Dubai London Clinic & Specialty Hospital

Dubai London Clinic Speciális kórház Dubai klinika 1

A Dubai London Clinic & Specialty Hospital a kozmetikai sebészetre specializálódott. Az 1987-ben alapított, JCI akkreditált klinika az Egyesült Arab Emírségekben, Dubaiban található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Dubai London Clinic & Specialty Hospital, Dubai, Egyesült Arab Emírségek

A Dubai London Clinic and Specialty Hospital 1987-ben alakult azzal a céllal, hogy a modern nemzetközi egészségügyi ellátás legjobbját nyújtsa betegközpontú környezetben. A kórház a Dubai London hálózat része, amely magában foglalja a Dubai London Klinikát (Dubai Festival City Branch) és a Dubai London Klinika Fogászati Központot.

A kórháznak több mint huszonöt osztálya van, többek között nőgyógyászat, általános sebészet, ortopédia, kardiológia, plasztikai sebészet, fül-orr-gégészet, urológia stb. A kórház endoszkópos egységgel, diagnosztikai és képalkotó berendezéssel, valamint laboratóriummal is rendelkezik.

A kórház által nyújtott orvosi utazási szolgáltatások közé tartozik a vízumügyintézés, a repülőjegy- és szállásfoglalás, a szálloda és a repülőtér közötti transzfer, az orvosi feljegyzések fordítása és a tolmácsszolgálat.


Klinika szakterülete :

Esztétikai sebészet
Brachioplasztika
Mellnagyobbítás
Mellfelvarrás
Brazil felhúzás
Mellkisebbítés
Cervico-arcfelvarrás
Testfelvarrás
Mellimplantátumok
Mellrekonstrukció
Szemöldökfelvarrás
Ajaknagyobbítás
Zsírleszívás
Gynecomastia
Nyakplasztika
Orrplasztika
Hegek kezelése
Combfelvarrás
Visszerek kezelése
Hasplasztika

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Családi szállás
Repülőjegy foglalás
Ingyenes Wifi
Szálloda foglalás
Nemzetközi újságok
Tolmácsolási szolgáltatások
Mosodai szolgáltatás
Idegenvezető
Taxi foglalás
Orvosi akták átadása
Mozgáskorlátozottak számára hozzáférhető szobák
Autóparkoló
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Vallási létesítmények
Élelmezési óvintézkedések
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Dubai – Ország: Egyesült Arab Emírségek – Alapítva: 1987
Akkreditáció: JCI akkreditáció – Beszélt nyelvek: horvát, angol, francia, hindi, lengyel, lengyel, portugál, szerb, spanyol, spanyol


Vélemények a Dubai London Clinic and Speciality Hospitalról

Oam Prakash
Oam Prakash
22:13 20 Sep 23
Nemrég felkerestem Dr. Renjeesh-t a feleségem diagnózisa miatt, és a szolgálata rendkívül dicséretes. Alázatos természetét és a gonddal kapcsolatos részletes magyarázatait nagyra értékeljük. Az orvossal és a segítő nővérrel kapcsolatos általános tapasztalat elsőrangú. Az épületfelügyeleti csapat – a parkolóból az épületbe való bejutás zavaró, és nincsenek megfelelő jelzőtáblák.
Pauline Gater
Pauline Gater
14:48 04 Jul 23
2 bőrelváltozás miatt fordultam Dr. Bina bőrgyógyászhoz. Rendkívül professzionális, betegközpontú és világosan elmagyarázza a lehetőségeket. A kezelések eredményesek és eredményesek voltak. Nagyon ajánlott.
Cess McSnatch
Cess McSnatch
14:22 17 Jul 23
Nem mindig találja meg az ember számára a tökéletes orvost, és szerencsére én is azok közé tartozom, akiket Dr. Shruti Garg megismert és ellátta. 2020 óta hivatalosan PCOS-t diagnosztizáltak nálam, és ez aggodalomra ad okot a házasságom után, mivel ez befolyásolhatja a fogamzási képességemet. Szerencsére találkoztam Dr. Shrutival, és ez megfordította a helyzetet. Ő gondoskodott rólam minden szükséges vizsgálattal és beavatkozással, amit vallásilag betartok. És akkor jött a nagyszerű hír! Tavaly augusztus-szeptember környékén végre teljesen teherbe estem! 🙂 Nem könnyű, mert mindennel óvatosnak kell lennem, és engedelmeskednem kell a kezelési tervének, de több hónapos várakozás után mégis megszültem a kedves kislányomnak. Köszönjük Dr. Shrutinak, hogy gondoskodott rólunk. Nem könnyű út, de képesek vagyunk megvalósítani azt, amiről minden nő álmodott. Ügyes doki! Köszönöm és Isten éltessen!
Luce Seranade
Luce Seranade
13:47 14 Aug 23
Ez a legbarátságosabb kórház, ahol Dubaiban jártam.Az orvosok megközelíthetőek. A gyermekorvosok kiválóak, időbe telik a gyerekekkel való foglalkozás, és sok türelmük van. A fül-orr-gégészeti tanácsadó is barátságos és hozzáértő. Köszönöm mindazt, amit magamért és a családomért tett.
brij sharma
brij sharma
07:14 11 Jul 23
A kórház nagyon luxusnak tűnik, és nagyon drága is. Tévedtem, hogy előzetes orvosi vizsgálatra mentünk oda, mert az egyik barátom utalt rám. Az orvosi vizsgálat után megegyeztek, hogy elküldik a jelentést a feleségemnek és a bevándorlásnak. De soha nem történt meg, nem kaptunk jelentést. Hívtam őket minden nap, eltelt egy hónap, és még mindig nincs következtetés. Gyenge ügyfélszolgálat, és a kommunikáció nulla a csapatukkal.Végül átadták a hívást Merrynek (ügyeletes menedzser), aki nem is tudott segíteni. Még akkor sem fejeztem be, ha az arcomra tettem a telefont.Ha nulla csillag lett volna ⭐️ opciót adtam volna.Kérem, ne pazarolja pénzét és idejét. Annyi jó kórház van Dubaiban. Igazán csalódott
E Ivwurie
E Ivwurie
13:16 04 Sep 23
35 percet töltött arra, hogy ellássák, annak ellenére, hogy volt időpont. Durva és lassú. Kívül jól összerakottnak tűnik, de belül kényelmetlen, szűk és a felszereltség sem megfelelő. A radiológiai szoba egy rémálom. Az ápolónők azzal indokolják a rossz szolgáltatást és felszerelést, hogy „nem te vagy az egyetlen, sok/más ügyfelünk van”. Ez egy klinika és kórház egy apró épületben, és nem felel meg a célnak. A narancslé gépet nem ellenőrizték vagy tisztították, ahogy a narancsot sem. A gépet használat előtt kell fizetni, és fizetés után derül ki, hogy a kiválasztott narancsnak penészes volt.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️