolkodási időt”, mielőtt meghozza döntését.

Tunézia azonban nem a szomszéd város! Nem fog visszautazni egy előzetes diagnózisért!

Hogy megkönnyítsük a dolgát, és időt takarítsunk meg Önnek. Összehozzuk Önt a vezető tunéziai klinikákon praktizáló legjobb sebészekkel. De ez még nem minden! Mi gondoskodunk az utazásodról A-tól Z-ig. És a lehető legjobb áron.

Mert minden eset egy eset. Ezért, hogy pontos árajánlatot kapjon, kérjük, töltse ki a megadott űrlapot. Ezt követően koordinátorunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatot adjon!

Koordinátorunk gondoskodik arról, hogy az Ön aktáját bemutassuk plasztikai sebészeink egyikének. Felhívjuk figyelmét, hogy megkérheti Önt, hogy küldje el neki a szükséges dokumentumokat és információkat, hogy a sebész megállapíthassa az Ön diagnózisát.

Amint a sebész megfelelő jelöltnek nyilvánítja Önt, a koordinátor felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megadja Önnek az árajánlatot, és tájékoztassa a tunéziai BBL-műtéttel kapcsolatos összes részletről.

Hogyan működik a BBL Tunéziában?

Ha elégedett az árajánlatunkkal, és benne van a dologban. Akkor elkezdjük szervezni az új életedbe vezető utadat! Minden további nélkül megtudhatja, mi vár Önre.

Az utazás megszervezése

Önnek csak annyi a dolga, hogy bepakolja a bőröndjét. Mi mindent elintézünk, ami a művelettel kapcsolatos… Tényleg mindent. Amit tudnod kell:

  • A repülőjegyek lefoglalása,
  • A szállásod,
  • A konzultációs időpontok,
  • A műtét és a műtét utáni konzultációk stb.

Még tolmácsot is biztosítunk, ha szüksége van rá.

A tunéziai BBL-műtét előtt

A BBL-t általános érzéstelenítésben végezzük. Mint minden sebészeti beavatkozásnál, itt is szükség lesz egy műtét előtti vérvizsgálatra.

Ezt követően az altatóorvossal egy műtét előtti konzultáción vesz részt, ami annál is inkább lényeges. Ez a találkozó lehetővé teszi a szakember számára, hogy megnyugtassa Önt, kiigazítsa a kezelést és felmérje a kockázatokat a vizsgálatok eredményei alapján.

A műtét napja

Elérkezik a “D” nap. Az egészségügyi személyzet felkészíti Önt, a műtőbe viszi, és a műtőasztalra helyezi. Miután elaludtál az általános érzéstelenítésben. A sebészed elvégzi a kettős műtétet: a zsírleszívást és a BBL-t. De természetesen egymás után!

Valójában a BBL-t Tunéziában, mint a világ más részein, általános érzéstelenítésben végzik, és 2-4 órán át tarthat, ugyanabban a műtőben. Ez azért van, mert a műtétet 2 szakaszban végzik:

A zsír leszívása

Az első szakaszban, a zsírleszívás során a zsír eltávolítása történik a test azon területeiről, amelyeken felesleges zsír található. A zsírleszívást általában a combokon, a csípőn és a hasfalon végzik.

A zsír újra befecskendezése

A második szakaszban az eltávolított zsírból a szükséges mennyiséget a hátsó területre fecskendezzük be. Ezt megelőzően azonban a zsírt kezelik és megtisztítják.

A műtét befejezése után a lábadozóba, majd a hálószobába viszik. Ezután egy Lipo-Panty-t, azaz egy speciális zsírleszívó rövidnadrágot kell viselnie.

A tunéziai BBL műtét után

A legtöbb beteget még aznap este hazaengedik. Másnaptól kezdve képes lesz normálisan állni és járni. Azonban amint hazaengedik, kíséretre van szüksége. Az első néhány napban nehezen fog tudni felülni.

A BBL után betartandó óvintézkedések

Egy-két hét elegendő ahhoz, hogy felépüljön és folytassa a szokásos életét. A speciális zsírleszívó rövidnadrágot azonban 6 hétig viselje. Ezek összenyomják a zsírleszívott területeket és megtámasztják a fenekét. Más szóval hozzájárulnak a felépüléséhez!

Emellett ne viseljen olyan ruhákat, amelyek megnehezíthetik a fenekét. Ne aludjon a hátán sem. Helyezkedjen el hason vagy az oldalán. Ugyanakkor kerülje, hogy közvetlenül a fenekére üljön.

Nem azért, mert ez fájdalmas. Hanem azért, mert az újra befecskendezett zsír így elmozdulhat vagy újra felszívódhat. Mi több, orvosa hatékony fájdalomcsillapítót fog felírni fájdalom esetén.

Az első néhány napra javasoljuk, hogy vegyen egy Boppy-párnát. Ennek hiányában, és ha le kell ülnie, tegye azt egy kényelmes támlán. Ne üljön székre vagy kemény felületre. És ügyeljen arra, hogy a súlya a combjára nehezedjen, ne a fenekére.

Mikor értékelhetem a BBL eredményét?

Dióhéjban összefoglalva,az eredmények azonnal jelentkeznek. A Lipofilling végleges hatását azonban csak a tunéziai BBL műtétet követő 3-6 hónapban lehet értékelni.

Más szóval, amint a műtét befejeződött, a feneke szélesebb, kerekebb és formásabb lesz. Arra azonban számíthat, hogy a térfogat egy része 2-4 hét múlva eltűnik.

Egyes esetekben egy második műtétre is szükség van. Különösen akkor, ha az első néhány hónap alatt sok zsírsejt felszívódik. Előfordulhat ugyanis , hogy az újra befecskendezett zsír nem marad meg, vagy kiürül a szervezetből. Vagy természetes úton. Vagy ha a műtét utáni óvintézkedéseket nem veszik komolyan.

A BBL tehát a zsír eltávolítása és átültetése, a páciens saját zsírja. Ezt a zsírt a hasból, a csípőből, a combból vagy a szeretetpárnából nyerik ki… Majd a felső és alsó fenékbe fecskendezik.

A zsírleszívást és a zsírinjekciót kombinálva a BBL ideális technika a darázsderék és a fantasztikusan kerek, formás fenék megformálására… implantátumok nélkül.

ABBL gyönyörű, tartós, természetesnek ható eredményeket biztosít! Alig várja, hogy új popsijával járkálhasson? Kérjen személyre szabott árajánlatot most, és élvezze a lehető legjobb ellátást Tunéziában!


Gondot okoz a megfelelő klinika kiválasztása a legjobb áron? Koordinátorunk ingyenesen segít Önnek abban, hogy a tunéziai műtétje sikeres legyen. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️