A szűzhártyaplasztika ára Tunéziában

Szűzhártyaplasztika 1
Írta Laura

Minden, amit a tunéziai szűzhártyaplasztikáról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres szűzhártyaplasztikához Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai szűzhártyaplasztikáról , és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, képzett tunéziai sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A szűzhártyaplasztika ára Tunéziában

A tunéziai szűzhártyaplasztika átlagos költsége 1300 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1100 eurótól 1500 euróig terjedhet.

EljárásÁr Tunézia
Szűzhártyaplasztika1300 €

Mi az a szűzhártyaplasztika?

A Tunéziában leggyakrabban alkalmazott szűzhártyaplasztikai technika a hátsó szűzhártya helyreállítása, amely magában foglalja a hüvely és az előcsarnok enyhe szűkítését és feszesítését is.

A granulációs szövet finom képződése az előcsarnokban megkönnyíti a vérzést a kezdeti behatolás során.

Mielőtt javasolnánk Önnek ezt a beavatkozást, első konzultációt tartunk kezelőorvosával. E konzultáció során egy belső vizsgálat elvégzésével felmérjük Önt. Részletes kérdőívet kap, amelyet ki kell töltenie. Miután azonosítottuk az Ön problémáját, az Ön elvárásait és elvégeztük az objektív felmérést, javaslatot teszünk az Ön igényeinek leginkább megfelelő eljárásra. Ez néha több eljárás kombinációját is magában foglalhatja. A nőknél a revirginizációs eljárás során általában hüvelyzsugorító műtétet végeznek. A lézeres hüvelyfiatalítás és/vagy a sebészi hüvelyfeszesítés a szűzhártyaplasztikával egy időben is elvégezhető Tunéziában.

A szűzhártyaplasztika technikája

Általában helyi érzéstelenítésben és/vagy altatásban végzik. Egy háromszög alakú bemetszést ejtenek, amelynek alja a szeméremtest előterében, csúcsa pedig a hüvely utáni falban van.
A javítás a csúcstól kezdődik, lefelé a szűzhártya-karikákig.
A carunculusok elérése után a szűzhártya szövetét 4/0 felszívódó varratokkal (Vicryl, monocryl) egymás mellett, hátulról hátrafelé, felülről felfelé, hasról hasra varrjuk össze.

Az átlagos műtéti idő 20 perc. Ez lehetővé teszi a vestibularis szűkületet is, ami megkönnyíti a vérzést az első nemi aktus során.

A műtét után enyhe vérzés és fájdalom normális. Ön 5 napig antibiotikumot és fájdalomcsillapítót (paracetamol, neurofen) kap. A nehéz sportokat és az emelést 1 hónapig kerülnie kell. A második napon, 1 hét múlva és 1 hónap múlva kontrollvizsgálatra kerül sor.

Gyakran ismételt kérdések

Mi az a szűzhártyaplasztika?

A szűzhártya a szeméremtest bejáratától 2-3 cm-re található. Ez egy nyálkahártya-redő, amely különböző formákat ölthet. A szűzhártyaplasztika célja a lyukas szűzhártya eredeti, szűzies állapotának visszaállítása, és az első szexuális együttlét során a vérzés biztosítása.

Ez ugyanaz, mint a revirginizáció?

Igen, egy másik alternatív kifejezés a hymenorrhaphy.

Szükségem lesz-e további beavatkozásra?

A revirgináció során a nők általában hüvelyszűkítő műtéten esnek át. A lézeres hüvelyfiatalítás és/vagy a sebészi hüvelyfeszesítés a szűzhártyaplasztikával egyidejűleg is elvégezhető.

A szűzhártyaplasztika technikája Tunéziában

A leggyakoribb szűzhártyaplasztikai technika a hátsó szűzhártya helyreállítása, amely enyhe hüvelyi és hüvelyszűkítést és szigorítást is magában foglal. Általában helyi érzéstelenítésben és/vagy altatásban végzik. Egy háromszög alakú bemetszést ejtenek, amelynek alja a szeméremtest előterében, csúcsa pedig a hüvely utáni falban van. A javítás a csúcsnál kezdődik, egészen a szűzhártya-karikákig. Miután elérte a carunculusokat, a szűzhártya szövetét 4/0 felszívódó varratokkal (Vicryl, monocryl) egymás mellett, hátulról hátrafelé, felülről felfelé, hasról hasra varrjuk össze.

Mennyi ideig tart a beavatkozás?

Az átlagos műtéti idő 20 perc.

Vannak-e mellékhatások?

Enyhe vérzés és fájdalom normális a műtét után. Hosszú távú mellékhatások azonban nincsenek. Ön 5 napig antibiotikumot és fájdalomcsillapítót (paracetamol, neurofen) kap.

Kell-e valamilyen óvintézkedést tennem a műtét után?

Egy hónapig kerülnie kell a sportolást és a nehéz emelést.

Milyen utókezelésre lesz szükségem?

A második napon, egy hét múlva és egy hónap múlva lesz utóvizsgálat.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️